• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar kulübü mail adresimiz olsun mu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxxx@kadınlarkulubu.com mail adresimiz olsun mu?

• Ankete Katılan
    53
  • Anket Kapalı .
ecinnii bos verr bnede bı kac sayfa oncee kackere anlattımm topııgn amacınıı ama anlamıyolarr
buarada kızlar ecınnıyle muhabbetımız bı tanısıklıgımız yok arkadası dıye savunuyosun demeyınn
haksızlıga gelemıyorumm ben lepı ıle maıl adresı cıkardım ee ne oldu kazene paramı verdık ?
yada ozle uyemı gozukuyoruz ordan kartsız cıkardık ısteyen gıtsın cıkarsın ama artık gercekten yeter bı konu acıldımı hemn kartlılara olsun olmasın demeyın arkadasın fıkrıne saygı duyalım bı onerı getırmıs ne guzel bızd emaıl adresı cıkardık yoksa hayatta aklıma gelmezdı cok tesekkurler ecinnii

Of ya,yazmayayım dedim duramadım.Cinlim lütfen bana yeşil kart pazarla :1closedeyes:
Pembesi artık bu muhabbetlerden sonra baydı beni.
Nasılsa bu işte üstüne yok,parasını da at cebe,üç beş deme,bir gün birikir,düğün yapıp evlenebilirsin -tatlicadiarzu-
Takı sırasındaki anonsa bah hele ''Geline bi kart parası Dilaremden'' :delphin:

afferim sana bak ne güzel anlamışsın ..
konu başlığı zaten kartlı üyelere mail adresi verilcek şeklinde..
yetmedi tüm mesajlar o yönde.. bende kk nın sahibesiyim. kartı pazarlıyorum.. almıyosan dükkanın önünü boşalt olur mu şekerim sengözlerimebaksanabmüşterilerimi kaçırıyosunşakkıdı
bu arada yaş kaç ? forumu okur musunuz ? nasıl bir kullanıcısınız ?:delphin:

ecinni ayrım var diyeni bana gönder ben hepsine çakma adres veririm bak valla bu kesin tutacak:lepi:

Ya ortada fol yok yumurta yok kız sadece önerdi karta özel siz yaptınız daha nediyimki başta dediiğim gibi aklında yokken aklına soktunuz siz kaşınndınız.

önerilerde miyiz geyikte miyiz? ona göre yorum yapacağım da...
bu arad ceylan kartı cazibeli hale getirmek üyelerin değil site sahibinin işi
onun problemi yani
arkadaşımız karttan tamamen bağımsız olarak bi fikir sunmuş o kadar
kartla ilgisini kuran başkalrı olmuş farkettiysen

Sonunda konunun akibeti geyik bölümü olacak füsfüsüm:delphin:

Hanımlar,
nedir bu konuya gaz verme durumu,öyle bir hale geldi ki artık a diyenle bir atışma,hararetli bir tartışma durumu var sitede.
Bu topikte gerilim devam ederse bilin ki kartlı kartsız gözetmeksizin herkes uyarı alacak.
Gelelim kart konusuna,Kazen bu siteyi kurdu,üyelerin katılımıyla genişletti,yeri geldi site üyelerin paylaşımlarını (üyelerin yoğun paylaşımından dolayı)kaldıramaz hale geldi, site yavaşladığında üyeler yönetim duy sesimizi dedi,paylaşımların bir kısmı silinsinde site eski hızına kavuşsun diye düşünürken yönetim duy sesimizi biz bu paylaşımları siz silesiniz diye eklemedik diyen üyelerin gönülleri olsun diye server yenilendi,sitenin görünümü şöyle olsun dendi,görünüm yenilendi,oyun olsun,ifade eklensin,renkler,sohbet,o bu şu derken,bu böyle devam edip gitti,hep üyeler yönetime ses duyurdu ama kimse Kazen bunca şey yaptın nedir bunun maliyeti demedi,eh heralde server,teknik donanım vb tüm yenilikler öpücükle alınmadı(Tabir biraz kötü oduysada kusura bakmayın)Sitenin bu tür masrafları üyelere yansıtılmasın,ücretli üyelik olmasın diye yönetim üyelerden tek bir şey rica etti ''reklamlara tıklayın'' ama kimse oralı olmadı,Farkındaysanız Kazen hep üyeler kendini daha iyi hissetsin,istedikleri olsun diye çabaladı,arada yarışmalar düzenlendi karınca kararınca hediyeler gönderildi,he bunlar dile getirilir mi getirerek ayıp mı ettim,en azından yeni arkadaşlarımız bilsin diye yazma ihtiyacı hissettim,Kazen bunları asla dile getirmez,belki ben yazıyorum diye beni bile azarlayacak,yani kısaca Admin olarak Kazen mümkün olduğunca elinden geldiğince üyeler için uğraştı,kırk yılın başında bir kere üyelere bir kart sattı ki kartı hazırlatmadan önce üyelere sordu,birçok kişi isteriz dedi,bırakında bir kere olsun birşeyde parayla elde edilsin,Kazen ayrım için yapmadı,üyeleri kartlı kartsız diye düşünmedi,düşünmüyorda,hem zaten durun bakalım Kazen mail adresi önerisini kabul etti mi ki,etti de kartlılara olur,kartsızlara olmaz mı dedi,nedir bu ikiye bölünüş:1no2:

Son düzenleme:
Of ya,yazmayayım dedim duramadım.Cinlim lütfen bana yeşil kart pazarla :1closedeyes:
Pembesi artık bu muhabbetlerden sonra baydı beni.
Nasılsa bu işte üstüne yok,parasını da at cebe,üç beş deme,bir gün birikir,düğün yapıp evlenebilirsin -tatlicadiarzu-
Takı sırasındaki anonsa bah hele ''Geline bi kart parası Dilaremden'' :delphin:

ay allahım ıste bu bunları konusup gulleım ya ne degıısk fıkırlerrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

afferim sana bak ne güzel anlamışsın ..
konu başlığı zaten kartlı üyelere mail adresi verilcek şeklinde..
yetmedi tüm mesajlar o yönde.. bende kk nın sahibesiyim. kartı pazarlıyorum.. almıyosan dükkanın önünü boşalt olur mu şekerim sengözlerimebaksanabmüşterilerimi kaçırıyosunşakkıdı
bu arada yaş kaç ? forumu okur musunuz ? nasıl bir kullanıcısınız ?:delphin:

Yaşım 26 bu arada yazarken sana hitaben yazmadım neden bu denli düşünceleri paylaştığımız platformda bu tepkin..

cidden kendimde istediğim bişeydi. öneri olarak sundum ama konu karta çekildi.. konu kapanabilir.. zaten sevgili kazen arada bakıyor ama bir cevap yazmıyor.. demekki oda sıcak bakmıyor..
konum kapanabilir..
başka bahara....

bu arada bi gidip bakayım sarmam pişmiş mi...

Bu konuda bir çalışma başlattık, yani hesabı kendiniz açmanız, şifrenizi yaratma vb. konuları nasıl çözeriz diye düşünüyor ve bunun çözüm yollarını arıyoruz.

Öneri için teşekkür ederiz.

Back