• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

İyiymiş.. Bende su içemiyorum pek o yüzden su şişesi tasıyorum yanımda içmeyi unutmayım diye artık belki suyun da faydasını görürüm :)Nasılsınız bu arada sagomm sen nasılsın nerelerdesiin :)

Su gibisi yok valla..
İki gece kahve içtim bünyem sarsıldım..

Bu halimle 20 yıl idare etmiştim kahvesiz ..:27::27:

Nerelerde bu kız bilemedim :26:

İyiymiş.. Bende su içemiyorum pek o yüzden su şişesi tasıyorum yanımda içmeyi unutmayım diye artık belki suyun da faydasını görürüm :)Nasılsınız bu arada sagomm sen nasılsın nerelerdesiin :)

Sınava mı gireceksin sen canım

Zaten hemşire değil misin sebeb nedir sınava tekrar girmende ki ?

Su gibisi yok valla..İki gece kahve içtim bünyem sarsıldım..Bu halimle 20 yıl idare etmiştim kahvesiz ..:27::27:Nerelerde bu kız bilemedim :26:
Bayadır kalabalıklaşamadık ya da ben akşamları pert olup giremiyorum foruma ondan oluyo bendeki bu şey :61:Ama bugüün hepp burdayım :1:

Sınava mı gireceksin sen canımZaten hemşire değil misin sebeb nedir sınava tekrar girmende ki ?
Evet canım benim zaten sırf sınava hazırlanmak için bırakıyorum işi. Evet hemşireyim ama lise mezunuyum ve üni. okumak istiyorum tabi. E bizim meslekle de sınava hazırlanılmıyo ki haftalık izin bile vermiyorlar özel sektördeyim ben o yüzden son iki aylık maaşımla bi dershaneye yazılıp bir yıl ders çalışmak istiyorum ama hangi bölümü istiyorum gerçekten bilmiyorum marga :/Bu meslek gerçekten çok zor bir de ben özel sektörde olunca daha da zor her şey..Yani diyorumki ben bi on- on beş yıl sonra kaldırabilir miyim bu tempoyu bilmiyorum..

iyiym canım benim evde sıkıntıdan patlıyorum işte ben hep kkdayım ya :1: sen nasılsın napıyorsun :16:

Evet canım benim zaten sırf sınava hazırlanmak için bırakıyorum işi. Evet hemşireyim ama lise mezunuyum ve üni. okumak istiyorum tabi. E bizim meslekle de sınava hazırlanılmıyo ki haftalık izin bile vermiyorlar özel sektördeyim ben o yüzden son iki aylık maaşımla bi dershaneye yazılıp bir yıl ders çalışmak istiyorum ama hangi bölümü istiyorum gerçekten bilmiyorum marga :/Bu meslek gerçekten çok zor bir de ben özel sektörde olunca daha da zor her şey..Yani diyorumki ben bi on- on beş yıl sonra kaldırabilir miyim bu tempoyu bilmiyorum..

Sağlık meslek çıkışlı mısın ?
Matematikten soruların olursa ben sana çözümlerini anlatabilirim yardımcı olurum..
Matematik geometri kimya fizik ..

Sağlık meslek çıkışlı mısın ?Matematikten soruların olursa ben sana çözümlerini anlatabilirim yardımcı olurum..Matematik geometri kimya fizik ..
Gerçekten mii kuzum benim ya olursa sorarım ben sanaa :)Sml çıkışlıyım ben dediğin gibi.

Gerçekten mii kuzum benim ya olursa sorarım ben sanaa :)Sml çıkışlıyım ben dediğin gibi.

Sen sorularını bana yazarsın burdan ben anlatırım..
Buraya üye olan kpss ye hazırlanan bi ablanın sorularını çözüyorum..

Buralarda oluyorum her zaman..
Cetvelimle döverim..

Back
X