- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biçim balık bu
Bayat............
Canım ben çok acıktım bunları görünce amaahayır son kullanma tarihine baktım geçmemiş![]()
Canım ben çok acıktım bunları görünce amaa
Ben yemeğe gidiyorum sonra görşz![]()
mesaj attı benim ki..
bana yaşattığın acıyı fazlasıyla yaşa. kaç defa kalbimin agrısından yerimde duramadım. bu saatten sonra allahtan tek dileğim ölmek olur..ne demiş canım :26::26:
bana yaşattığın acıyı fazlasıyla yaşa. kaç defa kalbimin agrısından yerimde duramadım. bu saatten sonra allahtan tek dileğim ölmek olur..
olmaz keşke olsa..offf kim sebep olmuş bu duruma getirmeyeAllah korusun oda acı çekiyor çok sinirli galiba aşırı hemde
(
üzülmekle hallolmaz harekete geçmekle olur ya eski hatalardan vazgeçmek lazım başka türlü olur mu ki![]()
olmaz keşke olsa..
böyle yaparak ancan vicdan azabı çekmeme neden oluyor
evet beni suçluyor. çünkü çok acı çekiyor şu an. bu acıyı kendi kendine verdiğine inanamadığı içinde beni suçluyor doğal olarak.hep yaptığıda bu değil mi zaten insan bir süre sonrada kendini savunmaktan bıkıyor birbakıyorsun tek yaptığın şey kendini savunmak( biraz zamana bırak canım tekrar düzelmesi için onunda hatasını anlayıp kabul etmesi gerekir halen daha seni suçluyo ama
![]()
evet beni suçluyor. çünkü çok acı çekiyor şu an. bu acıyı kendi kendine verdiğine inanamadığı içinde beni suçluyor doğal olarak.
kıyamıyorum bir yandan da ona
Louisa , üzülme diyeceğimde biliyorum elinde değil.. O da abartıyor sanki artık.
bilmiyorum napıyor artık
üzülmemeye çalışıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım :)
İki üç saat önce uyandım bende şimdide burda takılayım dedim :)
Yarın gece son nöbetime gidicem bu yüzden çok mutluyummm :)