Kadınlar kulubunde ya erkekler varsa :(

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
ekşi sözlüğe bakıyodumki kadınlar kulubu yazasım geldi,yorumlarda sadece kadınların %20 sini oluşturduğu bi site die bi yorum vardı,düşünmeden edemedim,ya erkek üyeler varsa,biz herşeyimizi burda açıkça konuşuyoruz,fotograflarımızı paylaşıyoruz,ben bu siteye baglandıgımda erkeklerin de kadınım die üye olma ihtimali aklıma gelmemişti,site yöneticileride bişey yapamaz ama ne bileyim,tedirgin oldum,siz ne diyorsunuz

Cin fikirli erkekler elbette burda da var.Zaman zaman yakalanıyorlar zaten kendileri.Yakalanınca akıbetleri belli.:jeyyar:
Bu kadar kadın üyenin bir arada olduğu bir sitede hiçbir erkek uzun süre sessiz sakin,kimliğini belli etmeden barınamaz bu benim fikrim.Fazla dayanamaz kendilerini belli ederler yazıp,çizdikleriyle.-tatlicadiarzu-

bence de var erkekler ama onlar utanmıyolarsa ben de utanmıyorum..bence sosyal atıklar burdada olabilir..ama hangı düşünceyle onu bılemem..

Erkek olmasi düsüncesi beni de cok rahatsiz eder.Ama arkadaslar zaten
bu sitenin sahibi bir erkek ve özel mesajlarimiza kadar herseyi okuyor.
Bu yüzden ben fazla acilmiyorum.

Sanal ortam diye fazla yayılmanın anlamı yok...

Erkekler heryerde :1ninca: onlardan kurtuluşmu var allasen -tatlicadiarzu-

Erkekelr kulubune git sende kendini belli edersin-tatlicadiarzu-

Evet konularımıza merak edip sulanıyorlardır
belkide.

Birde kadın ruhundan anlasalar ne iyi olur.

VALLA ONLAR HER YERDE BURDADA VARDIR MUTLAKA AMA BELLİ EDERLER BENCE KENDİLERİNİ kaydirigubbakcemile2

yanlış okumuşsunuz
ekşi sözlükte der ki;

%20 oranında bayan kullanıcı adı almış erkek üye

bu sadece bir varsayımdır
ve bu mesaj yalnızca yazanı bağlar
KK hakkında hüküm vermek ekşi sözlükçülere kalmamış
gezin görün yaşayın öyle kanaat getirin

Sanal ortamin tehlikesi burda zaten....bazilari en ince ayrintisina kadar özelini paylasiyor...gerek yazilarla gerek resimlerle falan....ben buna karsiyim...

Gecenlerde tv.de izledigim bir olay beni cok etkiledi....binlerce üni ögrencilerinin üye oldugu bir portal var almanyada...profilerinde resimleri...yazilari..gittikleri faaliyetlerin bile adresleri var...

Bir grup gazeteci bir deney yapti...o kizi tüm orda yazan bilgilerle bulmamiz hatta tanimamiz mümkünmü diye??CADIARZU

Evet mümkündü buldular....gidecegi resim sergisinin adresi tarihi ve zamani profilinde yazdigi icin elinle koymus gibi buldular kizi....

Kizin hakkinda bircok detayli bilgilere sahiptiler....kiza sordular senin adin bumu...evet...sen su daldami okuyorsun...evet...vs. vs. hobbilerine kadar....Gazeteciler aciklama yaptiktan sonra Kiz sok oldu....:1shok:

Burda ister erkek üye olsun ister olmasin...unutmayalimki özelimizi sadece bu karsimizdaki bilgisayarla paylasmiyoruz ...binlerce insanla paylasiyoruz....

Sevgiler

mutlaka erkekler vardır...onların olmadıgı yer yok....her yere ajan gibi giriyorlar....
bazıları yakalanıyor....bazıları virüs gibi dolaşıyordur..........
olsun......balki derdim varda kadınların sıkıntılarını okurlarda.....bıraz kendılerine çeki dözen verirler....
ama burası sanal bir yer.....herşeyinde detaylıca paylaşılmamasından yanayım.....
en azından ben öyle yapıyorum.....
bazı arkadaşlarla msn den görüşüyorum...onlarla resim yada özel olanları paylaşıyorum.....
o yüzden....herkeslede herşeyi paylaşmamak lazım .............dimi ama

elbette erkeklerde forumu okuyordur. üye de olmuş konuda açmış ve zeki kk kadınları için gülünç bir malzeme olmaktan öteye geçememişlerdir..
ayrıca bizim ,onlar için hiçbirşey ifade etmeyen dertlerimizi okusalar ne olur okumasalar ne olur..
gelsin okusunlar ne olmuş yani bizim bir eksiğimiz utanacak birşeyimiz yok. derdimizle sıkıntılarımız, hastalıklarımız ,duygularımız ,olaylara bakışımız ve etkilenişimiz kısaca her konuda bizimle ilgili fikir edinsinler bizi anlasınlar.
bizde her zaman okunduğumuzun farkında paylaşım ve yorumlarda bulunalımm!!

Son düzenleyen: Moderatör:
varsa değil, vardır mutlaka...
bu yüzden fazla ayrıntılara girmemekten yanayım...

onların olmadıkları yer varmı acaba heryerden cıkıyolar kaydirigubbakcemile3

Sanal ortam diye fazla yayılmanın anlamı yok...

Erkekler heryerde :1ninca: onlardan kurtuluşmu var allasen -tatlicadiarzu-

Aynen katılıyorum.Kesin vardır.olamamsı imkansız.zaten profillerine bakınca mesajları okuyunca az çok şüphelenebiliyorsunuz.çünkü bildikleri malum yerlere veya (merak ettikleri diyelim) takılıyorlar.Bu nedenle tercih sizin.Ben çok da rahat davranamıyorum.:1ninca::1ninca:

Fazla ayrıntıya girmeme taraftarıyım.Çok özeli yazmak veya resim kullanmak taraftarı değilim.ne de olsa sanal ortam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…