• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

benim çektiğim acılar dillere destandı kızlar bilir en büyük acı babamı aniden evde ölü bulmam oldu cok çektim cok. düşün saçlarım da beyazlar cıktı.. ya öyle işte ölüm gelmeden önce en basit örnek verim. 11 kilo verdim. 1 ay içinde. cok çektim ama geçiyor geçiyor..

aynen öyle cimcimem:ssz::ssz::ssz: ne burnu olummm:17::17:

ameliyat olmamışmıydın ben karıştırdım mı yoksa :26:

benim çektiğim acılar dillere destandı kızlar bilir en büyük acı babamı aniden evde ölü bulmam oldu cok çektim cok. düşün saçlarım da beyazlar cıktı.. ya öyle işte ölüm gelmeden önce en basit örnek verim. 11 kilo verdim. 1 ay içinde. cok çektim ama geçiyor geçiyor..

aynen öyle cimcimem:ssz::ssz::ssz: ne burnu olummm:17::17:
çok üzüldüm :(
allah rahmet eylesin
şimdi düşününce benimki hiçbirşeymiş diyorum :50:

işte diyorum ya canım aşk acısı ne ki.. birde annenin babanın olmadığını düşün onların yanında bir hiç hiç cok teşekkür ederim allah razı olsun tanıştıma memnun oldum ben şimdi cıkıyorum hatunlar misafir geldi görüşürüz sonra öpüldünüz :54::54:

işte diyorum ya canım aşk acısı ne ki.. birde annenin babanın olmadığını düşün onların yanında bir hiç hiç cok teşekkür ederim allah razı olsun tanıştıma memnun oldum ben şimdi cıkıyorum hatunlar misafir geldi görüşürüz sonra öpüldünüz :54::54:

görüşürüz bebek kendine iyi bak :16:

Evet bu gece hepsi birden kaçak... :27:
Yok yaa Margayı kesin kaçırdılar :1:
Yoksa bu kadar süre burdan ayrı kalamazdı :1:

bencede anacım yok yok kalması cok garip bir durum olamaz yanii olmamalı hayır:27::27::27: yoksa internetimi kesildi :27::27::27:
Bu arada ben sevgi meleğii ama meleklikle alakaım yok:27::27: tanışak gel haydi ziyaretcilerimizde bol:27::51::51::51:

bencede anacım yok yok kalması cok garip bir durum olamaz yanii olmamalı hayır:27::27::27: yoksa internetimi kesildi :27::27::27:
Bu arada ben sevgi meleğii ama meleklikle alakaım yok:27::27: tanışak gel haydi ziyaretcilerimizde bol:27::51::51::51:

Gelir birazdan umarım :26:
Ben de seni yalnış hatırlamıyorsam dünden beri görüyorum burda...
Alakan yoksa neden melek o zaman ? :1:
Ben de Kovser, azeriyim, 18 yaşındayım, okumuyorum, işim yok gücüm yok takılıyorum işte buralarda. . . :27::27:
Sen anlat. . .

Gelir birazdan umarım :26:
Ben de seni yalnış hatırlamıyorsam dünden beri görüyorum burda...
Alakan yoksa neden melek o zaman ? :1:
Ben de Kovser, azeriyim, 18 yaşındayım, okumuyorum, işim yok gücüm yok takılıyorum işte buralarda. . . :27::27:
Sen anlat. . .

hee tatlım ben buralarda eskiyim ama 4 aydır girememiştim artık buralardayımm kurtuluşunuz yok:52::52:
18 mi:53::53: ve sözlü hı biz evdemi kaldık ya la:25::25::25::25::25::25::25:
Neden okumoyrsun ama bende 20 yaşındaym canım konyalıyım okul bitti çalışıyorumm:26::26:

hee tatlım ben buralarda eskiyim ama 4 aydır girememiştim artık buralardayımm kurtuluşunuz yok:52::52:
18 mi:53::53: ve sözlü hı biz evdemi kaldık ya la:25::25::25::25::25::25::25:
Neden okumoyrsun ama bende 20 yaşındaym canım konyalıyım okul bitti çalışıyorumm:26::26:

Zaten alışınca kimseden kurtulmak istemiyorum burda :27:
Evet biraz erken olduğunu söylerler ama sözlendik, ekimde nişan var inşaAllah, 2 yıl sonra anca evleniriz...
Okul bitti ve bazı ailevi nedenlerden dolayı üniversiteye falan gidemedim maalesef...
Tanıştığımıza memnun oldum, ee buralardaysan sık-sık konuşuruz artık :27::27:

Zaten alışınca kimseden kurtulmak istemiyorum burda :27:
Evet biraz erken olduğunu söylerler ama sözlendik, ekimde nişan var inşaAllah, 2 yıl sonra anca evleniriz...
Okul bitti ve bazı ailevi nedenlerden dolayı üniversiteye falan gidemedim maalesef...
Tanıştığımıza memnun oldum, ee buralardaysan sık-sık konuşuruz artık :27::27:

hayırlısı olsun tatlım ne diyelimmm :nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh he valla konuşuruz:27::27::27:
Ama artık ben erken yatıyorum sabahın köründe damlarım buralara herkezi ayağa dikecem:27::27::27:

hayırlısı olsun tatlım ne diyelimmm :nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh he valla konuşuruz:27::27::27:
Ama artık ben erken yatıyorum sabahın köründe damlarım buralara herkezi ayağa dikecem:27::27::27:

Çok teşekkür ederim.. :17: Allah herkesin gönlüne göre versin. . . :16:

Tamam tatlım, yatıyosan şimdi iyi geceler o zaman. . . :80:

Back
X