• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

men azeri severem ama konuşamirem gurban :1::1::1: buydu işte uşağım dememişim sonuna Allahtan ama güzel gerçekten böyle kopyasız konuşmak isterdim :1::1:

İlk okuduğumda nasıl gülmüştümse yine aynı şekilde güldürdü benii.. :1::1:
Uşağım yazsaydın eğer Yahşi Cazibe dizisi vardı, orda bir söz söylenmişti Lazerbaycanca diye, seninki de ondan olucakmış :1:

hahha ayyy evet :1::1: lazerbaycan komikmiş :1::1::1:

Ben kaçıyorum.. Biraz uyumak gerek malumm.. Sana iyi geceler... Görüşürüz yine inşaAllah...

Giderayak bi lazerbaycanca yapiiimmm... Bakalım nasıl olucak.. :1:

Uyyy uşağım mənim uykum geldi daa... :1:
İyice saçmaladım :1:

Bye-bye :80:

Ben kaçıyorum.. Biraz uyumak gerek malumm.. Sana iyi geceler... Görüşürüz yine inşaAllah...

iyi geceler canım görüşürz :1::1::1:

Marga hardasan???? Sagonun da dediyi kimi maraqlanıram senii :1::1:

Marga nerdesin???? Sagonun da dediği gibi maraqlanıram seni :1:

Dişlerin, damağın nasıl oldu??

Sen bayaaa biliyorsun azericee :27:
Marganın azerice yazmasına hastayım... Gülmekten fena oluyorumm :1:

Ben de diyorum nasıl da yazıyor ə harfi ile falan :1::1:
Allah güldürsün seni gece vakti güldürdün beni... Zekiye güzelmiş :1:
Marga kayıplara karıştııı :27::27:

:1::1::1:
Ama o azeri urfa karışımı güzeldi :1::1:
Cümle çok komik okunuyordu.... :1::1:

İlk okuduğumda nasıl gülmüştümse yine aynı şekilde güldürdü benii.. :1::1:
Uşağım yazsaydın eğer Yahşi Cazibe dizisi vardı, orda bir söz söylenmişti Lazerbaycanca diye, seninki de ondan olucakmış :1:

Men gelmişem ay gızlar... :16:
Günaydın Dişi kartallarım..

Damağıma, gelince..
Onu hallettim canım,sprey falan kullandım şuan ne bi kaşıntı var ne de bi acı..
Ama damak yarası kaşıntısı fena alıyor , biri sanki ağzıma parmak atmışta gıdıklıyormuş gibi hissederem :27:

Dün menem çok uykum vardı , bu yüzden gelememişem..
Ha bir de menem çok başım ağrırdi..

Valla erkenden yatıp uyudum ve erken kalktım..

Utanmıyonuz mu lan ben yokkken benim dedikodumu yapmaya he !

Ay gızlar ! Size yıldız kaydırırım ha :19:

iyi geceler canım görüşürz :1::1::1:

hahha ayyy evet :1::1: lazerbaycan komikmiş :1::1::1:

bende teşekkür ettim inşallah hepimiz mutlu oluruz :)

marga bizi səfil buraxdın buralarda

bilmiyorum tatlım ya :1: annem adımı zekiye koycakmış vazgeçmiş işte
türkçe yazıp azeriye çevirtiyorum bir sitede yoksa ne bilecem :1: kopya çekiyorum işte ama öğreniyorumda böylelikle

:1::1: nerden bilecem canım ya the beyin demişti azeriyle urfayı birbirne kattın diye gurban falan demiştim ben anca öyle konuşabilirim :1::1: Allah senide güldürsün evet marga kayırplara karıştı margaaaaaaaaaaa necəsan ay qız :1::1:

men azeri severem ama konuşamirem gurban :1::1::1: buydu işte uşağım dememişim sonuna Allahtan ama güzel gerçekten böyle kopyasız konuşmak isterdim :1::1:

La yürü git , googleda çevirip çevirip buraya yazıyo ya..

İnanama akovser ,

Aman Allah'ım senin adın zekiye olamazz nolamazzz :17:
Çünkü senin adı ... :18:

Kız sagopa , gel el birliğiyle senin şu nickini değiştirelim be..
Şöyle sana güzel cix bişiler bulalım..

Hı ne dersin ?

