• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Özelden yazıyorum canım sağolasın.. (=
Benimde annem takmış . Ama annem baya zayıfladı.
Sporunu yaptı.
Her akşam yürüyüşe gitti.

Kuru meyve katınca iyi olur tabi ben hiç bir şey katmadan ağzıma attım . Düşün o anki yüz ifademi..
Çıkarsam bi türlü yutsam bi türlü :52::52::52::52::52:

hay maşşalah ne yaptın öyle :53::53::53:
ben de öyle merakımdan ağzıma alıp yiyemediğim ve renkten renge girdiğim anlar olabiliyor hele bu durum toplum arasında olursa :52::52::27::27:

anlamzmıyım :29::27:
şifo mehmetlerin metinlerin zamanını bilir baban o zamnlar ne kadar iyiymiş bu kadar düşüşte değilmiş bjk :6:
canım babam hatırlıyorumda bi ara volkan kalecimiz olmuştu nasıl kızardı ona lafta takmıştı ona ama golleri koruyuncada severdi ha şöyllee derdi bugün gönlü rahmet istedi heralde zaten her gün dilimiz de de bu topik vesile oldu yine :8::8:

Dua ettim hem baban için hemde tüm ölmüşler için.. (= Amin..
Lig tv de sene sene maç gösterileri oluyor ya müthiş goller falan..
Gerçekten geçmişe ki beşiktaş , ciddi anlamda olması gerektiği gibi bir beşiktaşmış..

kızz Margaaa, bu Gökhan Töre mevzu ne yaa :53: yokk silahla bi odaya dalmış, yok aranıyormuş ama kaçıyormuş falan :53: ben hiç bişey anlamadım, senin bi fikrin var mı :26:

hay maşşalah ne yaptın öyle :53::53::53:
ben de öyle merakımdan ağzıma alıp yiyemediğim ve renkten renge girdiğim anlar olabiliyor hele bu durum toplum arasında olursa :52::52::27::27:

Valla ben yiyemediğimi yiyemiycem diyip kenara koyuyordum.Ben son zamanlarda şeye sarmıştım hani bu karışık salatalar oluyor ya tavuklu soslu falan..
Allah'ım şuan canım o kadar çok onlardan istiyor ki...
Offff:56::56::56::56::56::56:

babanıza Allah rahmet eylesin, inşallah beşiktaş da güzel günler göstersin de huzur dolsun babanızın içi :31:

allah razı olsun çok teşekkürler..
amiiiiiinnnn inşallah beşiktaş maçlarında dizilerimiz güme giderdi bizim :27:
bazen içerdeki tvden izlerdi bize rahatsızlık vermemk için ama bazen içerdeki kanllar çekmezdi ve saolna gelmek durumunda kalırdı bende kıyamazdım açardım maç kanalını ama bi tarftanda sıkıştırırıdım ne zman bitecek ne kadar kaldı diye :27:
keşke hep bıraksaydım izlesydide yaşasaydı sırf :14::14:
ben yine duygusala bağladım onun için konuyu hemen ivedi şekilde kapatayım yoksa topik sular altında olacak

kızz Margaaa, bu Gökhan Töre mevzu ne yaa :53: yokk silahla bi odaya dalmış, yok aranıyormuş ama kaçıyormuş falan :53: ben hiç bişey anlamadım, senin bi fikrin var mı :26:

Şey canım şimdi bu gökhan silahlı saldıraya uğramıştı.
Ve bizim ikinciliğim söz konusu idi.
İzinli olmamasına rağmen bara gitmiş falan..
Ceza aldı ..

Daha sonra geçen haberde okudum.
Husumetli olduğu Ömer toprakla Hakan çalhanoğlunun odasına silahla basmış diye haberler çıktı..

Artık ne kadar doğru bilemiyorum..

Zaten beşiktaşla işi bitmişti.
Gs la ismi anılıyordu.

Onlardan da açıklama gelmiş
Belinde silahla dolaşan adamla işim olmaz falan demiş danışmanlık yapan biri.
Yani kaldı öyle..

bazen içerdeki tvden izlerdi bize rahatsızlık vermemk için ama bazen içerdeki kanllar çekmezdi ve saolna gelmek durumunda kalırdı bende kıyamazdım açardım maç kanalını ama bi tarftanda sıkıştırırıdım ne zman bitecek ne kadar kaldı diye :27:
ben yine duygusala bağladım onun için konuyu hemen ivedi şekilde kapatayım yoksa topik sular altında olacak

Ya sen böyle olunca ben üzüldüm şuan..
O güzel günleri anımsadığın için iyi mi hissetsem yoksa üzüldüğün için kötü mü hissetsem kendimi bilemedim ya.. :14:

