• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Konunun açılış tarihine bakılırsa geç kalınmamış mı bu konuyu açmak için :) Ya da önceden de vardı ben daha göremedim o da olabilir...

Yönetim değişiyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bir süre önce kafasında planladığı görev değişikliği bu hafta gerçekleştirilecek.
Geçen hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında sadece rutin konular konuşulmuş, görevlendirme yapılmamıştı. Camiadan sızan bilgilere göre, Başkan Orman'ın, stat işlerine bakan yönetici Umut Güner'i asbaşkanlığa getireceği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Genel Sekreter Metin Albayrak'ın yerine ise Ahmet Ürkmezgil'i görevlendirecek. Fikret Orman yapacağı bu değişikliklerin yanı sıra, futbola bakan yöneticiler arasında da bazı değişimlerin yaşanabileceği dile getirildi
Kaynak http://www.milliyet.com.tr/yonetim-degisiyor--besiktas-1894109-skorerhaber/

Bilic'in Olcan ısrarı !

Sezon sonu tatilini Hırvatistan'da geçiren Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yönetime haber gönderdi.
Transfer çalışmalarını Split'ten takip etmeye başlayan Hırvat teknik adam, Trabzonsporlu Olcan Adin'in mutlaka transfer edilmesini istedi.

Bu oyuncunun hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilme özellikleri bulunduğunu, bu nedeniyle kesinlikle alınması gerektiğini dile getiren Bilic, bu transferin Beşiktaş'a çok şeyler katacağını da yönetime iletti. Veli, Necip, Oğuzhan, Olcay ve Kerim gibi çok yönlü oyunculara Olcan'ın da eklenmesi durumunda, kanatlar ve orta sahada sıkıntılar yaşanmayacağını da sözlerine ekleyen Hırvat teknik adam, Olcan'ın özellikle birinci kamp dönemine yetiştirilmesini istedi.
Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/bilic-in-olcan-israri-besiktas-trabzonspor-1894106-skorerhaber/

Beşiktaş Moledo'ya çok yakın !

Beşiktaş ilk yabancı transferini gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlılar Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş yönetimi bir süredir uğraş verdiği Rodrigo Moledo transferinde son aşamaya geldi. 26 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Moledo'nun bonservisi konusunda da Metalist Kharkiv ile büyük oranda uzlaşma sağladı.

Beşiktaş Moledo için Ukrayna ekibine yaklaşık 3 milyon euro ödeyecek. Brezilyalı defans oyuncusu ile de 3 yıllık mukavele imzalanması planlanıyor. Siyah beyazlı yönetimin Moledo konusunda resmi açıklamayı önümüzdeki hafta içinde yapması ve transfer ile ilgili görüşmeleri Kamu Aydınlatma Platformu’na bildirmesi bekleniyor.

Moledo geçen sezon başında Brezilya'nın Internacional kulübünden 5 milyon euro bedel karşılığında Metalist Kharkiv'e transfer olmuştu. Ukrayna ekibinde geçirdiği bir sezonda 17 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Moledo, mart ayında omzundan sakatlık geçirdi. Yaşadığı sakatlığın etkisinden kurtulan Moledo'nun Metalist Kharkiv'den ayrılmak istemesi Beşiktaş'ın transferi büyük ölçüde tamamlamasında önemli rol oynadı.

Transferde bir sorun yaşanmaması halinde Rodrigo Moledo Beşiktaş'ın 29 Haziran'da başlayacak yurt dışı hazırlık kampında yer alacak.

(NTVSPOR)
Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/besiktas-moledo-ya-cok-yakin-besiktas-1894017-skorerhaber/

Maunel Fernandes sözünün eriymiş!

Beşiktaş'tan ayrılarak Lokomotif Moskova'nın yolunu tutan Manuel Fernandes'in yeni başkanı ilginç açıklamalar yaptı.

Rus kulübünün başkanı Smorodskaya, Fernandes için daha önce birçok teklifte bulunduklarını ancak hepsinin geri döndüğünü söyledi.

Rus yönetici, Sport Express'e yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş ile masaya oturduk ama Fernandes konusundaki teklif reddedildi. Ocak ayında yine gittik ancak bu sefer gözlerime inanamadım. Öyle çılgın bir rakam istediler ki şaşırdım. Rakam 10 milyon eurodan fazlaydı. Emin olun daha fazlaydı" diye konuştu.

Fernandes'in transfer sürecini de anlatan Smorodskaya, "Fernandes, Beşiktaş'ta duygusal anlamda yorulmuştu. Buna rağmen transferden umudumu kesmiştim ana Fernandes sözün eri biriymiş. Para önemli değil, Lokomotif Moskova'ya geleceğini söylemişti ve geldi" dedi.

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/maunel-fernandes-sozunun-eriymis--besiktas-1893733-skorerhaber/

Oğuzhan artık 10 numara!

Beşiktaş ile sözleşme yenileyen Oğuzhan Özyakup, yeni imzasını Hollanda basınına değerlendirdi.

Sözleşmesi geçtiğimiz günlerde uzatılan Oğuzhan, "Kulüp kalmam konusundaki niyetini açıkça ortaya koydu. Benim için de kariyerimin şu noktasında en doğru tercih Beşiktaş'ta yola devam etmekti. Henüz yaşım genç. Bir adım ilerisi için çok vaktim var. Şampiyonlar Ligi'ne de girebilirsek harika olur. Avrupa kulvarı bana büyük tecrübe kazandırır" dedi.

Geçmişte Hollanda U-17 Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan ancak daha sonra ay-yıldızlıları seçen oyuncu şöyle devam etti:

"Ligin ikinci yarısında Manuel Fernandes'in yerine daha çok 10 numara olarak görev yaptım. Bundan önce orta sahada daha defansif bir görevim vardı. Ancak görev bölgemin değişmesiyle asist ve gol sayılarımda da patlama oldu. Yeni rolümde takımın kaderine daha çok etki edebilecek bir mevkiye geldim".

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/oguzhan-artik-10-numara--besiktas-1893729-skorerhaber/

Back
X