Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Hoppppp ben geldim dalıyorummm nparsınız hatunlarm bundan sonra iş yerindede inşallah fırsat buldukca forumda olacağumm gerçekten beni yalnız bırakmassınız demiii Sabahın köründe damlarım buralara hepinize kahvaltı çaylar benden

sevgi meleği gelmişş

valla geldimmm napıyorsun bakım hatunumm seninlede dün tanışamadık bir k. bkma Allahın izni ile artık buralardayım iş yerinde de boş vaktim cok oluyor fırsat buldukca gireceğim sabah öğlen akşam bak yalnız bırakmayın beni taham mı Kendimi tanıtıym mı:26::26:

naparsın meleem ojgeldin de iş yabarsın be sen süyle bakalım

Son düzenleme:
20 yaşındayım öğrenciyim eskişehirliyimm :)
sende kendini tanıtsana sevgi meleği

ah ah gençlik kendimi çok yaşlı hissettimm:26::26:
Bende 20 yaşındayım kardeşlik konyalıyım okmuyorum çalışıyorum kısaca şeytan diyebilen baha melek ifadesini hiç taşımıyorum ki ne konuşuyomm hehayat nasıl gidiyor bacım anlat

pis tehtitci ne olecek Avukatın yanında çalışıyorum bebegimm Boş vaktim baya oluyor ama artık gündüzleri sabahları boş oldukca gireceğimmm şimdik sen anlat yoksa vururummm

süpermiş valla hayırlı olsun bebeim bende blöf yaptım be anlatcak neyim varki okul tatil evdeyim yalnızım dostlarım

süpermiş valla hayırlı olsun bebeim bende blöf yaptım be anlatcak neyim varki okul tatil evdeyim yalnızım dostlarım

dimek blöf yaptın hu initkamım korkunç olacakk bir söz vardır bilirmisin yegen
Yalnızlık olmasaydı yalnız kalabilirdim ya yalnızlıkda olmasadı napacaktın hiç düşündün mü 1 dak. ters giden birşeyler var saçmaladım yine cok enerjikim

şu sıralar tam anlamıyla b k gibi diyebilirim
dün sevgilimden ayrıldım
bugün dibe vurdum öyle
senin ki iyidir umarım

şu sıralar tam anlamıyla b k gibi diyebilirim
dün sevgilimden ayrıldım
bugün dibe vurdum öyle
senin ki iyidir umarım

hadi yaa cok üzüldüm. o acıları o psikojiyi iyi bilirim. Ama hayat o kadar kısa ki aslında. inan üzülmeye değmiyor tabi inanoğlu bunu anlamıyor bende anlamıyorum ki işte biliyoruz ama..
Benimde hayatım cok kötüydü hatta ölmek bile istedim yaşadıklarım cok ağırdı ama düşündüm. Hayatı yenmeye karar verdim başardım Şimdi iyiyim. Herşey son noktaya geldiğinde kötü gittiğinde ardından güzel şeyler geliyor üzülme hiç boşver Herşeyin hayırlısı be gülüm. değer mi.

haklısın
ama gelde bana anlat bunu

haklısın
ama gelde bana anlat bunu

aynen ah bi anlasak herşey düzelecek te ama inan zaman gecince üzüldüğün şeyler için diyeceksin ki bunlar için mi üzülmüşüm. tebessüm edeceksin hayat böyle işte sana tavsiyem kafanı hep meşgul et beyninle konuşma sakın hiç bu düzelme süresini o kadar etkiliyor ki tecrübe sabit

sende mi aşk yüzünden acı cekmiştin

canım pc çok yavaşladı ne oldu buna be böyle

çorba oldu bea hiş bişey anlamadım

herkes yaşarak anlıyor be melekim banada çok dediler dinledim mi hayır yaşaya yaşaya öğreniyor anlıyorsun

burnun nasıl oldu senn

sende mi aşk yüzünden acı cekmiştin

benim çektiğim acılar dillere destandı kızlar bilir en büyük acı babamı aniden evde ölü bulmam oldu cok çektim cok. düşün saçlarım da beyazlar cıktı.. ya öyle işte ölüm gelmeden önce en basit örnek verim. 11 kilo verdim. 1 ay içinde. cok çektim ama geçiyor geçiyor..

herkes yaşarak anlıyor be melekim banada çok dediler dinledim mi hayır yaşaya yaşaya öğreniyor anlıyorsun

burnun nasıl oldu senn

aynen öyle cimcimem ne burnu olummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…