Valla ben yiyemediğimi yiyemiycem diyip kenara koyuyordum.Ben son zamanlarda şeye sarmıştım hani bu karışık salatalar oluyor ya tavuklu soslu falan..
Allah'ım şuan canım o kadar çok onlardan istiyor ki...
Offff:56::56::56::56::56::56:

bildim o salataları ço leziz oluyor onun biftekliside güzel oluyor offf olsada yesek :56:
asıl benim kaç gündür canım ne istiyor :40:
geçmiş haftalarda arkadaşımla bizim burada bi yer keşfettik ve yeni tadacağımız yer olduğundan tadımlık aldık ortaya birlikte yedik :39:
sıcak aperatif tabağı diye bişey vardı of allahım oradaki çeşitlere bayıldım hellimi ne güzel yapmışlar öyle :39:
o gün bugün akılmdan çıkmıyor :52::52:

bizim evde de maç var diye tv yi işgal eden benim :27: gerçi lig tv nin beşiktaş paketini aldıramadım henuz de spor programlarından falan takip edebiliyorum ancak :8:

babanı hep güzel an inşallah, ama üzmesin seni, mutlu görsün hep sana baktıgı zaman :34:

Şey canım şimdi bu gökhan silahlı saldıraya uğramıştı.
Ve bizim ikinciliğim söz konusu idi.
İzinli olmamasına rağmen bara gitmiş falan..
Ceza aldı ..

Daha sonra geçen haberde okudum.
Husumetli olduğu Ömer toprakla Hakan çalhanoğlunun odasına silahla basmış diye haberler çıktı..

Artık ne kadar doğru bilemiyorum..

Zaten beşiktaşla işi bitmişti.
Gs la ismi anılıyordu.

Onlardan da açıklama gelmiş
Belinde silahla dolaşan adamla işim olmaz falan demiş danışmanlık yapan biri.
Yani kaldı öyle..

twitter da bakınırken bunun yandaş medyanın uydurması bi haber oldugunu, aslında böyle bişey olmadıgını falan da okudum da ondan kafam karıştı benim :44: iyi futbolcuydu aslında beşiktaş ta gideri vardı da işte bu gece hayatıyla yazık ediyorlar kendilerine yaa :50:

Dua ettim hem baban için hemde tüm ölmüşler için.. (= Amin..
Lig tv de sene sene maç gösterileri oluyor ya müthiş goller falan..
Gerçekten geçmişe ki beşiktaş , ciddi anlamda olması gerektiği gibi bir beşiktaşmış..

allah razı olsun dillerine sağlık :16::16:
lig tvyi bi ara alaım filan diyordu babam :16:
hatta fbnin kanalı var ya bana diyoduki kurcala bi belki bjkninde kanalı vardır diye ama bulunamadı tabiki heralde bjknin kanalı yok :15:
ne varsa eskilerde varmış zaten..
şimdi inşallah bi yükselişe geçebiliriz ama kadronun iyiolması gerekiyor kaptanımızda teknik direktörde öyle ay hepsini saydım ben yoklama alır gibi :52::52:

bildim o salataları ço leziz oluyor onun biftekliside güzel oluyor offf olsada yesek :56:
asıl benim kaç gündür canım ne istiyor :40:
geçmiş haftalarda arkadaşımla bizim burada bi yer keşfettik ve yeni tadacağımız yer olduğundan tadımlık aldık ortaya birlikte yedik :39:
sıcak aperatif tabağı diye bişey vardı of allahım oradaki çeşitlere bayıldım hellimi ne güzel yapmışlar öyle :39:
o gün bugün akılmdan çıkmıyor :52::52:

Çok değişik oluyor demi..
Ay ben cidden çok aç bir insanım..

Geçenlerde , yani geçen dediğim bir 3 hafta önce mi ne , benimkiyle bir mekana gittik.
O zaman çok rahatsızdım fena griptim.
Benim ki hem hava almış olursun hava çok güzel diyip dışarı çıkarmıştı beni..
Her neyse ayıptır söylemesi menü önüme geldi.
Şimdi bakıyorum ne yesem ne yesem diye.
Bizim ki şunu ye istersen bunu ye canın ne istiyorsa ye diyor..
Ama ben alakasız şeyler istiyorum..
Şimdi bizimki tabakta adana söyledi.
Bende adanayı tabakta yemekten hoşlanmam.
Bende dürüm şeklinde alayım dedim yanında patatesi salatası falanda geldi.
Ben aç , doymadım , gittim bir kocaman tabağa bu dediğim soslu salatalardan istedim
Alllahım bi ondan yiyorum bi salatadan karnım davul gibi olmuştu.
Hastaydım canım ondan istedi bende yedim iyi etmemiş miyim :52::52::52::52::52:

bizim evde de maç var diye tv yi işgal eden benim :27: gerçi lig tv nin beşiktaş paketini aldıramadım henuz de spor programlarından falan takip edebiliyorum ancak :8:

babanı hep güzel an inşallah, ama üzmesin seni, mutlu görsün hep sana baktıgı zaman :34:

twitter da bakınırken bunun yandaş medyanın uydurması bi haber oldugunu, aslında böyle bişey olmadıgını falan da okudum da ondan kafam karıştı benim :44: iyi futbolcuydu aslında beşiktaş ta gideri vardı da işte bu gece hayatıyla yazık ediyorlar kendilerine yaa :50:

Valla canım doğru haber mi yoksa yalan haber mi bilmiyorum bende haberlerde okuduğum kadarıyla biliyorum..
Eğer bu olayın doğruluk payı yoksa , gökhan için iyi olur .
Ha ama varsa kötü olur..

