Kadınlar kulubunde ya erkekler varsa :(

Ben normal bir erkeğin devamlı olarak bu sitede takılacağına inanmıyorum.
Burada konuşulan konular, sıkıntılar v.s erkekleri sarmaz.
bknz:
- Kaynanam beni sevmiyor ne yapmam lazım
- Görümcem-eltim-komşum beni çekemiyor akıl verin
- Çok kilo aldım diyet yardımı istiyorum
- Hangi rimeli kullanmalıyım, saç şekillendirici önerisi lütfen
- Sizce hamile miyim
v.s
Biz bu konuları okur, yorum da yapabiliriz. Feminen olmayan ya da merak ettiği birinin yazılarını
takip etmeyen erkek, bir iki girer sonra yol alır.

bence de burda illaki erkekler vardır ama konuların onları çok da sardığını düşünmüyorum açıkçası.
bazen eşim giriyo neler yazmışım diye merak ediyo sonra iki satır okuyup ay fenalık geldi diip bırakıyo. bence de normal bi erkek dayanamaz yani burdaki konulara

Cinsellik bölümü varken bazen sanki bir erkek açmış gibi konular oluyordu,nadirendi ama.

Vardır elbet burada erkek meraklı melahatlar.Paylaşmayı bildikten sonra sorun olmaz herhalde.

Kendimi bir erkek forumunda düşündüm de çok sıkılırlar,bayar erkekleri burası.

Kesinlikle erkekler var fakat kadın ağzından konuşup konuşmadıkları anlaşılır gibi geldi aklıma bir şekilde kendilerini ele verirler.Yada yazmayıp sadece yazıları takip edebilirler.Bunun için de pek birşey yapılmaz sanırım.Onlar var diye de paylaşmayacak değiliz ya.....................

aman varsa var canım napabilirler ki
yada biz napabiliriz ki onları saf dışı etmek için
ellerine ne geçecek acaba kadın muhabbetlerine dahil olunca
emin olun kk dışında eğlenecekleri bir çok site mevcut
kk ya takılsalar bile bir süre sonra sıkılırar e burdan sevgilide yapamayacağına göre...
hem takılmaları bir bakıma iyide olur aldatma hikayelerini boşanmaları ilgisiz erkeklerden yakınlanları gördükçe
belki birazcık olsun akılları başlarına gelir
sanımıyorum ama kk da erkeklerin olması nasıl bir varsayımsa buda bir varsayım...

valla kolayı var bu işin
evet bu sitede bi sürü samimi olduğum dostum var hepsini de sevip güveniyorum ama ne olur sa olsun özelimi ve mahremiyetimi yazmıyorum ve sorunda yaşamıyorum
foto koymayıda bu yüzden düşünmüyorum
sonuçta ne olursa olsun en basiti zayıflama diye nete girin ve buyrun kk karşınızda üye olmadanda rahatlıkla okunuyor konular o yüzden çok fazla açılmamak taraftarıyım ben kendime adıma

Erkek olmama ihtimali varmı elbette varlar ben asla hiçbir siteye resim koymam mesela aynısını uygulayın derim dertlerini paylaşsan da birşey farketmez adın soyadın yok nasılsa diye düşünüyorum.

mesala özel mesajlarımız okunuyo diyelim mesala sitede yüzlerce üye var hepimiznki

okunuyomudur??

bende sanalda çok açılmama taraftarıyım sonuçta erkek olmaması için bi neden yok

kesinlikle geliyolardır...

fotoğraf filan koymak gereksiz ve riskli bana göre..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal ortamin tehlikesi burda zaten....bazilari en ince ayrintisina kadar özelini paylasiyor...gerek yazilarla gerek resimlerle falan....ben buna karsiyim...:delphin:

Gecenlerde tv.de izledigim bir olay beni cok etkiledi....binlerce üni ögrencilerinin üye oldugu bir portal var almanyada...profilerinde resimleri...yazilari..gittikleri faaliyetlerin bile adresleri var...:kahve:

Bir grup gazeteci bir deney yapti...o kizi tüm orda yazan bilgilerle bulmamiz hatta tanimamiz mümkünmü diye??CADIARZU

Evet mümkündü buldular....gidecegi resim sergisinin adresi tarihi ve zamani profilinde yazdigi icin elinle koymus gibi buldular kizi....:delphin:

Kizin hakkinda bircok detayli bilgilere sahiptiler....kiza sordular senin adin bumu...evet...sen su daldami okuyorsun...evet...vs. vs. hobbilerine kadar....Gazeteciler aciklama yaptiktan sonra Kiz sok oldu....:1shok:

Burda ister erkek üye olsun ister olmasin...unutmayalimki özelimizi sadece bu karsimizdaki bilgisayarla paylasmiyoruz ...binlerce insanla paylasiyoruz....:delphin:

