• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

ben de evde oturup film izlemeye sardım.. büssürü dvd aldım her gün 2-3 film izliyorum bakalım okul açılana kadar saltanatım sürsün :1:

aMan bulaşma falcıya filan ya kötü bir şey der sonra onu kafaya takar durursun :18::18: ben kötü bir şet derse diye hiç gitmem falcıya arkadaşlarıma bile fal baktırmam :111:

harry potter serisinin kitaplarını okudum filmlerini izledim, tv de ne zaman çıksa yine izlerim :16:

Bende yabancı dizi izliyorum ve kitap okuyorum şu aralar..
Ay bugun arkadaşımı eve davet etmişim, sonra ben unutmuşum arkadaşımın geleceğini..

Kız gelmiş annemle oturmuş muhabbet etmişler..
Ben içerde odamda uyuyakalmışım ya:27: Çok utandım..
Şimdi bi yarım saat sonra tekrar çağırdım ..

Kız yok öyle fallara inanan biri değilim , eğlence olsun diye işte..
Ama bugun ki duyduklarım hakikaten şaşırdı..
Artık ne kadar doğru bilemiycem..

Bundan önce baktırdıklarımın hiç biri çıkmadı..
Hiç bişi görünmüyo falımda..:27::27:

Sevemedim ben bu heriiiiyiii:27:

wuuuuuuuuuu dövmen çok güzel çok cool :51:

meraba :3: Allah kavuştursun, avatardaki senle sevgilin diye tahmin ediyorum.. maşallah :nazar:

1903 yazısını öyle bi yere yazdırmış ki:27::27:
Tam damar yerine..

Ezgi olurda bir gün hastaneye tahlil yaptırmaya falan gidersen , kan alacak hemşirede gs ya da fenerliyse bu damar bölgelerinde 1903 yazısınıda görürse sokuverir hart diye iğneyi..:27::27::27::27::27:

Hhahaha:27::27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yabancı dizi izliyorum ve kitap okuyorum şu aralar..
Ay bugun arkadaşımı eve davet etmişim, sonra ben unutmuşum arkadaşımın geleceğini..

Kız gelmiş annemle oturmuş muhabbet etmişler..
Ben içerde odamda uyuyakalmışım ya:27: Çok utandım..
Şimdi bi yarım saat sonra tekrar çağırdım ..

Kız yok öyle fallara inanan biri değilim , eğlence olsun diye işte..
Ama bugun ki duyduklarım hakikaten şaşırdı..
Artık ne kadar doğru bilemiycem..

Bundan önce baktırdıklarımın hiç biri çıkmadı..
Hiç bişi görünmüyo falımda..:27::27:

Sevemedim ben bu heriiiiyiii:27:

Hangi yabancı dizileri izledin/izliyorsun? ben HOUSE MD yi bitirdim ah ah :69::69::69:

--

geçenlerde beni de yakın arkadaşım eve davet etti, gittim annesi uyuyor dedi :111: nasıl kızdım :1: gittim uyandırdım :1: unutmuşum seni çağırdığımı diyor ya bi de :111:
senin arkadaşın niye uyandırmadı ki seni :1:

--

ne duydun falcıdan neye şaşırdın söle bakem

Tam damar yerine..

Ezgi olurda bir gün hastaneye tahlil yaptırmaya falan gidersen , kan alacak hemşirede gs ya da fenerliyse bu damar bölgelerinde 1903 yazısınıda görürse sokuverir hart diye iğneyi..:27::27::27::27::27:

ahahah harbiden ha tehlikeye bak :52:
ama dövmenin yeri süper olmuş gerçekten :51:

Hangi yabancı dizileri izledin/izliyorsun? ben HOUSE MD yi bitirdim ah ah :69::69::69:

--

geçenlerde beni de yakın arkadaşım eve davet etti, gittim annesi uyuyor dedi :111: nasıl kızdım :1: gittim uyandırdım :1: unutmuşum seni çağırdığımı diyor ya bi de :111:
senin arkadaşın niye uyandırmadı ki seni :1:

--

ne duydun falcıdan neye şaşırdın söle bakem

Beni uyandırmak gibi bi harekette bulunduğun da ne kadar sinirleneceğimi bildiği için uyandırmamıştır..

Rahatsız etmek istememiştir..

Kuzum the walking dead hastayım ben..
Dört gözle yeni sezonun başlamasını bekliyorum..

Vampir Günlüklerini, Ben Hur , Revolitions ,arada Game Of thores'a bakıyorum kuzum..
Ama şuan yabancı dizilere ara verdim ..