Ya sen böyle olunca ben üzüldüm şuan..
O güzel günleri anımsadığın için iyi mi hissetsem yoksa üzüldüğün için kötü mü hissetsem kendimi bilemedim ya.. :14:

çok saolasın ama gel bide bana sor ya o kadar zorki sürekli gözümün kenarında göz damlası duruyor en ufak şeyde patır patır dökülüyor :14::14:
hep şükrediyorum babamla :16: dolu dolu yaşadım ve çevreme bakıyorum küçük yaştan kaybetmişler babalarını..
ben bu konuda şanslıydım fakat ne olursa olsun yine de hep daha fazlasını isteriz ya biz insanoğlu..

Valla canım doğru haber mi yoksa yalan haber mi bilmiyorum bende haberlerde okuduğum kadarıyla biliyorum..
Eğer bu olayın doğruluk payı yoksa , gökhan için iyi olur .
Ha ama varsa kötü olur..

insanın aklına bi kere şüphe düştüyse bi daha kolay kolay adını kurtaramaz o durumdan, umarım yanılırım ama gökhan ın futbol ahaytı büyük klüplerde devam etmez bu saatten sonra zor iş gibi geliyor :26: ya yurt dışında bi klube gider, yada anadolu takımlarından biri alır gibi geliyor :26: umarım yanılırım :50:

allah razı olsun dillerine sağlık :16::16:
lig tvyi bi ara alaım filan diyordu babam :16:
hatta fbnin kanalı var ya bana diyoduki kurcala bi belki bjkninde kanalı vardır diye ama bulunamadı tabiki heralde bjknin kanalı yok :15:
ne varsa eskilerde varmış zaten..
şimdi inşallah bi yükselişe geçebiliriz ama kadronun iyiolması gerekiyor kaptanımızda teknik direktörde öyle ay hepsini saydım ben yoklama alır gibi :52::52:

Öyle tabi. Ne varsa eskilerde varmış.
Ama yine iyi olabilir.
Aslında bu senede lige çok iyi başlamıştık . Son maçlara doğru vermemiz gereken maçların hepsini verdiğimiz için gitti birincilikler ikincilikler..

çok saolasın ama gel bide bana sor ya o kadar zorki sürekli gözümün kenarında göz damlası duruyor en ufak şeyde patır patır dökülüyor :14::14:
hep şükrediyorum babamla :16: dolu dolu yaşadım ve çevreme bakıyorum küçük yaştan kaybetmişler babalarını..
ben bu konuda şanslıydım fakat ne olursa olsun yine de hep daha fazlasını isteriz ya biz insanoğlu..

Aynen (= Babalarımızın kıymetini bilelim Annelerimizinde öyle..
Çalışıp duruyorlar bizim için..
Ne babalar var çoluğunun çocuğunun rızkını başka yerlerde yiyen..

Allah'ım böyle insanları doğru yola soksun..

evet haklısın hep gülen biriyim zaten geyik deyince dolma hatırlanır ama işte hassas olduğum konuda anne babadır o olunca ben duygusallığın dibini yaşıyorum hiç unutulmuyorki hayat geçiyor ama eksik bi şekilde ..

insanın aklına bi kere şüphe düştüyse bi daha kolay kolay adını kurtaramaz o durumdan, umarım yanılırım ama gökhan ın futbol ahaytı büyük klüplerde devam etmez bu saatten sonra zor iş gibi geliyor :26: ya yurt dışında bi klube gider, yada anadolu takımlarından biri alır gibi geliyor :26: umarım yanılırım :50:

Yazık olur ama..
Eğer böyle bir haber yok ise ben gökhanın yerinde olsam bu haberi yapan çıkaran şahısları mahkemeye veririm..

evet haklısın hep gülen biriyim zaten geyik deyince dolma hatırlanır ama işte hassas olduğum konuda anne babadır o olunca ben duygusallığın dibini yaşıyorum hiç unutulmuyorki hayat geçiyor ama eksik bi şekilde ..

mutlaka öyledir ama güzel anmak lazım diye düşünüyorum ben :26: gerçi sen de çok güzel anıyorsun babanı, belli ki onunla çok mutlu bir hayat geçirmişsin :16:

Ben seni ausun topiğinde görüyordum sanki..
Yani doğru hatırlıyorsam (= o dolma bu dolmaydı :52::52::52:

Back
X