• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar kulübü mail adresimiz olsun mu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxxx@kadınlarkulubu.com mail adresimiz olsun mu?

• Ankete Katılan
    53
  • Anket Kapalı .
bencede cok guzel olur desteklıyorummm

aa süper fikirmiş bende istiyorum bende... kaydirigubbakcemile5
cinli rüşvet karşılığı birşeyler talep etmek olmuyo ama :dilcikar:
sen sarma yaparsan bende pasta yaparım sositosositosositososito

ayrımcılık olmasın sadece kartlılara dıye bence basvuru yapan bende maıl adresı ıstıyorum dıyen herkese acsın kazen abiii ıstemeyen uyenın adresı olmasın

arkadaslar kartlılara ozel demedıkı ecınnı konuyu acarkenn nıye bu kadar takıntılıyızz herkese ıstedıı
lutfen burdadaa bu konu konusulmasın canlarımm hepımıze maıl adresı ıstıyoruz ok anlasıldımı optummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Kötü Kazen .. ...Namı Değer Jeyyar...

düşündüm taşındım ve dedim ki;
neden bizim nicklerimizle beraber kullanacağımız bir xxxxxxxxxxx@kadınlarkulubu.com adresimiz yok ?

bizler KK'daki arkadaşlarımızla bu adresten irtibat kuralım. ama bu adresler belli bir aktivasyon gösteren üyelere verilsin. nicklerimiz ve KK adreslerimiz olsun..
yahu illede bu adresleri almak için sarma yapmak gerekiyorsa sarma nedir ki yanii?
1 saate sarar pişiririz sengözlerimebaksanab

ben önerimi ortaya koydumm beğenen alır beğenmeyen kötü jeyyar kazen siler geçer... :1closedeyes:

bakın ne dıyo bellı asamalarımı gecmıs uyelere arkadaslar kartlılara degıll
hadı sarmaları sarmaya baslayalım cok cok olsunkı belkı ıkna olur kazen
rüşvetci uye smıleyı :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet mesela repleri tavan yapmış özel üye sfatını almıs kartlı veya kartsız herkese bu hak tanınabılır dımı:) forumda şöhret puanları özel üye sevıyesıne ulaşmıs uyeler :)

:olmaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

empati iste bu'dur...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tatlımm sümüğümü çeke çeke okuyorum bu yazılanları:)))kartlılar kartsızlaaarr....elbet bizde kartlanacağız birgün...evet empati konusuna katılıyorum

ya yine mi kart mevzusu
kart almak farz oldu :gitme::gitme:
bu sitenin 100.000 bin üyesi olabilir ama aktif olan ve bu adrese sahip olmak isteyen üye sayısı
100.000 olmayacaktır elbette bu bakımdan
o kadar büyük külfet olmayacak diye düşünüyorum sengözlerimebaksanab

kart sahibi arkadaşlara olabilir gayette güzel olur..
yakında kk dan ıcerı sokmazsınız artık bızı:mymeka: kazen abıden fayda yok onu anladık:delphin:curly bızlerede yanılıklerınız oldugunu soylemıstınız beklıyoruz yanı unutmadıkyerimsenibenbak sogurum yoksa kk dan haa:jeyyar:

evet mesela repleri tavan yapmış özel üye sfatını almıs kartlı veya kartsız herkese bu hak tanınabılır dımı:) forumda şöhret puanları özel üye sevıyesıne ulaşmıs uyeler :)

işte bende bunu savunuyorum..
konuyu karta getirdiler. bende kartlılara olsun evet dedim. ama bu kinayedir.. asla böyle bir ayrım düşünmedim. böyle bir ayrım olursa da üzülürüm..

yakında kk dan ıcerı sokmazsınız artık bızı:mymeka: kazen abıden fayda yok onu anladık:delphin:curly bızlerede yanılıklerınız oldugunu soylemıstınız beklıyoruz yanı unutmadıkyerimsenibenbak sogurum yoksa kk dan haa:jeyyar:

o mesajım konuyu karta getiren arkadaşa karşı kinayeydi..
ilk mesajımı okuyun..
bu ayrımı gündeme getirene tepkimdir.. çünkü ben ayrıma karşıyım. kk kartımın avantajlarını da kullanmıyorum zaten. mail adresi sadece kartlılara verilsin demedim. diyelimki öyle algılandı ve kazen de sadece kartlılara mail verdi almam ve kullanmam olur biter.. sengözlerimebaksanab

konuyu karta getirdiler. bende kartlılara olsun evet dedim. ama bu kinayedir.. asla böyle bir ayrım düşünmedim. böyle bir ayrım olursa da üzülürüm..
fikrınızı degıstırdıgınıze sevındım vereliniortak

ama bunun kart üyelere özel bi yenilik olması ticari açıdan daha doğru olmaz mı
sonuçta kartım olmamasına rağmen söylüyorum
bu özelliğin kartlılara ait olması kart alımını arttırır bence
yani ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam kartlı üyelere özel yapardım
ancak şunuda ekliyorum kart almak farz oldu bizee :gitme:

Back