- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.261
benim çektiğim acılar dillere destandı kızlar bilir en büyük acı babamı aniden evde ölü bulmam oldu cok çektim cok. düşün saçlarım da beyazlar cıktı.. ya öyle işte ölüm gelmeden önce en basit örnek verim. 11 kilo verdim. 1 ay içinde. cok çektim ama geçiyor geçiyor..
aynen öyle cimcimemne burnu olummm
çok üzüldümbenim çektiğim acılar dillere destandı kızlar bilir en büyük acı babamı aniden evde ölü bulmam oldu cok çektim cok. düşün saçlarım da beyazlar cıktı.. ya öyle işte ölüm gelmeden önce en basit örnek verim. 11 kilo verdim. 1 ay içinde. cok çektim ama geçiyor geçiyor..
aynen öyle cimcimemne burnu olummm
işte diyorum ya canım aşk acısı ne ki.. birde annenin babanın olmadığını düşün onların yanında bir hiç hiç cok teşekkür ederim allah razı olsun tanıştıma memnun oldum ben şimdi cıkıyorum hatunlar misafir geldi görüşürüz sonra öpüldünüz
Neden kimse yok bu gece ?
Sıkıldıııımmmm gelin artık. . .
kaçak bunlar kaçak birde topik sahibi olacak hanfendi
Evet bu gece hepsi birden kaçak...
Yok yaa Margayı kesin kaçırdılar
Yoksa bu kadar süre burdan ayrı kalamazdı
bencede anacım yok yok kalması cok garip bir durum olamaz yanii olmamalı hayıryoksa internetimi kesildi
Bu arada ben sevgi meleğii ama meleklikle alakaım yoktanışak gel haydi ziyaretcilerimizde bol
Gelir birazdan umarım :26:
Ben de seni yalnış hatırlamıyorsam dünden beri görüyorum burda...
Alakan yoksa neden melek o zaman ?
Ben de Kovser, azeriyim, 18 yaşındayım, okumuyorum, işim yok gücüm yok takılıyorum işte buralarda. . .
Sen anlat. . .
hee tatlım ben buralarda eskiyim ama 4 aydır girememiştim artık buralardayımm kurtuluşunuz yok
18 mive sözlü hı biz evdemi kaldık ya la
Neden okumoyrsun ama bende 20 yaşındaym canım konyalıyım okul bitti çalışıyorumm:26::26:
Zaten alışınca kimseden kurtulmak istemiyorum burda
Evet biraz erken olduğunu söylerler ama sözlendik, ekimde nişan var inşaAllah, 2 yıl sonra anca evleniriz...
Okul bitti ve bazı ailevi nedenlerden dolayı üniversiteye falan gidemedim maalesef...
Tanıştığımıza memnun oldum, ee buralardaysan sık-sık konuşuruz artık
hayırlısı olsun tatlım ne diyelimmmAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh he valla konuşuruz
Ama artık ben erken yatıyorum sabahın köründe damlarım buralara herkezi ayağa dikecem
Çok teşekkür ederim..Allah herkesin gönlüne göre versin. . .
Tamam tatlım, yatıyosan şimdi iyi geceler o zaman. . . :80:
iyi geceler tatlım memnun oldum tanıştığıma görüşürz
Siz hele bi yarın geliiinnnn, sorarım o zaman ben size
Siz hele bi yarın geliiinnnn, sorarım o zaman ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?