- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.189
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
O kadar çok eski konu dediniz ki gidip bakıcam şimdi eski konularınızaYasadıkların çok agır demedınmı .Benım sızın gıbı arastırmacı gazetecı yanım yok uzgunum
Ben yanlış anladım kb. Konuyu açan kişinin başlığı okudum başa dönüp içeriği okuyayım derken sizin yazı denk geldi sizin yazıyı konu sandımSitede vakit geçirdikçe oyle olmadigini görüyorsun diyorum neresi zit?
Hayır nevrotizmleri aşırıya kaçan psikotik arkaaşlar onlarDehb varsa demek hepsinde.
Ay teşhis koydum yannışlıklan
Yok yok yanlış oturdu. Sizin gönderiyi yanlışlıkla eklemişim ben.Göz ardı etseler de biri zorla gözlerine sokuyormuş
Ben de anlamadım
Konu sahibi zoru seviyorum demişti
Belki buna cevap olarak demiştir
Şimdi biraz daha oturdu kafamda her şey
Bunu sız yazmadınızmıBak seni tanıyorum konu açtığın zaman öncesini bildiğim için öyle yorum yaparım çünkü konuların hep birbiri ile bağlantılı. Yaşadıkların kolay değil farkındayım ama bunun çözümü bu değil
Bu bir kontrol mesajıdır. Duruma göre agliyciym.Vallahi daha yeni öğrendim. Hatta 2 3 kişiyi hemen gözardı ettim.
Ben anlamıştım zaten bu salon kadını çok mürekkep yalamistir demiştimVallahi üniversiteyi birincilikle bitirdim. Üstüne birincilii bursuyla klinik psikoloji yüksek lisansı yaptım. 2 sene bdt eğitimi 1 sene süpervizyon aldım.
arada yanlış anlaşıldınız.ben de karşıt gördüm yorumlarınızı çünkü.katılıyorum hepsine deBu kaniya nereden vardiniz?Aksine konu sahibinin dedigine zit bi yorum yapmisim
Elınıze saglıkVallahi daha yeni öğrendim. Hatta 2 3 kişiyi hemen gözardı ettim.
Yanlis anladiniz sanirim begenmedimlerinizide gördüm yorumu yazan kisi beni alintilamis ona nasil yani dedim anlam veremedigim icin
Niye sen don giymiyormusun ???Ben anlamıştım zaten bu salon kadını çok mürekkep yalamistir demiştimyalnız o "don" olayini unutmadım o yakışmadı
En son gözardı eden bi ablamız vardı. Ne hikmetse gözardıydık ama seri beğenmedim yapıyorduGöz ardı etseler de biri zorla gözlerine sokuyormuş
Ben de anlamadım
Konu sahibi zoru seviyorum demişti
Belki buna cevap olarak demiştir
Şimdi biraz daha oturdu kafamda her şey
Don kırmızı çizgimiz.Ben anlamıştım zaten bu salon kadını çok mürekkep yalamistir demiştimyalnız o "don" olayini unutmadım o yakışmadı
Açıklanmadı yaaSon durum ne linççiler açıklandı mı?
Evet ya arada kaynadim konu sahibine hak vermiyorum sitede vakit gecirdikce oyle olmadigina dair yorumjm var hatta baslarda biri beni yanlis alintilamis ama yanlis anladi galiba bazi uyelerarada yanlış anlaşıldınız.ben de karşıt gördüm yorumlarınızı çünkü.katılıyorum hepsine de
Bak vallahi aklımda kalmaz çünkü ara ara bakıyorum bi ara çok okurdum yorum yapardım o kişiler denk geldikçe soğuyup uzaklaşıyodum ve de isimler normal ad şeklinde değil ya aklımda kalmıyor dikkatte etmemBunu da bi yerde ezberlettiler herhalde
Kime sorsam ay hiç dikkat etmedim diyor
Nevrotik haz ne yahuui...kitapları işin ehli okuyup yazınca yakışıyor yazana ama sizde kelimeler pek oturmamış.Karen Horney derki her insan nevrotiktir. Esas korkulması gereken ipin diğer ucu psikotizmdir. Ben demiyorum vallahi kitaplar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?