• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Bize büyü yaptılar kesin..

Bugun sabahtan kızların dertlerini dinleyerek başladım güne..
Noktayı kendim koydummm

Ne odunluk yaptı la:27::27::27:

Galiba yaptılar haa...
Ben de sabahtan beri okuyorum burda yazanların dertlerini..
Büyük bişey değil belki ama sinirlendim iştee...

Bu şimdi sık-sık mesaj yazarken uyuyor ya, (daha doğrusu mesaj da değil, bizde agent diye bişey var online yazışıyoruz işte)
Uyuyunca da online olduğu için kapanıyor agent anlıyorum uyuduğunu... hep yatdığı yerde yazdığı için :1:
Şimdi de öyle oldu uyuduğunu zannettim, mesajıma da cevap gelmedi o yüzden ama uyumamış..
Bi baktım ooo youtube-da..
Tabii benim cinlerim tepeme çıktıı...
Bi de aptal-aptal iyi geceler mesajı falan yazdım yaaa en çok ta bu sinirime dokundu...
Kaç gündür zaten bi tuhaf, yoruluyor üzerine gitmeyim dedim ama bu günkü neydi şimdi..
İyi geceler falan diyip gitse sorun yokta mesajlarım cevapsız kaldı..
Şimdi de geldi baktı ama yine cevap yok :47::47::47:
Yarın başlicak neden gecenin 3-ünde online-dın diyee.. ben de yoktum ne yapıyordun burda ?

Karnım durduk yere ağrımıyor ki , adet oldum bu yüzden ağrıyor..
Yoksa benim karnım hayatta üşütmediğim sürece ağrımaz..
Biliyorum canım durduk yere ağrımadığını ama regl olduğunda bile bu kadar ağrıması hatta üç ağrı kesici içmene kadar gidebilecvek bi ağrı demekki:26::26:yine çok fazlaa:26::26:

Galiba yaptılar haa...
Ben de sabahtan beri okuyorum burda yazanların dertlerini..
Büyük bişey değil belki ama sinirlendim iştee...

Bu şimdi sık-sık mesaj yazarken uyuyor ya, (daha doğrusu mesaj da değil, bizde agent diye bişey var online yazışıyoruz işte)
Uyuyunca da online olduğu için kapanıyor agent anlıyorum uyuduğunu... hep yatdığı yerde yazdığı için :1:
Şimdi de öyle oldu uyuduğunu zannettim, mesajıma da cevap gelmedi o yüzden ama uyumamış..
Bi baktım ooo youtube-da..
Tabii benim cinlerim tepeme çıktıı...
Bi de aptal-aptal iyi geceler mesajı falan yazdım yaaa en çok ta bu sinirime dokundu...
Kaç gündür zaten bi tuhaf, yoruluyor üzerine gitmeyim dedim ama bu günkü neydi şimdi..
İyi geceler falan diyip gitse sorun yokta mesajlarım cevapsız kaldı..
Şimdi de geldi baktı ama yine cevap yok :47::47::47:
Yarın başlicak neden gecenin 3-ünde online-dın diyee.. ben de yoktum ne yapıyordun burda ?[/SIZE][/FONT][/B]

Bu kadar dakik olma kuzum ,bunları hesabını birbirinize vermek zorunda değilsiniz ki..
İstediğiniz zaman mesaj çeker atarsınız..
Sıkma be canını..

Biliyorum canım durduk yere ağrımadığını ama regl olduğunda bile bu kadar ağrıması hatta üç ağrı kesici içmene kadar gidebilecvek bi ağrı demekki:26::26:yine çok fazlaa:26::26:

Farkındayım , ağrının fazla olduğunun...
Bitsinde giderim doktora..
Geçen ki daha beterdi..
Büyüdükçe ağrım daha çok artıyor..

Bu kadar dakik olma kuzum ,bunları hesabını birbirinize vermek zorunda değilsiniz ki..
İstediğiniz zaman mesaj çeker atarsınız..
Sıkma be canını..

Yok tatlım yaa mesajı geç yazması falan sorun değil ama alışık değilim bu tavrına..
Başka bişey yapacağı zaman bile yazardı Canım şunu yapıcam, bunu yapıcam, sonra konuşalım falan diyee..
Asla hesap vermek gibi değil de ama konuşmamızı böyle bırakması pek hoşuma gitmedi ne yalan sölim..
Ben ona kaç kere söyledim bana anında cevap yazmak zorunda değilsin, hatta cevap yazma dediğim mesajlarım bile oldu..
Geç yazmasını falan hep anlayışla karşıladım kendisi de bunu çok iyi bilir...
Bu yaptığı sinirlendirdi işte beni ne bileyim yaa..
Şimdi de mesaj atmış "izin ver biraz geç kalayım" (anca çevire bildim türkçeye, tam olmadı da yakın bişi :27:.. yani geç kaldım hemen agenti kapatıp gitmişsin gibisinden)
Ben de "biraz mı?? O senin biraz dediğin nerdeyse 1.5 saat oldu. Neyse hoşcakal"
Sabah anlıcak sinirlendiyimi başlicak anlatmayaaaa...

babama o bişey bilmiyor tarzı şeyler söyledi gözüm döndü resmen yazamadım yazmasam daha saydracaktı herhalde offff :47:

iyiym şimdi canım ağlamıyorum daha ama benim psikologa görünmem şart bu sinir benide bitirir karşıdakinide :50:

Dikkat et tatlım kendine..
Ben de fazla sinirliyim ve farkettim ki, kimseye değil kendime zarar veriyorum böyle...

Dikkat et tatlım kendine..
Ben de fazla sinirliyim ve farkettim ki, kimseye değil kendime zarar veriyorum böyle...

dün mahvoldum baş ağrısından ve sabah 8 gibide burnum kanadı baya çok sinirliyim erkek olsam mafya olmuştum kesin karanlık işlerdeydim :1::1::1::1::1:

Sagoooo burda mısın ay Balam :27:

kuzu çıkmışımdır kesin yada görmemişimdir ya :44:

$1184773_570295233009966_1276169602_n.webp:1::1::1::1::1:

ama ben sana günaydın balım nasılsın yazdım :16: göndermeyi unutup sayfayımı kapattım acaba :26: bunadım birde iyimi
:27:olabilir
iyi öyle takılıyorum
şaşılacak derecede sakinim hiç ağlamadım..
ama göğsüme taş oturmuş gibi hissediyorum..
sen nasılsınn
:16:

Back
X