Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ne demek neden her iki tarafda alabilir degilde kart sahibi olan arkadaslara olabilir gayette guzel olur... nasil yani ha pardon ben anlama ozurluyum sanirim konunuzu saptirmak gibi bir niyetimde yok insanlara msj yazarken konumlarini bilmiyorsunuz alan var o karti alamayan var lutfen biraz daha anlayis.
arkadas kartlılara olmasın sadece bu sefer bızde faydalanalım demıs ..sız de cevap olarak kartlılara olabılır gayet guzel olur demıssın.. bende kart sahıplerıne olsun dedım..
kart olayını acan sendın ..sıgara parasından kısın falan fılan..
uzatmak ıstemedıgım ıcın sürekli yazdıklarımı guzel bıtırmeye calısıyorum..
ama cavap yazıldıkca susamıyorum..
bu yazımı da yineeee ben tüm iyi niyetimle cevapladım
ettiğim bir cümle ile boyle bır tartısmanın ıcınde yer aldıgıma ınanamıyorum ......
amaç ne ??
ben kartı olana mail adresi verin mi dedim bana ne kart alırsınız almazsınız konuyu karta getiren siz sahibi ben .. kart sizi geriyorsa boşverin kendi derdinize düşmeyin !!
benide rica ediyorum germeyin !
al şekerim bir kk kart iki paket sigara parası.. oda kart maliyeti zaten. yok almıyosan ne benim kartım seni bağlar nede senin kartsızlığın beni...
ben bu ailenin ve ve bu markanın br üyesiyim o kadar..sengözlerimebaksanab
cok guzel iyi hos yazmissin arkadasim.biz kartsizlar bu ailenin uyesi sayilmiyoruz yani-tatlicadiarzu-iyi napalim goruyormusun ne cok sey kaciriyoruzsenağlamabiraz oturup aglim ay ilahi ya cok komiksin senin aldigin karttan ben bintane alirim guzelim param olmadigindan degil senden kac km uzaktayim bunu bilmiyorsun bilmedende yaziyorsun .
cok guzel iyi hos yazmissin arkadasim.biz kartsizlar bu ailenin uyesi sayilmiyoruz yani-tatlicadiarzu-iyi napalim goruyormusun ne cok sey kaciriyoruzsenağlamabiraz oturup aglim ay ilahi ya cok komiksin senin aldigin karttan ben bintane alirim guzelim param olmadigindan degil senden kac km uzaktayim bunu bilmiyorsun bilmedende yaziyorsun .
konuyu karta bağlayan sizsiniz !!
amman nede güzel bin tane alırmışsınız sevabına alın dağıtında laf değil iş görelim ben kartınızı bizzat alıp bulunduğunuz avrupa ülkesine yollarım şekerimsengözlerimebaksanab
konuyu karta bağlayan sizsiniz !!
amman nede güzel bin tane alırmışsınız sevabına alın dağıtında laf değil iş görelim ben kartınızı bizzat alıp bulunduğunuz avrupa ülkesine yollarım şekerimsengözlerimebaksanab
bencede her konunun kk kartına bağlanması sıktı artık. isteyen kartını alsın kart almak istemeyen de almasın. ama imalı laflar hoş olmuyor arkadaşlar. almama sebebi her ne ise belki şaka olsun diye yazılıyor ama dışardan kompleks oluşturmuş gibi görünüyor.
konu kart değil bi zahmet kart probleminizi kart topiğinde dile getirin !! ayrıca zengn olan sizsiniz sevgili ferhatın şirini buyrun siz alın ben öksüz ben yetim ben fakir fukara garip gureba ecinnili ... napiim siz dediniz bin tane alırım diye hesap yaptım 13 bn ytl yapıyo ... saolun valla sayenizde kk kartın avantajları artar .. çok laf değil çok iş hadi bakalım ...sengözlerimebaksanab
konu kart değil bi zahmet kart probleminizi kart topiğinde dile getirin !! ayrıca zengn olan sizsiniz sevgili ferhatın şirini buyrun siz alın ben öksüz ben yetim ben fakir fukara garip gureba ecinnili ... napiim siz dediniz bin tane alırım diye hesap yaptım 13 bn ytl yapıyo ... saolun valla sayenizde kk kartın avantajları artar .. çok laf değil çok iş hadi bakalım ...sengözlerimebaksanab
ben sizin kadar bu siteyi sevmiyorum seker o yuzden parami harcayamamsırnaşık sizin kadar fanatik degilimkaydirigubbakcemile3senin kanina islemis bu site o karttan baska alacak daha guzel seyler var su an sadece tatilime guzel turkiyeme kavusacigim gunu bekliyorum turkbayragi
ben sizin kadar bu siteyi sevmiyorum seker o yuzden parami harcayamamsırnaşık sizin kadar fanatik degilimkaydirigubbakcemile3senin kanina islemis bu site o karttan baska alacak daha guzel seyler var su an sadece tatilime guzel turkiyeme kavusacigim gunu bekliyorum turkbayragi
aferim o zaman tatil topiklerinde tatilinizi konuşun ..
mail adresi konusunda kartı konuşacak fanatik olmayın..
hadi yolunuz açık ola...sengözlerimebaksanab
Aslında ecinnli herkes için bu talebi yapmıştı ama tabri caise eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren
siz olmuşsunuz artık kartlılar özel olursada şaşırmam.kaydirigubbakcemile
Ama öle olursa gelin ben size veririm o msn adresini:lepi:
Aslında ecinnli herkes için bu talebi yapmıştı ama tabri caise eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren siz olmuşsunuz artık kartlılar özel olursada şaşırmam.kaydirigubbakcemile
Ama öle olursa gelin ben size veririm o msn adresini:lepi:
aynen canım. aklımın ucundan geçmedi böyle bişey. ama konuyu karta getirdiler bende kendi silahlarıyla vurdum. evet kartlılara olsun dedim..
elbette böyle bir ayrım düşüncem yok !
çok teşekkür ederim bambusim:asigim:
ben asla böyle bir ayrım yapmadım.. kazen sarma karşılığı kk mail adresi veriyordu bir ara. ordan aklımda kalmıştı. demekki hepimize verebilir. belli bir üyelik ve aktivasyon süresi geçiren üyelere verilirse 100 bin ayrı mail adresi vermek zorunda kalınmaz..sengözlerimebaksanab
of kızlar nıye hep kart kart kart her konu buna dayanılıyo
eger maıl adresı cıkarılıcaksa herkese kesinlıkle olsun derım
benım kartımda bugun yarın gelıcek
ama ayrımcılıga karsıyım hepımızn burdan maıl adresı olması ne guzel olurdu ecinni cok guzel dusunmusn boyle sahane fıkır nasılda aklına gelıyo inşş kazen sesımızı duyar sarmalar sızden malzemeler benden:roflol
sey rüşvet olmaz dimi maıl karrsılıgı sarma yapmakkaydirigubbakcemile3
kazen abiye ben demiştim msnde görünce iletisini..
ne adres verdi sarma için ne de geri döndü..
çok güzel bir fikir içim kaynamıştı heyecanlanmıştım ama olmadı..
sanmıyorum da olsun ecinnili bacım..
hohoho gene bazı kişilerin kartlılara atıp tutma mekanı olmuş topicin ecinnilim kartlıyız ama garibanız yaa, her yerde üstümüze geliyorlar wallaha üzülüyorum bacılar bu arada iyi fikirmiş mail adresi ben de isterim ne de olsa kartlıyım değil mi ama