- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
İyi akşamlar....
Sago var yaa sen bu yemeklerle kesin evde kalırsın..
Böyle balık mı olur ?
Ama kolay oluyor galiba evlenince ben de böyle yemek yapicam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar....
Sago var yaa sen bu yemeklerle kesin evde kalırsın..
Böyle balık mı olur ?
Ama kolay oluyor galiba evlenince ben de böyle yemek yapicam![]()
sevgi meleği gelmişş![]()
Hoppppp ben geldim dalıyorummmnparsınız hatunlarm bundan sonra iş yerindede inşallah fırsat buldukca forumda olacağumm gerçekten
beni yalnız bırakmassınız demiii Sabahın köründe damlarım buralara hepinize kahvaltı çaylar benden
![]()
naparsın meleem hoşgeldin de iş yabarsın be sen süyle bakalım![]()
bende tam sana yazıyordum ah bu kalpsülememm çatla patlaaa kötüyüm bn kötüyümm
![]()
sülemezsen çatlarım bak sana hijbişeyy anlatmam gacı![]()
20 yaşındayım öğrenciyim eskişehirliyimm :)
sende kendini tanıtsana sevgi meleği
pis tehtitci ne olecekAvukatın yanında çalışıyorum bebegimm
Boş vaktim baya oluyor ama artık gündüzleri sabahları boş oldukca gireceğimmm şimdik sen anlat yoksa vururummm
![]()
süpermiş valla hayırlı olsun bebeim bende blöf yaptım be anlatcak neyim varki okul tatil evdeyim yalnızım dostlarım![]()
şu sıralar tam anlamıyla b k gibi diyebilirimah ah gençlikkendimi çok yaşlı hissettimm:26::26:
Bende 20 yaşındayım kardeşlik konyalıyım okmuyorum çalışıyorum kısaca şeytan diyebilen bahamelek ifadesini hiç taşımıyorum ki ne konuşuyomm he
hayat nasıl gidiyor bacım anlat
![]()
şu sıralar tam anlamıyla b k gibi diyebilirim
dün sevgilimden ayrıldım
bugün dibe vurdum öyle
senin ki iyidir umarım
haklısınhadi yaa cok üzüldüm. o acıları o psikojiyi iyi bilirim. Ama hayat o kadar kısa ki aslında. inan üzülmeye değmiyor tabi inanoğlu bunu anlamıyor bende anlamıyorum ki işte biliyoruz ama..
Benimde hayatım cok kötüydü hatta ölmek bile istedim yaşadıklarım cok ağırdı ama düşündüm. Hayatı yenmeye karar verdim başardım Şimdi iyiyim. Herşey son noktaya geldiğinde kötü gittiğinde ardından güzel şeyler geliyor üzülme hiç boşver Herşeyin hayırlısı be gülüm. değer mi.
haklısın
ama gelde bana anlat bunu
sende mi aşk yüzünden acı cekmiştinaynen ah bi anlasak herşey düzelecek te ama inan zaman gecince üzüldüğün şeyler için diyeceksin ki bunlar için mi üzülmüşüm. tebessüm edeceksin hayat böyle iştesana tavsiyem kafanı hep meşgul et beyninle konuşma sakın hiç bu düzelme süresini o kadar etkiliyor ki tecrübe sabit
![]()
dimek blöf yaptın hu initkamım korkunç olacakkbir söz vardır bilirmisin yegen
Yalnızlık olmasaydı yalnız kalabilirdim ya yalnızlıkda olmasadı napacaktın hiç düşündün mü1 dak. ters giden birşeyler var saçmaladım yine cok enerjikim
![]()
hadi yaa cok üzüldüm. o acıları o psikojiyi iyi bilirim. Ama hayat o kadar kısa ki aslında. inan üzülmeye değmiyor tabi inanoğlu bunu anlamıyor bende anlamıyorum ki işte biliyoruz ama..
Benimde hayatım cok kötüydü hatta ölmek bile istedim yaşadıklarım cok ağırdı ama düşündüm. Hayatı yenmeye karar verdim başardım Şimdi iyiyim. Herşey son noktaya geldiğinde kötü gittiğinde ardından güzel şeyler geliyor üzülme hiç boşver Herşeyin hayırlısı be gülüm. değer mi.
sende mi aşk yüzünden acı cekmiştin
herkes yaşarak anlıyor be melekim banada çok dediler dinledim mi hayır yaşaya yaşaya öğreniyor anlıyorsun
burnun nasıl oldu senn![]()