- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
O zaman devamTamam.
Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Ne saçma üye adı bile yok. Nasıl farkındalık oluşturabiliriz peki?Böyle üyeler hakkinda ve konularin hakkinda konularin acilmasi yasak. Ban gelecek simdi.
TeşekkürlerSiz psikolojik danişmanmışsınız bundan sonra sizi etiketleriz yorum yapmayız
Ben de 10 senedir takip ediyorum. Dert değil her kültürden her yaştan insan var burada. Herkes aynı fikirde olamaz elbette. Çunkü sosyal linç haz verir.10 yıllık bir üyeyim ve eskiye oranla yardımcı olmaya çalışan üye sayısı çok çok azaldı bu benim de dikkatimi çekiyor. Daha ziyade sırf muhalefet olsun diye çıkıntı yorumlar görüyorum.
Ama bu konuyu açtığınız için siz de iğneleyici yorumlara maruz kalacaksınız.. Üzgünüm, iyi akşamlar.
Yine mi geldin @isyankar2009 ?Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Ne saçma üye adı bile yok. Nasıl farkındalık oluşturabiliriz peki?
Afiyet olsun duyarınızGünlük duyar dozumuzu aldık çok şükür.
Aslında çok alakasız sorularda bile var linç. Negatif bildirimle linç farklıdır.Siteyi ilk okudugum zamanlar banada acimasiz gelirdi bazilari ama gercekten oyle degilmis. O kadar cok ayni türden insanlar olaylar varki.. gercekleri gormemek icin caba harciyolar bazilari resmen. Hatta baslarda sivri dilli gelen bi uyenin yorumlarini ariyor gozlerim hep ve cogunlukla hak veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?