- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O nedeeeeeen![]()
Küçükken evcilik oynarken hep öğretmen olmuştum..
Bi cetvelim vardı benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nedeeeeeen![]()
Allahım yarebbim ya güldürdün beniKüçükken evcilik oynarken hep öğretmen olmuştum..Bi cetvelim vardı benim![]()
Allahım yarebbim ya güldürdün beniTaam demem taam sashami nerde ya bi mesaj atsam gelir mi ki forumaaa :26:
Hiii nasıl hemen kutladımm. Şu an evde değilmiş ondan giremiyorum dedi :)Atsana canım en attım ama oralı olmuyooDÜn onun doğum günüydüüüüüüüüüüüüü
Allahım yarebbim ya güldürdün beniTaam demem taam sashami nerde ya bi mesaj atsam gelir mi ki forumaaa :26:
Bende iyiyim kuzu son günlerimi dolduruyorum işte hastenedeyim şu an ve sizlerleyim radyo programcısı gibi hisseetim![]()
Sor canım..
Arkadaşım geldi de bende ona yemek hazırladım..
Hiii nasıl hemen kutladımm. Şu an evde değilmiş ondan giremiyorum dedi :)
Delii derdin neydi pskopat çocukmussun sen be yaKız harbiden küçükken öğretmencilik oynamaktan gına geldi..Ben hatırlıyorum , şuan yanımda olan yakın arkadaşımı bizim evin arkasına çağırmıştım küçükken..Kızın kirpiklerini koparmıştımmmDüşün kaç senelik arkadaşımm
![]()
Perşembe günü son kez nöbet tutucam ve bitecek iş hayatı kuzucum sen nasıl hazırlanacaksın peki bu sene gecen yılın basında iyi başlamıştık biz ama sonradan saldık.. bu arada yağmurun elleri hala forumda biliyosun dimi ?a bende sandım ayrıldın canım hakkında hayırlısı olsun bende yine gireceğim sınavasoruşmuşam ay qız ne yemek yaptın ah ah
![]()
Perşembe günü son kez nöbet tutucam ve bitecek iş hayatı kuzucum sen nasıl hazırlanacaksın peki bu sene gecen yılın basında iyi başlamıştık biz ama sonradan saldık.. bu arada yağmurun elleri hala forumda biliyosun dimi ?
Delii derdin neydi pskopat çocukmussun sen be ya![]()
Ne yapayım be canım küçükken ben çok deli doluydum..
Erkek gibiydim
Döverdim kırardım
Erkeklerle bisiklet yarışı yapardım
Bi gün apartmanın duvarına bi tosladım direksiyon elimde kalmıştı..
O günden beri binmiyırummm![]()
Bende hiç öyle erkeklik yoktu ama çok yaramazdımNe yapayım be canım küçükken ben çok deli doluydum..Erkek gibiydimDöverdim kırardımErkeklerle bisiklet yarışı yapardımBi gün apartmanın duvarına bi tosladım direksiyon elimde kalmıştı..O günden beri binmiyırummm![]()
anaaa marga bende erkek gibiydim hatırlıyorum bir çocğu kafasından tutum duvara çarpmıştım dişi kırılmıştı![]()
Aynı kadro devam ediyoruz deseneoh iyi kuzum kurtul sınavına çalış ne güzel nineler gibi hissettim kendimievet başta iyi başladık sonda saldık kendimizi ya
evet yağmurun elleriyle konuşuyoruz canım esmaylada öyle hepimiz gircez yine ama bakalım inşallah iyi olur
Bende hiç öyle erkeklik yoktu ama çok yaramazdım![]()
Çamurlarla bende çok oynadım çocuklugumu özledim şimdi ben aşırı derecede hiperaktiftim annem çok zorlanmış ben küçükken geceleri uyumazdım hala uyumuyorum hatta doğduğum senede hiç uyumamısım geceleri hep gündüz uykusu vampir olabilir miyim acabaIğğğğğ şuna bak ..Çamurlarla oyun oynarım benCep telefonu yapardım hey gidi günler hey..
Ben bi çocuğa burnu çok güzel estetik mi acaba dedi diye gittim dövdüm ya![]()
Aynı kadro devam ediyoruz deseneBu kez çok kararlıyım ama ben sago ya işide bırakıyorum tek uğraşım derlseirm olsun istiyorum ve bu heves kaybolmadan derslere başlamak istiyorum..
İŞten kurtulmayı bekliyorum kuzum başka hiç bi şeyi değil..ben başladım ufaktan matematikle canım sende başla millet çalışıyor![]()