• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Erciyesspor-Beşiktaş biletlerine yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yapılacak Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 26 Ağustos Pazartesi günü 21.45'te başlayacak mücadelenin biletleri Ticketturk tarafından satışa sunuldu. Taraftarlar biletler satışa çıkmadan önce gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bilet satışının maç günü saat 17.00'ye kadar devam edeceği öğrenildi.

Biletlerin satış fiyatları şöyle:

Kuzey alt, üst, ve misafir: 20 lira
Doğu ve batı üst: 40 lira
Doğu ve batı alt: 60 lira

Batı balkon: 80 lira
VIP: 100 lira

Haber Kaynağı: AA
Erciyesspor-Beşiktaş biletlerine yoğun ilgi | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

Yarımz beşikteş yarımız farklı takımlar hepimiz kardeşiz mesajı veriyorum burda :27::27::27:

Naber canım ? Görünmüyorsun sıkaypide..

Az kız çok merak ettim çıkarabildin mi o halıda ojeyi :27::27: Aklım orda kaldı benim..

Hee oyle mıı :9: Iyı canım senden ne haberr? :16: Skypeye gırmıyorum pek bu aralar canımm aayrıca oje cıktıı evett yazmıstım oraya da gormedın galıbaa:27: Cok sukur cıktıı mıs gıbııı :16:

Hee oyle mıı :9: Iyı canım senden ne haberr? :16: Skypeye gırmıyorum pek bu aralar canımm aayrıca oje cıktıı evett yazmıstım oraya da gormedın galıbaa:27: Cok sukur cıktıı mıs gıbııı :16:

İyi diyelim iyi olalım canım..
Leydi delüsü tatillerde geziyo unuttu bizi !

Hııı nasıl çıkardın görmedim düm malzemeleri karıştırdın mı kız ne yaptın kimyahatun seni :27::27::27:

Benden de iyi gibi canım ..

Valla ne demek bu a kovser

He he çok komik :1:

Kevser suresini bilir misin? Cennette havuz ismidir.
Kovser onun azerice versiyonu :27:

A oraya nasıl, neden geldi hiç hatırlamıyorum yaa, galiba site kabul etmiyordu Kovseri.. :27::27:

Son düzenleme:

He he çok komik :1:

Kevser suresini bilir misin? Cennette havuz ismidir.
Kovser onun azerice versiyonu :27:

A oraya nasıl, neden geldi hiç hatırlamıyorum yaa, galiba site kabul etmiyordu Kovseri.. :27::27:

Kevser süresini bilirim tabi .

Ama cidden o başındaki o a yı merak etmiştim ..:27::27::27:

İyi diyelim iyi olalım canım..
Leydi delüsü tatillerde geziyo unuttu bizi !

Hııı nasıl çıkardın görmedim düm malzemeleri karıştırdın mı kız ne yaptın kimyahatun seni :27::27::27:

Lady ıle gorusmuyoruz kızz dedıgın gıbı tatıle gıttı unuttu valla bızı :27:
Oje nasıl cıkardım onu anlatayımm:27: Cosla halı sampuanı,aseton,domestos karıstırdım pamuklu havlu bezle once tamponladım sonra sıldım guzelceee vee gectııı :52: Sımdı hıc ızı bıle yokk :27: Kımyahatun :9: Sevdım bu ısmııı :51:

Lady ıle gorusmuyoruz kızz dedıgın gıbı tatıle gıttı unuttu valla bızı :27:
Oje nasıl cıkardım onu anlatayımm:27: Cosla halı sampuanı,aseton,domestos karıstırdım pamuklu havlu bezle once tamponladım sonra sıldım guzelceee vee gectııı :52: Sımdı hıc ızı bıle yokk :27: Kımyahatun :9: Sevdım bu ısmııı :51:

Vay helal valla

Yakında seni temizlik malzemeleriyle ilgili reklamlarda görürüz biz :27::27::27:

Vay helal valla

Yakında seni temizlik malzemeleriyle ilgili reklamlarda görürüz biz :27::27::27:

