• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

İvet bebeğim bugun sizinleyim..

Yahu avukatın yanında staj gören birinin defterini doldurmasında yardımcı oluyorum son düzenleyişler diyelim biz şuna..:ssz:

Sen napıyon bakım görüşmeyeli..

Özledin mi beni kezban:27::27:

hee şimdi anladımm:27::27: valla anladım bu sefer:27::27::27:
SEn ünv. okuyacan gızz bu sene:26::26::26:
Napım bende aynı işte bildiğin gibi çalışıyorum kendimi bugun cok kötü hissediyorum çünkü yüzümde kocaman bir sivilce ve sevgilimle görüşmemizi iptal ettim zaten 2 haftadır görüşmüyorduk bugun inat saçlarımda olmadı:47::47::47::47::47::47::47:
Özledim tabi olumm hemde cok:25::25::25::25::25:
Sen şimdik nişanlının yanındamısın ne zaman dönecen:26::26:

hee şimdi anladımm:27::27: valla anladım bu sefer:27::27::27:
SEn ünv. okuyacan gızz bu sene:26::26::26:
Napım bende aynı işte bildiğin gibi çalışıyorum kendimi bugun cok kötü hissediyorum çünkü yüzümde kocaman bir sivilce ve sevgilimle görüşmemizi iptal ettim zaten 2 haftadır görüşmüyorduk bugun inat saçlarımda olmadı:47::47::47::47::47::47::47:
Özledim tabi olumm hemde cok:25::25::25::25::25:
Sen şimdik nişanlının yanındamısın ne zaman dönecen:26::26:

Valla canım benim okuyacağım tarih zamanın her dakikası olabilü...:27: Relax relax takılıyore..:27::27:

Valla benimde çenem de dün bi sivilce tarlası oluşmuş , geçtim aynanın karşısına sıktım güzelce..
Evdeki yüzüm için kullandığım kremler yanımda değil.. Bu yüzden buranın suyu benim cildimi mahvediyor..

Evet tatlım kartalımın yanındayım..

Oda diğer pc de, oyun oynuyor..
Misafirimiz var bugun de..:27: Misafir uyuyo ama biz ayaktayız..:27::27::27:

Valla canım benim okuyacağım tarih zamanın her dakikası olabilü...:27: Relax relax takılıyore..:27::27:

Valla benimde çenem de dün bi sivilce tarlası oluşmuş , geçtim aynanın karşısına sıktım güzelce..
Evdeki yüzüm için kullandığım kremler yanımda değil.. Bu yüzden buranın suyu benim cildimi mahvediyor..

Evet tatlım kartalımın yanındayım..

Oda diğer pc de, oyun oynuyor..
Misafirimiz var bugun de..:27: Misafir uyuyo ama biz ayaktayız..:27::27::27:

ne güzel valla insanın sevdiğinin yanında olması ah ah biz aynı şehirdeken bile uzağız bu nasıl iş bizde anlamıyoruz tadını eminim doya doya çıkartıyorsundur şimdi:17::17::17
Askerlikte biter de inşallah ömür boyu hiç ayrılmassınız:nazar::nazar:

Tabii o zamana kadar öğrene bilirsem :1:
Nasılsın ?? :27:
Gezmelerden kafan hiç ayrılmıyor kii buraya gelesinnn :27::27::27:

Ne zamandır evdeydim be kuzum..
Zaten bi istanbula geldiğimde geziyorum ..
Ama tam geziyorum ..

Uykusuzluk ve baş ağrısı var biraz.. onun haricinde iyiyim canım..:27:

ne güzel valla insanın sevdiğinin yanında olması ah ah biz aynı şehirdeken bile uzağız bu nasıl iş bizde anlamıyoruz tadını eminim doya doya çıkartıyorsundur şimdi:17::17::17
Askerlikte biter de inşallah ömür boyu hiç ayrılmassınız:nazar::nazar:

Kuzu zaten bizimkine ayrı yerlerde yaşamak denmiyor..
Birlikte yaşıyoruz..

İnşallah canım inşallah biter bi günçç

Back
X