• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

$968781_549617891744367_836816237_n.webp

acıkmışsınızdır size balık yaptım canlar :56:

bana yaşattığın acıyı fazlasıyla yaşa. kaç defa kalbimin agrısından yerimde duramadım. bu saatten sonra allahtan tek dileğim ölmek olur..

offf kim sebep olmuş bu duruma getirmeye :5: Allah korusun oda acı çekiyor çok sinirli galiba aşırı hemde :((
üzülmekle hallolmaz harekete geçmekle olur ya eski hatalardan vazgeçmek lazım başka türlü olur mu ki :(

offf kim sebep olmuş bu duruma getirmeye :5: Allah korusun oda acı çekiyor çok sinirli galiba aşırı hemde :((
üzülmekle hallolmaz harekete geçmekle olur ya eski hatalardan vazgeçmek lazım başka türlü olur mu ki :(
olmaz keşke olsa..
böyle yaparak anca vicdan azabı çekmeme neden oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:

olmaz keşke olsa..
böyle yaparak ancan vicdan azabı çekmeme neden oluyor

hep yaptığıda bu değil mi zaten insan bir süre sonrada kendini savunmaktan bıkıyor birbakıyorsun tek yaptığın şey kendini savunmak :(( biraz zamana bırak canım tekrar düzelmesi için onunda hatasını anlayıp kabul etmesi gerekir halen daha seni suçluyo ama :(

hep yaptığıda bu değil mi zaten insan bir süre sonrada kendini savunmaktan bıkıyor birbakıyorsun tek yaptığın şey kendini savunmak :(( biraz zamana bırak canım tekrar düzelmesi için onunda hatasını anlayıp kabul etmesi gerekir halen daha seni suçluyo ama :(
evet beni suçluyor. çünkü çok acı çekiyor şu an. bu acıyı kendi kendine verdiğine inanamadığı içinde beni suçluyor doğal olarak.
kıyamıyorum bir yandan da ona

Louisa , üzülme diyeceğimde biliyorum elinde değil.. O da abartıyor sanki artık.

bilmiyorum napıyor artık
üzülmemeye çalışıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım :)

İki üç saat önce uyandım bende şimdide burda takılayım dedim :)
Yarın gece son nöbetime gidicem bu yüzden çok mutluyummm :)

Back
X