• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

:27:olabilir
iyi öyle takılıyorum
şaşılacak derecede sakinim hiç ağlamadım..
ama göğsüme taş oturmuş gibi hissediyorum..
sen nasılsınn
:16:

iyiym kuzum çok şükür düzenim bozuldu sinirlerim alt üst durumda ama iyiym :)))
belki ağlayacaksın üzüleceksin ama emin ol buda geçecek benim eski yorumları bulup yazsam buraya keşke çok üzülüp ağlardım ama bir yerden sonra soğudum bitti ağlamada fedakarlıklarda adam olsalardı keşke kıymet bilselerdi herşey insanın elinde keşke birazda onlar düşünseydi geleceği

$970753_552005288172294_1467751838_n.webp

hahahahayyy :1::1::1::1:

iyiym kuzum çok şükür düzenim bozuldu sinirlerim alt üst durumda ama iyiym :)))
belki ağlayacaksın üzüleceksin ama emin ol buda geçecek benim eski yorumları bulup yazsam buraya keşke çok üzülüp ağlardım ama bir yerden sonra soğudum bitti ağlamada fedakarlıklarda adam olsalardı keşke kıymet bilselerdi herşey insanın elinde keşke birazda onlar düşünseydi geleceği
ben eskiyi özlüyorum sadece
gözlerime bakışını seni seviyorum demesini..
zorla bana yemek yedirmeye çalışmasını
beraber gittiğimiz konserleri
hiç acımadı anılarımıza

belki hatasını anlar düzeltmek için çabalar kesin olarak mı bitti kim bitirdi ?
yine bana bagırdı hakaretler etti
bu sana son şansım aynı şeyi tekrarladğn an benim gitmemi beklemeden hayatımdan çıkıp git dedim
demek öyle haa gidiyorum dedi tabi bu kadar kibar bir şekilde değil

yine bana bagırdı hakaretler etti
bu sana son şansım aynı şeyi tekrarladğn an benim gitmemi beklemeden hayatımdan çıkıp git dedim
demek öyle haa gidiyorum dedi tabi bu kadar kibar bir şekilde değil

aslında tavrımızı önceden koymamız gerekiyor ama insan sevdiğine kıyamıyor onlar kıyıyor tabi o ayrı
pişman olurda ne bileyim daha düzelirmi orası bilinmez hadi keyfin yerine gelsin seninde bak

$164896_556947951011361_1833735484_n.webp

aslında tavrımızı önceden koymamız gerekiyor ama insan sevdiğine kıyamıyor onlar kıyıyor tabi o ayrı
pişman olurda ne bileyim daha düzelirmi orası bilinmez hadi keyfin yerine gelsin seninde bak

Eki Görüntüle 788040

biliyorum bunu :1::1::1::1:
ama şu an onunda aglayıp üzüldüne eminim. daha önce gördüm çünkü onu o halde
ama neden hala böyle yapıyor anlamıyorum.. ona göre tek sorun benim.

biliyorum bunu :1::1::1::1:
ama şu an onunda aglayıp üzüldüne eminim. daha önce gördüm çünkü onu o halde
ama neden hala böyle yapıyor anlamıyorum.. ona göre tek sorun benim.

hani bir insana hırsızsın dersin bunu tekrarlarsın o insan hırsız olmasa bile öyleymiş gibi benimser hırsızlığa yeltenir ya
seninkinde de öyle olmuş artık her kavgada tartışmada seni suçladığı için daha ötesine gidemiyor kendine bakmıyor hiç öyle benimsemiş çünkü ne olursa olsun hep suçlu sensin ama anlar umarım canım ve hatasını düzeltmek için çabalar seviyorsa yapmak zorunda

hani bir insana hırsızsın dersin bunu tekrarlarsın o insan hırsız olmasa bile öyleymiş gibi benimser hırsızlığa yeltenir ya
seninkinde de öyle olmuş artık her kavgada tartışmada seni suçladığı için daha ötesine gidemiyor kendine bakmıyor hiç öyle benimsemiş çünkü ne olursa olsun hep suçlu sensin ama anlar umarım canım ve hatasını düzeltmek için çabalar seviyorsa yapmak zorunda
daha da kötüsü benide inandırmıştı bir ara suçlu olduğuma
hep kendimde arıyordum hatayı
hatalı olsa bile insan sevdiğinden böyle şeyler duymayı asla hakketmez ki ben onu aldatmadım istemediği şeyleri yapmadım her zaman sadıktım.

daha da kötüsü benide inandırmıştı bir ara suçlu olduğuma
hep kendimde arıyordum hatayı
hatalı olsa bile insan sevdiğinden böyle şeyler duymayı asla hakketmez ki ben onu aldatmadım istemediği şeyleri yapmadım her zaman sadıktım.

seni çok iyi anlıyorum aynılarını bizzat yaşadım çünkü ama o sendeki sevgiye yazık ediyor şuanda haberi yok bir soğuyuncada artık kopuyor her şey :50:

iyiyim kuzu çok şükür dün krizlere girmiştim yazamadım da doğru düzgün bir tuhaf oldum :1::1: sen nasılsın?
Canım o kadar bekledim skypede seni gelmedin de,krizler geçirdin delü:9::9:
Senin de sinirli anını yakaladım yaa ölsem de gam yemem:27::27:
Ben bildiğim gibiyim takılıyorum tek başıma rahat rahat:24::24:
Gerçi bugün canım çok sıkılıyor,film izleyecem diyorum sıkılıp yarıda bırakıyorum,kitap okuyorum iki sayfa okuyup bırakıyorum:55:

Canım o kadar bekledim skypede seni gelmedin de,krizler geçirdin delü:9::9:
Senin de sinirli anını yakaladım yaa ölsem de gam yemem:27::27:
Ben bildiğim gibiyim takılıyorum tek başıma rahat rahat:24::24:
Gerçi bugün canım çok sıkılıyor,film izleyecem diyorum sıkılıp yarıda bırakıyorum,kitap okuyorum iki sayfa okuyup bırakıyorum:55:

o an skypemi aklıma geldi silah geldi cinayet geldi aklıma pret :1::1:
deli siniri bir geldimi gözüm bir şey görmüyor malesef :50:
bende ders çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor sıcak hava bunaltıcı :50:

o an skypemi aklıma geldi silah geldi cinayet geldi aklıma pret :1::1:
deli siniri bir geldimi gözüm bir şey görmüyor malesef :50:
bende ders çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor sıcak hava bunaltıcı :50:
Ben de kendimi sinirli bilirdim benden fenaları varmış:27::27:
Ee o seni kızdıran çocuk hala yaşıyo mu:26::26:
Çocuk yaşıyosa bile şimdi bitkisel hayattadır kesin:27::27::27:
Sinir insanı yer bitirir yapma etme eyleme bırak şu siniri:68:

Ben de kendimi sinirli bilirdim benden fenaları varmış:27::27:
Ee o seni kızdıran çocuk hala yaşıyo mu:26::26:
Çocuk yaşıyosa bile şimdi bitkisel hayattadır kesin:27::27::27:
Sinir insanı yer bitirir yapma etme eyleme bırak şu siniri:68:

çıkmak zorunda kaldım k.bakma kuzum
valla çocuk karşımda olsa boğradım öldürürdüm birde deli sinirigelince aşırı güçlü kuvvetli oluyosun :1::1:
özür diledi affet maffet ama yoook dondurdu facesini bugün yine açmış yazmış bana :41::47::47::47:

Back
X