• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

kahve falıyla maç sonucu çıkar mı kız :1:

yarın kımle macı var beşıktasımın?

Ne bileyim hani kahve falında belki 1 çıkar yanında da bi 0 çıkar falan..
Ona yorumlardık olmaz mı kız öyle yorumlasak :27::27::27:

Uefa avrupa ligi play pff lar canım

Yarın ki maçımız tromso ile..

Pazartesi günüde erciyeslen yapıcazz :ssz:

Var mı bi tahmin..

Yarın ki maç kaç kaç biter , ya da erciyesle olan..

Ne bileyim hani kahve falında belki 1 çıkar yanında da bi 0 çıkar falan..
Ona yorumlardık olmaz mı kız öyle yorumlasak :27::27::27:

Uefa avrupa ligi play pff lar canım

Yarın ki maçımız tromso ile..

Pazartesi günüde erciyeslen yapıcazz :ssz:

Var mı bi tahmin..

Yarın ki maç kaç kaç biter , ya da erciyesle olan..

senın kahve falında cıkabılır mumkun :1:

ben hiç tahminde bulunamam ya beceremem.. bir gün çarşıda yürüyorum, akşam önemli bir maç var, üzerimde de formam.. Elinde klamera mikrofon olan bir adam durdurdu beni :27:

radyo yayını varmış maç kaç kaç olur dedi akşam uydurdum 3-2 dedim :27:

hay demez olaydım golleri kim atar diye sordu :27: ne diyeceğimi şaşırdım

baktı benden çıt çıkmıyo adam kulağıma 3 isim söyledi ben de o isimleri söyledim :27:

senın kahve falında cıkabılır mumkun :1:

ben hiç tahminde bulunamam ya beceremem.. bir gün çarşıda yürüyorum, akşam önemli bir maç var, üzerimde de formam.. Elinde klamera mikrofon olan bir adam durdurdu beni :27:

radyo yayını varmış maç kaç kaç olur dedi akşam uydurdum 3-2 dedim :27:

hay demez olaydım golleri kim atar diye sordu :27: ne diyeceğimi şaşırdım

baktı benden çıt çıkmıyo adam kulağıma 3 isim söyledi ben de o isimleri söyledim :27:

Hahahaha :27::27::27:

Düşünsene şuan için hemen hemen beşiktaşlı olmayanlar bile pascal ve ilhan mansızı bilir..

Bu soruyu sana ne zaman yönelttiler bilmiyorum ama :27: Eğer geçen sene falan ise , ve sende bu isimlerden birini söyleseydin..
Acayip rezil olurdun :27::27::27:

Hangi isimleri söyledi merak ettim ..

Almeida falan mı ?

Hahahaha :27::27::27:

Düşünsene şuan için hemen hemen beşiktaşlı olmayanlar bile pascal ve ilhan mansızı bilir..

Bu soruyu sana ne zaman yönelttiler bilmiyorum ama :27: Eğer geçen sene falan ise , ve sende bu isimlerden birini söyleseydin..
Acayip rezil olurdun :27::27::27:

Hangi isimleri söyledi merak ettim ..

Almeida falan mı ?

hımm ya 4-5 yıl oluyor galiba, o zamanlar fanatik de değildim, bobo sivok fln mı demiştim acaba hatırlamıyorum tam :1:

Ne edirsen ay qız.. :27::27:
Aslında e harfinin yerine ə diye bir harf var o yazılmalıydı..

Aslı bu .... Nə edirsən ay qız.. :27:

Güzelmiş anlamııı :27:

Hahaa ay çok tatlı ya okurken falan:17:

Ben sana böyle çevirmen gereken şeyleri yazsam sende bana çevirse ne güzel olur demi ay qız :27::27::27::27:

Hahaha :27:

Diyorsun ki evde yapılacak her şeyi yaptımm

Gerçi doğru söylüyorsun , sen evde kalma bencede..
Yoksa titizliktek kafayı yersin.. :27::27:

Eminim ki sizin eve girdiğinde insan mis gibi ev kokularını hisseder..Artık evin içi için kaç ayrı oda parfümü kullanıyorsun bilinmez :27::27:

Ben evi geçtim , senin kendin için kullandığın parfüm ve krem sayısını hatta şampuan sayısını bile merak ettim

Yarın girdiğinde söyle bana bunların sayısını :27::27::27:

Kaçamazsın hıh :19:

Meh dilim ıııı :37:

Aynen oyle canım kafayı sıyırmama ramak kaldı :9::9: Evım ıcın englısh home'dan aldıgım kokular var :23:
Kendı parfumum kac tane bılmıyorum saymadım aynı sekılde kremlerım :27: Vucudum ıcın kullandıgım yaglar da var bıtkısel :23:
Bakımlı hatunun halı baskaaa hııııhhhh :12:

Aynen oyle canım kafayı sıyırmama ramak kaldı :9::9: Evım ıcın englısh home'dan aldıgım kokular var :23:
Kendı parfumum kac tane bılmıyorum saymadım aynı sekılde kremlerım :27: Vucudum ıcın kullandıgım yaglar da var bıtkısel :23:
Bakımlı hatunun halı baskaaa hııııhhhh :12:

ALLAH kocana bağışlamış işte

Hiç şaşırmadım :27:

Titizlik abidesi :17:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:12:

Çok mu erken uyandım bugun ne yaptım :ssz:

Naber canım ?

Sende erkencisin , evi temizlemek için uyandın herhalde :37:

Iyıyım cok sukur canım sen?
Ben her zaman erken kalkıyorum tatlımm Esımle kahvaltı yapıyoruz onu yolluyorum mutfagı topluyorum :27:
Evım ıcın buyuk temızlıge hazırlanıyorum bır abla var o gelıyor sadece camları sılıyor :ssz: Esım bana ızın vermıyor:27:
Bugun musaıt degılmıs :37: Bakalım ne zaman gelecek:ssz: Halıları da yıkamaya verecegım tekrar :ssz:

Iyıyım cok sukur canım sen?
Ben her zaman erken kalkıyorum tatlımm Esımle kahvaltı yapıyoruz onu yolluyorum mutfagı topluyorum :27:
Evım ıcın buyuk temızlıge hazırlanıyorum bır abla var o gelıyor sadece camları sılıyor :ssz: Esım bana ızın vermıyor:27:
Bugun musaıt degılmıs :37: Bakalım ne zaman gelecek:ssz: Halıları da yıkamaya verecegım tekrar :ssz:

Ben de iyi sayılırım canım ..
Fena acıktım..

Yatmadan önce çok fazla su içtim , sabah feci sıkıştım ona uyandım..
Yoksa bi 11 e kadar uyurdum..

Kız aman dikkat et , cama falan çıkma..
En güzelini yapıyorsun eve kadın çağırmakla..

Halıları ver tabi yıkamaya, zavallı halıcıklar , senin ojelerin yüzünden gök kuşağına dönmüştür..:27:

Back
X