İzlediğin dizinin konusu ne ?

wuuuuuuuuuu dövmen çok güzel çok cool :51:

meraba :3: Allah kavuştursun, avatardaki senle sevgilin diye tahmin ediyorum.. maşallah :nazar:

merhabaa tesekkur ederımm evet oyle dovme evet dovmeyı genel olarak bı sevıyorum ama besıktasta olması gerektıgını dusundum kartal falan mınyon oldugumdan bıraz bana buyuk ve kaba kacabılır dıye dusundum bunun ıcın boyle bırsey yaptırmak ıstedım :):)

ezgi ben bu arada :):3:

Artık evlendiğinizde belki yurt dışına yerleşirsin o zaman kariyer yaparsın bol bol..

E yani , şuan senin tek çıkabildiğin yer o evin terası :27:

Dua ette kış ayına girmeden alsın nöbeti..

Yoksa o Ankara'nın soğuğunda donar kardan adam olur ..

hahaha vala ya ay dımı dugunu yurt dısında dusunuyoruz orda kalsam mı ben acabaaa :D

Beni uyandırmak gibi bi harekette bulunduğun da ne kadar sinirleneceğimi bildiği için uyandırmamıştır..

Rahatsız etmek istememiştir..

Kuzum the walking dead hastayım ben..
Dört gözle yeni sezonun başlamasını bekliyorum..

Vampir Günlüklerini, Ben Hur , Revolitions ,arada Game Of thores'a bakıyorum kuzum..
Ama şuan yabancı dizilere ara verdim ..

İzlediğin dizinin konusu ne ?

Walking dead dizi serisini çok duydum, vampir günlüklerinin bazı bölümlerini gamw of thores dizisinin de bazı bölümlerini tv den gördüm o kadar :1:

House MD

Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar...

Televizyon dünyasının Nobel Ödülü olarak tanımlanan Humanitas Prize ödülüne, Altın Küre ve Emmy'e layık görülen House M.D. tüm zamanların en iyi hastane dizilerinden biri.

İngiliz oyuncu Hugh Laurie'nin (:69::69::69:) performansı ile bambaşka bir anlam kazanmış olan Dr. Gregory House karakteri her bölümde ekibi ile birlikte hastalıkları teşhis ve tedavi etmeye çalışıyor. House M.D. ile yalnızca Dr. House'un zekasına hayran kalmayacaksınız aynı zamanda insan anatomisine bambaşka bir gözle bakacaksınız.

merhabaa tesekkur ederımm evet oyle dovme evet dovmeyı genel olarak bı sevıyorum ama besıktasta olması gerektıgını dusundum kartal falan mınyon oldugumdan bıraz bana buyuk ve kaba kacabılır dıye dusundum bunun ıcın boyle bırsey yaptırmak ıstedım :):)

ezgi ben bu arada :):3:

İyi düşünmüşsün bazı insanlar saçma sapan dövmeler yaptırıyor, madem dövme yaptıracaksın madem hep orada duracak o şey, bari güzel ve anlamlı olsun

yaş kaç? tahmin edeyim dedim edemedim :1: ben 20 yaşım ama 21 olmama çok az kaldı :1:

Kız o kelebek mevzusunu arkadaşa anlattım da senin gözün göz değil dedi bana:27::27:

Yo yo yo yo aman aman olmasın sakın ! O maviye beyaz katalım siyah katalım renk değiştirelim farklı bi renge bürünsün..

Senin fincan takımları güzelmiş :27: Takımdaki kelebek deseni ne bakmaktan işaretlere bakamadım ya la:27:

Sen bakalbiliyor musun peki ? Bazen benimkinin ablalarının yanına gittiğimde veriyorlar elime bi fincanı al yorumla diyorlar..

Bende gördüklerimi söylüyorum , attıra attıra :27::27::27::27:

ayy o konuya girme zaten kız ablama anlattım koptuk gülmekten :27::27:
ya o fincanları ne zaman görsem aklıma düşüyorsun zaten :16:
eh işte kanka azıcık bişiler söylüyorum dün iki kişey tutacak mı diye baktım tuttu gibi :1:
haha zaten attırmak ta üstüne yok :27::52: zaten ya kelebk yada balık kuş çıkar sonra şansın bol derler bu falcı milleti bizde o hesap :27:

Son düzenleme:
ayy o konuya girme zaten kız ablama anlattım koptuk gülmekten :27::27:
ya o fincanları ne zaman görsem aklıma düşüyorsun zaten :16:
eh işte kanka azıcık bişiler söylüyorum dün iki kişey tutacak mı diye baktım tuttu gibi :1:
haha zaten attırmak ta üstüne yok :27::52: zaten ya kelebk yada balık kuş çıkar sonra şansın bol derler bu falcı milleti bizde o hesap :27:

Hislerim kuvvetli değildir ama..
Bi kıza durduk yerde muhabbetin arasında sevgilinden ayrılacaksın demiştim..
O da nerden çıktı bu şimdi diyip biraz kırılmıştı bana..

