Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

ameliyat olmamışmıydın ben karıştırdım mı yoksa :26:

çok üzüldüm
allah rahmet eylesin
şimdi düşününce benimki hiçbirşeymiş diyorum

işte diyorum ya canım aşk acısı ne ki.. birde annenin babanın olmadığını düşün onların yanında bir hiç hiç cok teşekkür ederim allah razı olsun tanıştıma memnun oldum ben şimdi cıkıyorum hatunlar misafir geldi görüşürüz sonra öpüldünüz

görüşürüz bebek kendine iyi bak

Evet bu gece hepsi birden kaçak...
Yok yaa Margayı kesin kaçırdılar
Yoksa bu kadar süre burdan ayrı kalamazdı

bencede anacım yok yok kalması cok garip bir durum olamaz yanii olmamalı hayır yoksa internetimi kesildi
Bu arada ben sevgi meleğii ama meleklikle alakaım yok tanışak gel haydi ziyaretcilerimizde bol

bencede anacım yok yok kalması cok garip bir durum olamaz yanii olmamalı hayır yoksa internetimi kesildi
Bu arada ben sevgi meleğii ama meleklikle alakaım yok tanışak gel haydi ziyaretcilerimizde bol

Gelir birazdan umarım :26:
Ben de seni yalnış hatırlamıyorsam dünden beri görüyorum burda...
Alakan yoksa neden melek o zaman ?
Ben de Kovser, azeriyim, 18 yaşındayım, okumuyorum, işim yok gücüm yok takılıyorum işte buralarda. . .
Sen anlat. . .

hee tatlım ben buralarda eskiyim ama 4 aydır girememiştim artık buralardayımm kurtuluşunuz yok
18 mi ve sözlü hı biz evdemi kaldık ya la
Neden okumoyrsun ama bende 20 yaşındaym canım konyalıyım okul bitti çalışıyorumm:26::26:

Zaten alışınca kimseden kurtulmak istemiyorum burda
Evet biraz erken olduğunu söylerler ama sözlendik, ekimde nişan var inşaAllah, 2 yıl sonra anca evleniriz...
Okul bitti ve bazı ailevi nedenlerden dolayı üniversiteye falan gidemedim maalesef...
Tanıştığımıza memnun oldum, ee buralardaysan sık-sık konuşuruz artık

hayırlısı olsun tatlım ne diyelimmm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh he valla konuşuruz
Ama artık ben erken yatıyorum sabahın köründe damlarım buralara herkezi ayağa dikecem

hayırlısı olsun tatlım ne diyelimmm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh he valla konuşuruz
Ama artık ben erken yatıyorum sabahın köründe damlarım buralara herkezi ayağa dikecem

Çok teşekkür ederim.. Allah herkesin gönlüne göre versin. . .

Tamam tatlım, yatıyosan şimdi iyi geceler o zaman. . . :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…