Sevgiler

korktum ben ya zaten temkinliyim dahada dikkat etmekte fayda vardelikafadulden

Sanal ortamin tehlikesi burda zaten....bazilari en ince ayrintisina kadar özelini paylasiyor...gerek yazilarla gerek resimlerle falan....ben buna karsiyim...:delphin:

Gecenlerde tv.de izledigim bir olay beni cok etkiledi....binlerce üni ögrencilerinin üye oldugu bir portal var almanyada...profilerinde resimleri...yazilari..gittikleri faaliyetlerin bile adresleri var...:kahve:

Bir grup gazeteci bir deney yapti...o kizi tüm orda yazan bilgilerle bulmamiz hatta tanimamiz mümkünmü diye??CADIARZU

Evet mümkündü buldular....gidecegi resim sergisinin adresi tarihi ve zamani profilinde yazdigi icin elinle koymus gibi buldular kizi....:delphin:

Kizin hakkinda bircok detayli bilgilere sahiptiler....kiza sordular senin adin bumu...evet...sen su daldami okuyorsun...evet...vs. vs. hobbilerine kadar....Gazeteciler aciklama yaptiktan sonra Kiz sok oldu....:1shok:

Burda ister erkek üye olsun ister olmasin...unutmayalimki özelimizi sadece bu karsimizdaki bilgisayarla paylasmiyoruz ...binlerce insanla paylasiyoruz....:delphin:

Sevgiler

:1shok::1shok: her zaman sanal alemde dikkatli olmuşumdur en fazla paylaşım yaptıım yer ise bu site idi ama bugünden sonra paylaşım yapmayı düşünmüyorum ne yalan söyleyim eskisi gibi sessiz sessiz okuycam:1shok::1ninca:

temkinli olmakta fayda var, herseyinizi ulu orta dökmeyin, resim mesim paylasimi yapmayin..

bende bu resim paylaşanları anlamamışımdır hiç...yani sonuçta internet burası...ismi kadınlar klübü diye burda hep kadınlar var diye(ki erkek üyelerde oluyor kimi kendini belli ediyo banlanıyo ama sessiz sessiz yazılanları okuyup resimlere bakanlarda vardır) iyice yayılmanın bi manası yok....:delphin:

ben kesinlikle özel şeylerimi paylaşmam burda....hele resim aslaa....bir kere nişan elbisemi paylaştım ondada kafamı uçurdum:delphin: bi kerede saçımla ilgili bi konum vardı ondada yüzüm kapalıydı...

bakıyorum herkes ohhhh düğün resimleri,günlük halleri,makyajlar vs...tamam biz bakarken keyif alıyoruz,eğleniyoruz ya da fikir ediniyoruz ama madalyonun diğer tarafıda var işte...

ne manyaklar var bi resimle neler yapabilir...dikkatli olmakta ve paylaşımın dozunu abartmamakta fayda vara.s

sanal alem yalan alem demişler erkekler olabilir tabi erden bilcezki dikkatli olmak lazım herşeyini paylaşma kardeşim sonuçta internet ortamı burasıaklinialirimsmile

kötü niyet erkeklere has bi durum değil
insanın tiniyeti kötü olduktan sonra cinsiyet farketmez
bi kadın da taktıktan sonra kötüye kullanabilir bilgilerimizi
fotolaramızı.
hatta inanıyorum ki bi erkeğin verdiği
zarardan daha fazla zarar verebilir zekası sayesinde..
bi kadının zaafını korkularını en iyi bi kadın anlar sonuçta..

kötü niyet erkeklere has bi durum değil
insanın tiniyeti kötü olduktan sonra cinsiyet farketmez
bi kadın da taktıktan sonra kötüye kullanabilir bilgilerimizi
fotolaramızı.
hatta inanıyorum ki bi erkeğin verdiği
zarardan daha fazla zarar verebilir zekası sayesinde..
bi kadının zaafını korkularını en iyi bi kadın anlar sonuçta..

evet bu da var tabi...katılıyorum

kesinlikle insanın kendini deşifre etmemesi gerekiyo.
ama bayanlar bi de şöyle bir durum var
mesela hamilelikle ilgili bilgiler toplarken eşimde araştırma yapar google sorunu yazdığında sayfa onu bu siteye yönlendirir sonra okur beni çağırır bak böyle bi durum varmış falan filan sonra beraber okuruz yazılanları bilgi alırız.

tabii ki ona göre yorum yapmak lazım, vardır muhakkak, ama uzun vadeli uğraşacağını sanmıyorum çünkü onlara pirim verecek üye olduğunu pek düşünmüyorum burda

Bence sıkılır çıkarlar diye düşünüyorum.Farklı amaç içinde olanlarda kendilerini ve amaçlarını belli ederler...

Back