Ayyy cok ısterımmm :9::9: Evıme gelıp bakan sasırıyorr :27: Sanırım bu kadar temızlık malzemesı olan bır ev daha yok :9:
Mutfak pencere kenarları,lavabo altı,banyo dolapları,camasır makınasının ustu,ebeveyn banyosu temızlık malzemelerıyle dolu:9::9:
Artık esım alısverıs esnasında temızlık reyonuna gıttıgımde kolumdan tutup cekıstırıyor :9::9:
Ne yapacaksın sekerımm durum bu vahım :52:

Ayyy cok ısterımmm :9::9: Evıme gelıp bakan sasırıyorr :27: Sanırım bu kadar temızlık malzemesı olan bır ev daha yok :9:
Mutfak pencere kenarları,lavabo altı,banyo dolapları,camasır makınasının ustu,ebeveyn banyosu temızlık malzemelerıyle dolu:9::9:
Artık esım alısverıs esnasında temızlık reyonuna gıttıgımde kolumdan tutup cekıstırıyor :9::9:
Ne yapacaksın sekerımm durum bu vahım :52:

Vazla titizsin anlaşılan..
Sende benim annem gibisin , annem her gün temizlik yapar hemde hergün..
Hergün evi süpürür, her yeri siler eder .

Ben onun hızına yetişemiyorum maşallah..

Annemde ilk önce temizlik reyonundan başlar alışverişe..
Döner dolaşır yine son bi kez daha uğrar o reyona öyle kasadan geçirir aldıklarını :27::27:

Vazla titizsin anlaşılan..
Sende benim annem gibisin , annem her gün temizlik yapar hemde hergün..
Hergün evi süpürür, her yeri siler eder .

Ben onun hızına yetişemiyorum maşallah..

Annemde ilk önce temizlik reyonundan başlar alışverişe..
Döner dolaşır yine son bi kez daha uğrar o reyona öyle kasadan geçirir aldıklarını :27::27:

Bende hergun temızlık yapıyorum :27: Doymuyorum sevıyorumm:27:
Sende ısın ucundan tut kızz anneye bırakma :9:

Margarinle nikotini harmanlamış bence :35:
Margaaaaa napiyosuuunn :3:

Ah geldi oyun canavarıııı

Ne yapayım canım bıcı bıcı yaptım geldim ..
Duş almak gibisi yok be.. :ssz:

Sen napıyorsun

Bugun kaçtane iğne yapdın

Kaç tane damara girdin..

Kan benim damar benim diyen kaç insanla karşılaştın ha :27::27::27:

Bende hergun temızlık yapıyorum :27: Doymuyorum sevıyorumm:27:
Sende ısın ucundan tut kızz anneye bırakma :9:

Bak telefon kulaklığının milrofon yeri yağlandı diye onu yıkayan bi insan..:27:
Ve sonrasın da da bu mikrofon neden çalışmayan diyen insan.. :27:

Yok canım ben almayayım , ben her insan gibi haftada 3 kere temizliğimi yaparım fazlası zararlı..

Annem ve sen kimya hatunlar fan clubun ünlü kurucularındansınız :27::27::27::27:

Bak telefon kulaklığının milrofon yeri yağlandı diye onu yıkayan bi insan..:27:
Ve sonrasın da da bu mikrofon neden çalışmayan diyen insan.. :27:

Yok canım ben almayayım , ben her insan gibi haftada 3 kere temizliğimi yaparım fazlası zararlı..

Annem ve sen kimya hatunlar fan clubun ünlü kurucularındansınız :27::27::27::27:

Annen de tam benlıkmıs tanısmayı cok ısterdım :9::9:

Annen de tam benlıkmıs tanısmayı cok ısterdım :9::9:

Sizin ikinizi yanyana düşünemiyorum ben..
Tek konuşacağınız konu temizlik ürünleridir :27:

Konuşulan replikleri duyuyor gibiyim :27:
Ay kız , şu falanca markette şu deterjan indirime girmiş duydun mu falan :27::27::27::27:

Allah kocana ve babama büyük bi sabır versin :27::27:

Back
X