Hatta sinirlenmişti de..

Sonra kızla bi süre konuşmadık bi iki hafta kadar..
Sonra harbiden de sevgilisinden ayrılmış..
Hatta ayrı kalmışlar,tekrardan barışma aşamalarına bile girişmişer düşün yani..

Sen mevzuyu anlat ben sana hangi yolda kelebeklik edeceğini söyleyeyim Hazal var mısın yok musun..
Bak hamdi bey müdahale etmeyecek bu mevzuya :27::27::27:

Walking dead dizi serisini çok duydum, vampir günlüklerinin bazı bölümlerini gamw of thores dizisinin de bazı bölümlerini tv den gördüm o kadar :1:

House MD

Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar...

Televizyon dünyasının Nobel Ödülü olarak tanımlanan Humanitas Prize ödülüne, Altın Küre ve Emmy'e layık görülen House M.D. tüm zamanların en iyi hastane dizilerinden biri.

İngiliz oyuncu Hugh Laurie'nin (:69::69::69:) performansı ile bambaşka bir anlam kazanmış olan Dr. Gregory House karakteri her bölümde ekibi ile birlikte hastalıkları teşhis ve tedavi etmeye çalışıyor. House M.D. ile yalnızca Dr. House'un zekasına hayran kalmayacaksınız aynı zamanda insan anatomisine bambaşka bir gözle bakacaksınız.

İyi düşünmüşsün bazı insanlar saçma sapan dövmeler yaptırıyor, madem dövme yaptıracaksın madem hep orada duracak o şey, bari güzel ve anlamlı olsun

yaş kaç? tahmin edeyim dedim edemedim :1: ben 20 yaşım ama 21 olmama çok az kaldı :1:

Yürüyen ölülerin serisini duyupta izlememek büyük bir kayıp bence..
Gördüğüm en güzel zombi dizisi..
Bende vaktin varsa en kısa zamanda izle derim..
Vampir günlüklerini klaus olmadan epey bi izledim..
Diziye klausunda dahil olmasıyla birlikte daha bi zevkle izledimmmmmmmmmmm:17:

Bende senin izlediğin diziyi ilk defa duydum..

Şuan takip ettiğim Türk Dizisinin yeni bölümü başladı..
Ay dün çok heyecanlı yerde bitti,izliyor musun bilmiyorum ama..

Benim hala umudum var dizisinin sıkı takipcisiyim:ssz:
Ozanla Hakan karşılaşacak mı merak ettim:26:

Margam topiğin hayırlı olsunn fanatik bir fenerbahçeli olarak beşiktaşın bestelerine hastayım hepsini bilirim yani :1:
Daha bgün şükrü saraçoğlundaydım gezdim ettim şimdide gelmiş bjk bestesi dinliyorum :1:
Şaka bir yana fenerden sonra beşiktaş gelir gerçekten çok severimm bikere renklerii özel ve asil :51:
Ve sana en çok sevdiğim besteyii baylaşayım hemen :34::1:

[video=youtube;y7aTqMxyI0M]http://www.youtube.com/watch?v=y7aTqMxyI0M[/video]

Yürüyen ölülerin serisini duyupta izlememek büyük bir kayıp bence..
Gördüğüm en güzel zombi dizisi..
Bende vaktin varsa en kısa zamanda izle derim..
Vampir günlüklerini klaus olmadan epey bi izledim..
Diziye klausunda dahil olmasıyla birlikte daha bi zevkle izledimmmmmmmmmmm:17:

Bende senin izlediğin diziyi ilk defa duydum..

Şuan takip ettiğim Türk Dizisinin yeni bölümü başladı..
Ay dün çok heyecanlı yerde bitti,izliyor musun bilmiyorum ama..

Benim hala umudum var dizisinin sıkı takipcisiyim:ssz:
Ozanla Hakan karşılaşacak mı merak ettim:26:

zombili ve vampirli şeyleri sevmiyorum o yüzden izlemiyorum canım ya bir önyargı gibi olmuş bende

benim hala umudum var ı da izlemedim bilmiyorum senden duyuyorum ilk :1:

Ben Fenerbahçe'liyim ama yükselenim "Çarşı" geliimm mi topiğine Margaaaaa :9:

Son düzenleme:
:kkk:
Tam damar yerine..

hahaha ay valla yaaaaaa :D olcem zaten kan alcaklar damarı bulamıyolar dovme boyasından hahahaha :27:

Back
X