Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi üniversiteyi birincilikle bitirdim. Üstüne birincilii bursuyla klinik psikoloji yüksek lisansı yaptım. 2 sene bdt eğitimi 1 sene süpervizyon aldım.
Ben anlamıştım zaten bu salon kadını çok mürekkep yalamistir demiştim yalnız o "don" olayini unutmadım o yakışmadı

Göz ardı etseler de biri zorla gözlerine sokuyormuş
Ben de anlamadım

Konu sahibi zoru seviyorum demişti
Belki buna cevap olarak demiştir
Şimdi biraz daha oturdu kafamda her şey
En son gözardı eden bi ablamız vardı. Ne hikmetse gözardıydık ama seri beğenmedim yapıyordu

arada yanlış anlaşıldınız.ben de karşıt gördüm yorumlarınızı çünkü.katılıyorum hepsine de
Evet ya arada kaynadim konu sahibine hak vermiyorum sitede vakit gecirdikce oyle olmadigina dair yorumjm var hatta baslarda biri beni yanlis alintilamis ama yanlis anladi galiba bazi uyeler

Bunu da bi yerde ezberlettiler herhalde
Kime sorsam ay hiç dikkat etmedim diyor
Bak vallahi aklımda kalmaz çünkü ara ara bakıyorum bi ara çok okurdum yorum yapardım o kişiler denk geldikçe soğuyup uzaklaşıyodum ve de isimler normal ad şeklinde değil ya aklımda kalmıyor dikkatte etmem

Karen Horney derki her insan nevrotiktir. Esas korkulması gereken ipin diğer ucu psikotizmdir. Ben demiyorum vallahi kitaplar diyor.
Nevrotik haz ne yahuui...kitapları işin ehli okuyup yazınca yakışıyor yazana ama sizde kelimeler pek oturmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…