• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Allahım yarebbim ya güldürdün beni :1: Taam demem taam sashami nerde ya bi mesaj atsam gelir mi ki forumaaa :26:

Kız harbiden küçükken öğretmencilik oynamaktan gına geldi..

Ben hatırlıyorum , şuan yanımda olan yakın arkadaşımı bizim evin arkasına çağırmıştım küçükken..

Kızın kirpiklerini koparmıştımmm:27::27::27::27:

Düşün kaç senelik arkadaşımm :27::27::27:

Kız harbiden küçükken öğretmencilik oynamaktan gına geldi..Ben hatırlıyorum , şuan yanımda olan yakın arkadaşımı bizim evin arkasına çağırmıştım küçükken..Kızın kirpiklerini koparmıştımmm:27::27::27::27:Düşün kaç senelik arkadaşımm :27::27::27:
Delii derdin neydi pskopat çocukmussun sen be ya :1:

a bende sandım ayrıldın canım hakkında hayırlısı olsun bende yine gireceğim sınava :ssz:soruşmuşam ay qız ne yemek yaptın ah ah :56:
Perşembe günü son kez nöbet tutucam ve bitecek iş hayatı kuzucum sen nasıl hazırlanacaksın peki bu sene gecen yılın basında iyi başlamıştık biz ama sonradan saldık.. bu arada yağmurun elleri hala forumda biliyosun dimi ?

Perşembe günü son kez nöbet tutucam ve bitecek iş hayatı kuzucum sen nasıl hazırlanacaksın peki bu sene gecen yılın basında iyi başlamıştık biz ama sonradan saldık.. bu arada yağmurun elleri hala forumda biliyosun dimi ?

oh iyi kuzum kurtul sınavına çalış ne güzel nineler gibi hissettim kendimi :1: evet başta iyi başladık sonda saldık kendimizi ya :25::25:
evet yağmurun elleriyle konuşuyoruz canım esmaylada öyle hepimiz gircez yine ama bakalım inşallah iyi olur

Delii derdin neydi pskopat çocukmussun sen be ya :1:

Ne yapayım be canım küçükken ben çok deli doluydum..
Erkek gibiydim
Döverdim kırardım
Erkeklerle bisiklet yarışı yapardım

Bi gün apartmanın duvarına bi tosladım direksiyon elimde kalmıştı..
O günden beri binmiyırummm:27::27::27:

Ne yapayım be canım küçükken ben çok deli doluydum..
Erkek gibiydim
Döverdim kırardım
Erkeklerle bisiklet yarışı yapardım

Bi gün apartmanın duvarına bi tosladım direksiyon elimde kalmıştı..
O günden beri binmiyırummm:27::27::27:

anaaa marga bende erkek gibiydim hatırlıyorum bir çocğu kafasından tutum duvara çarpmıştım dişi kırılmıştı :30:

Ne yapayım be canım küçükken ben çok deli doluydum..Erkek gibiydimDöverdim kırardımErkeklerle bisiklet yarışı yapardımBi gün apartmanın duvarına bi tosladım direksiyon elimde kalmıştı..O günden beri binmiyırummm:27::27::27:
Bende hiç öyle erkeklik yoktu ama çok yaramazdım :1:

oh iyi kuzum kurtul sınavına çalış ne güzel nineler gibi hissettim kendimi :1: evet başta iyi başladık sonda saldık kendimizi ya :25::25:evet yağmurun elleriyle konuşuyoruz canım esmaylada öyle hepimiz gircez yine ama bakalım inşallah iyi olur
Aynı kadro devam ediyoruz desene :1: Bu kez çok kararlıyım ama ben sago ya işide bırakıyorum tek uğraşım derlseirm olsun istiyorum ve bu heves kaybolmadan derslere başlamak istiyorum..

Iğğğğğ şuna bak ..Çamurlarla oyun oynarım benCep telefonu yapardım hey gidi günler hey..
Çamurlarla bende çok oynadım çocuklugumu özledim şimdi ben aşırı derecede hiperaktiftim annem çok zorlanmış ben küçükken geceleri uyumazdım hala uyumuyorum hatta doğduğum senede hiç uyumamısım geceleri hep gündüz uykusu vampir olabilir miyim acaba :1:

Back
X