30 'A merdiven dayamış gibi gördüm seni :17:

Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım , eeee neler yaptınız bakayım dün (:

Eşin senin için sürprizler hazırlamış mı ? Kuru kuru kutlamadınız herhalde :17:

Dun cekıme gıdelım dıye ısrar ettı hıc halım yokken gıttım :27:
Bır de ne goreyımmm :52: butun sevdıklerım oradaa restaurant kapatılmıs acık havada kutladıkk :69:
Butun organızasyon esıme aıt :16: Hangı arada yaptıysa artık canım kocacıgımm cok mutlu ettı benııı :48:

La yürü git , googleda çevirip çevirip buraya yazıyo ya..

İnanama akovser ,

Aman Allah'ım senin adın zekiye olamazz nolamazzz :17:
Çünkü senin adı ... :18:

Kız sagopa , gel el birliğiyle senin şu nickini değiştirelim be..
Şöyle sana güzel cix bişiler bulalım..

Hı ne dersin ?

nolmuş nikime :43: üüüüü çok ağladım ben :5: bul bir tene değişeyim Alla Alla marga :27:
səndən çox bilirəm Azərbaycan dilinin nə xəbər:1::1:
aman sen nerdesin marga bea dün seni beklemekten ağaç olduk bea

nolmuş nikime :43: üüüüü çok ağladım ben :5: bul bir tene değişeyim Alla Alla marga :27:
səndən çox bilirəm Azərbaycan dilinin nə xəbər:1::1:
aman sen nerdesin marga bea dün seni beklemekten ağaç olduk bea

O attığın mesajı okudum ve tüm morelim yerine geldi..

Canım sıkkın birazcık canım , başım ağrıyordu bende uyudum dün..

Naber nasılsın ?

Dun cekıme gıdelım dıye ısrar ettı hıc halım yokken gıttım :27:
Bır de ne goreyımmm :52: butun sevdıklerım oradaa restaurant kapatılmıs acık havada kutladıkk :69:
Butun organızasyon esıme aıt :16: Hangı arada yaptıysa artık canım kocacıgımm cok mutlu ettı benııı :48:

Oh oh ne güzel :nazar:

Çapa, Beşiktaş'a karşı sadece bir kez galip geldi!

25.08.2013 12:22:06

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın takımlarının Beşiktaş'a karşı oynadığı karşılaşmaları HABER1903 olarak araştırdık.

Çapa, Kayseri Erciyesspor Kulübü antrenörlüğünde ilk kez Beşiktaş'a karşı bir maça çıkacak.

Belçika'nın VW Hamme takımından 2007-2008 sezonunda Gençlerbirliği'ne gelen Fuat Çapa, 2 TSYD ve 5 lig karşılaşması olmak üzere 7 maçlık periyodun ardından tekrardan VW Hamme takımına gitti.

Hollanda'nın alt lig takımlarından olan Roosendaal'da görev yaparken 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında Kasımpaşa'ya gelen Çapa, sezon sonrası ise Gençlerbirliği ile anlaştı.

İki buçuk sezon Türkiye'de görev yapan teknik adam Beşiktaş ile 5 kez karşılaştı. Fuat Çapa, Beşiktaş'a karşı 5 karşılaşmada, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Kasımpaşa'da antrenörlük yaptığı sürece 1 kez Beşiktaş ile karşılaşan Çapa, karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fuat Çapa, 4 kez ise Gençlerbirliği Kulübü Antrenörü iken Beşiktaş ile karşılaştı ve bu karşılaşmalardan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Siyah beyazlılar, 5 karşılaşmada da gol kaydederken iki karşılaşmada ise kalesini gole kapadı. Fuat Çapa'nın takımlarına karşı 5 karşılaşmada 10 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 7 gol gördü.

İşte o maçlar:

2012/2013 SSL Beşiktaş 3 - 0 Gençlerbirliği
2012/2013 SSL Gençlerbirliği 1 - 1 Beşiktaş
2011/2012 SSL Beşiktaş 3 - 2 Gençlerbirliği
2011/2012 SSL Gençlerbirliği 4 - 2 Beşiktaş
2010/2011 SSL Kasımpaşa 0 - 1 Beşiktaş

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Çapa, Beşiktaş'a karşı sadece bir kez galip geldi! | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

O attığın mesajı okudum ve tüm morelim yerine geldi..

Canım sıkkın birazcık canım , başım ağrıyordu bende uyudum dün..

Naber nasılsın ?

aa a noldu kuzum :( benimde şimdi başım ağrıyor ya :5:

zaman öldürmeye çalışıyorum ders çalışmam lazım ama çok sıcak hep yatıyorum ben ya :50:

aa a noldu kuzum :( benimde şimdi başım ağrıyor ya :5:

zaman öldürmeye çalışıyorum ders çalışmam lazım ama çok sıcak hep yatıyorum ben ya :50:

Kuzu askerim fazlasıyla bunalmış durumda , kafam ona takıldı..
Sinirli agresif ..

