Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa süper
sen heveslenme bi kere o kartlilara ozelmismi$mi$:sinifsinif::gitme:zemuszemus
heheee :)))))doğru ben üvey evlattt:)))
ayrımcılık olmasın sadece kartlılara dıye bence basvuru yapan bende maıl adresı ıstıyorum dıyen herkese acsın kazen abiii ıstemeyen uyenın adresı olmasın
Sevgili Kötü Kazen .. ...Namı Değer Jeyyar...
düşündüm taşındım ve dedim ki;
neden bizim nicklerimizle beraber kullanacağımız bir xxxxxxxxxxx@kadınlarkulubu.com adresimiz yok ?
bizler KK'daki arkadaşlarımızla bu adresten irtibat kuralım. ama bu adresler belli bir aktivasyon gösteren üyelere verilsin. nicklerimiz ve KK adreslerimiz olsun..
yahu illede bu adresleri almak için sarma yapmak gerekiyorsa sarma nedir ki yanii?
1 saate sarar pişiririz sengözlerimebaksanab
ben önerimi ortaya koydumm beğenen alır beğenmeyen kötü jeyyar kazen siler geçer... :1closedeyes:
lmaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
empati iste bu'dur...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yakında kk dan ıcerı sokmazsınız artık bızı:mymeka: kazen abıden fayda yok onu anladıkcurly bızlerede yanılıklerınız oldugunu soylemıstınız beklıyoruz yanı unutmadıkyerimsenibenbak sogurum yoksa kk dan haa:jeyyar:kart sahibi arkadaşlara olabilir gayette güzel olur..
evet mesela repleri tavan yapmış özel üye sfatını almıs kartlı veya kartsız herkese bu hak tanınabılır dımı:) forumda şöhret puanları özel üye sevıyesıne ulaşmıs uyeler :)
yakında kk dan ıcerı sokmazsınız artık bızı:mymeka: kazen abıden fayda yok onu anladıkcurly bızlerede yanılıklerınız oldugunu soylemıstınız beklıyoruz yanı unutmadıkyerimsenibenbak sogurum yoksa kk dan haa:jeyyar:
fikrınızı degıstırdıgınıze sevındım vereliniortakişte bende bunu savunuyorum..
konuyu karta getirdiler. bende kartlılara olsun evet dedim. ama bu kinayedir.. asla böyle bir ayrım düşünmedim. böyle bir ayrım olursa da üzülürüm..
işte bende bunu savunuyorum..
konuyu karta getirdiler. bende kartlılara olsun evet dedim. ama bu kinayedir.. asla böyle bir ayrım düşünmedim. böyle bir ayrım olursa da üzülürüm..