oske.06 Afakanlar basıyor :) Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 4.963 6 116 İstanbul 7 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi xltoxs #41 aman keşke üye olup bi görselek biz neler yaşıyoruz,neler düşünüyoruz, neler istiyoruz en azından biraz bizler hakkında fikirleri olur
aman keşke üye olup bi görselek biz neler yaşıyoruz,neler düşünüyoruz, neler istiyoruz en azından biraz bizler hakkında fikirleri olur
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2010 542 3 96 İstanbul 7 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi xltoxs #42 ekşisözlük yazarıyım. sol frame'de başlığımızı görünce okumadan geçemedim. bence gayet güzel şeyler yazmışlar. yüzde 20'si kadın üyedir denmemiş. kadın üye adı almış erkeklerden oluşuyordur denmiş. erkeklerin "kadınları anlamak istiyorsanız bu forumu takip edin." yorumları güldürdü beni. ya da cinsiyet farkı göz etmeksizin, bizim paylaşımlarımıza bakarak lens, boya rengi, saç düzleştiricisi, yemek tarifi baktıklarını söyleyenler olmuş. eleştiri açısından da güzel yorumlar var okumanızı tavsiye ederim. forumların genelinde dışarından birisi çok rahat siteye girip yazılanları okuyabiliyor zaten. site içinde kendince dalga geçmek isteyen erkeklerin açtığı konularsa gayet belli ediyor kendisini. çok da takmamak lazım.
ekşisözlük yazarıyım. sol frame'de başlığımızı görünce okumadan geçemedim. bence gayet güzel şeyler yazmışlar. yüzde 20'si kadın üyedir denmemiş. kadın üye adı almış erkeklerden oluşuyordur denmiş. erkeklerin "kadınları anlamak istiyorsanız bu forumu takip edin." yorumları güldürdü beni. ya da cinsiyet farkı göz etmeksizin, bizim paylaşımlarımıza bakarak lens, boya rengi, saç düzleştiricisi, yemek tarifi baktıklarını söyleyenler olmuş. eleştiri açısından da güzel yorumlar var okumanızı tavsiye ederim. forumların genelinde dışarından birisi çok rahat siteye girip yazılanları okuyabiliyor zaten. site içinde kendince dalga geçmek isteyen erkeklerin açtığı konularsa gayet belli ediyor kendisini. çok da takmamak lazım.
esrazey Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 410 3 96 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi xltoxs #43 Elbette vardır ama, çok fazla değildir. Erkeklerin, kadınların kocişlerini,bebişlerini,göbişlerini okuyacak kadar zamanları ve sabırları yetmez. zaten yazılan yorumların kadın mı, erkek mi olduğu belli oluyor.
Elbette vardır ama, çok fazla değildir. Erkeklerin, kadınların kocişlerini,bebişlerini,göbişlerini okuyacak kadar zamanları ve sabırları yetmez. zaten yazılan yorumların kadın mı, erkek mi olduğu belli oluyor.
minnasu Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2010 572 35 118 Diğer 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi xltoxs #44 vvalla ben birini biliyorum kesin erkektir adı da nerminle başlıyordu