Ablasıyla görüştüm şimdi , abla böyle böyle dedim..
Bi ara konuş istersen dedim..
En azından konuşmak biraz olsun onu rahatlatır dedim..

Sağlık açısından problemleri var , ama doktor istirahat vermemiş..
Bakalım ne olacak ..

Fazla yatma

Kuzu askerim fazlasıyla bunalmış durumda , kafam ona takıldı..
Sinirli agresif ..

Ablasıyla görüştüm şimdi , abla böyle böyle dedim..
Bi ara konuş istersen dedim..
En azından konuşmak biraz olsun onu rahatlatır dedim..

Sağlık açısından problemleri var , ama doktor istirahat vermemiş..
Bakalım ne olacak ..

Fazla yatma

ayy haklı valla kim olsa bunalır artık ama hepimiz bunalıyoruz geçiyor sende çok kafana takma geçer o bunalım durumları bir kaç güne
keşke izin verseler ya çok ciddi problemleri yoktur inşallah balım
valla yatıyorum hep ama kilo aldım 2 kilocuk :1::1: 4 5 kilo daha alsam tamamdırrrr :32:

ayy haklı valla kim olsa bunalır artık ama hepimiz bunalıyoruz geçiyor sende çok kafana takma geçer o bunalım durumları bir kaç güne
keşke izin verseler ya çok ciddi problemleri yoktur inşallah balım
valla yatıyorum hep ama kilo aldım 2 kilocuk :1::1: 4 5 kilo daha alsam tamamdırrrr :32:

Tabiki de canım..
Ama şu bir kaç gündür gerçekten çok yoğun ve çok yoruldu..
Birde belinden rahatsız olunca, iğneyle ayakta kalabiliyorum..

Elimden birşeyde gelmiyor, üzülüyorum be canım..

Senin yatarken hareketlenmen lazım , bacaklarını falan çalıştır yatarkende bir kaç tane mekik çek almazsın o zaman kilo milo..:31:

Tabiki de canım..Ama şu bir kaç gündür gerçekten çok yoğun ve çok yoruldu..Birde belinden rahatsız olunca, iğneyle ayakta kalabiliyorum..Elimden birşeyde gelmiyor, üzülüyorum be canım..Senin yatarken hareketlenmen lazım , bacaklarını falan çalıştır yatarkende bir kaç tane mekik çek almazsın o zaman kilo milo..:31:
Kilo muhabbeti varmış burda ölee miii banada anlat bakiim nasıl veriliyomus o kilo benimki yapıştı üstüme resmen

Kilo muhabbeti varmış burda ölee miii banada anlat bakiim nasıl veriliyomus o kilo benimki yapıştı üstüme resmen

Valla ben kaç aydır sabit 54 kilodayım ..
Bu kilo bana yakışıyo herşey kıvamında..

Bacaklarımı çalıştırıyorum , popo için özel hareketler yapıyorum gerçektende faydasını gördüm..
Daha düzgün ve sıkı duruyor..

Göbeğe gelince her yemekten sonra benimde yanaklarım şişiyo ve göbeğim çıkıyor..
Bunun içinde direği alıp belimi inceltmek için hareketler yapıyorum..
Mekik çekiyorum

Yeterli oluyor..
Ne yürüyorum ne de bişi yapıyorum..
Özel uyguladığım bi yemek programıda yok , sadece spor yeterli..

Valla ben kaç aydır sabit 54 kilodayım ..Bu kilo bana yakışıyo herşey kıvamında..Bacaklarımı çalıştırıyorum , popo için özel hareketler yapıyorum gerçektende faydasını gördüm..Daha düzgün ve sıkı duruyor..Göbeğe gelince her yemekten sonra benimde yanaklarım şişiyo ve göbeğim çıkıyor..Bunun içinde direği alıp belimi inceltmek için hareketler yapıyorum..Mekik çekiyorum Yeterli oluyor..Ne yürüyorum ne de bişi yapıyorum..Özel uyguladığım bi yemek programıda yok , sadece spor yeterli..
İyiymiş.. Bende su içemiyorum pek o yüzden su şişesi tasıyorum yanımda içmeyi unutmayım diye artık belki suyun da faydasını görürüm :)Nasılsınız bu arada sagomm sen nasılsın nerelerdesiin :)

Back
X