• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

oyşş canım salatalık turşusu istedi gıığğ bide makarna salatası :53::56:

Immmm bende turşuya bayılırım , ama turşu çeşitlerinden biber turşusunu sevmem geri kalan tüm turşuları severimmmmmm

Ama turşu kışın iyi gidiyo be

Yaz ayında pek gitmez..

Gel ben yapayım makarina salatası :27::27:

3390209792_eb74cc5bd8.jpg

Bende her gece rüya görürüm..

Sen dün gece ne oldu biliyor musun..

Gecenin 2 buçuğu ben benimkine mesaj atıyorum diye gitmişim sashamiaya telden mesaj atmışım ..:27::27::27:

:1::1::1: öyle oluyor ya bende mesela biri hakkında bişey söyliycem başka birine gidim msjı o kişiye atıyorum öyle çok oldu ecel terleri döktüydüm bir kere kardeşimle küsmüştük arkide sorduydu dedim delimi ne falan gitmişim kardeşime atmışım msjı :1::1::1:

:1::1::1: öyle oluyor ya bende mesela biri hakkında bişey söyliycem başka birine gidim msjı o kişiye atıyorum öyle çok oldu ecel terleri döktüydüm bir kere kardeşimle küsmüştük arkide sorduydu dedim delimi ne falan gitmişim kardeşime atmışım msjı :1::1::1:

Ben bi kere benimkine aşk dolu mesajlar yazmıştım özledim seni falan...
O anda otobüsteydim ..

Yanlışlıkla babama yollamıştım :27: Aaaa çok utanmıştım görmen lazım :27::27::27:

Ama hak ver yani uyku sersemi en son sashamia ile konuştum telefonda sonra benimkine atacağım sanmıştım meğerse sashaya gitmiş..

Oda hemen üstüne alındı hıh :19: :27::27::27::27:

Ben bi kere benimkine aşk dolu mesajlar yazmıştım özledim seni falan...
O anda otobüsteydim ..

Yanlışlıkla babama yollamıştım :27: Aaaa çok utanmıştım görmen lazım :27::27::27:

Ama hak ver yani uyku sersemi en son sashamia ile konuştum telefonda sonra benimkine atacağım sanmıştım meğerse sashaya gitmiş..

Oda hemen üstüne alındı hıh :19: :27::27::27::27:

ayyyy babama öyle bir mesaj attığımı düşünüyorumda :27: düşünemiyorum daha doğrusu böyle ağrılar giryo karnıma başıma :1::1::1:
telefonu nereye attım acaba sms bile yapmıyorum artıkın :1:

ayyyy babama öyle bir mesaj attığımı düşünüyorumda :27: düşünemiyorum daha doğrusu böyle ağrılar giryo karnıma başıma :1::1::1:
telefonu nereye attım acaba sms bile yapmıyorum artıkın :1:

Babam biliyordu zaman o zamanlarda da..
Ama bilmeseydi , neler oldu bilmiyorum..

Allah'tan mesajda baka şeyler yazmıyordu , yoksa pku yemiştim :27::27::27:

Uyuz oluyorum la senin gibi tiplere :47::47: İLLA sevgili olunca mı sms yapıcanız hı ! :27::27:

Immmm bende turşuya bayılırım , ama turşu çeşitlerinden biber turşusunu sevmem geri kalan tüm turşuları severimmmmmm

Ama turşu kışın iyi gidiyo be

Yaz ayında pek gitmez..

Gel ben yapayım makarina salatası :27::27:

bende biber turşusunu çok sevmiyom gali :27:
geçenlerde haşlanmış yumurta turşusu gördüm :1:

Babam biliyordu zaman o zamanlarda da..
Ama bilmeseydi , neler oldu bilmiyorum..

Allah'tan mesajda baka şeyler yazmıyordu , yoksa pku yemiştim :27::27::27:

Uyuz oluyorum la senin gibi tiplere :47::47: İLLA sevgili olunca mı sms yapıcanız hı ! :27::27:

hah iyi bilmesi valla kalp spazmı geçirirdim :1::1:
bu ay tek yapmadım ama sms yaptığım gibi hiç harcamadan bitiyor psikoljimi düşündün mü hiç :1::1::1:
bende dedim yapmayacağım ulan :1: önceden bir ay bitmeden 10.000 sms biterdi :1::1: hep kavgadan ama :1:

hah iyi bilmesi valla kalp spazmı geçirirdim :1::1:
bu ay tek yapmadım ama sms yaptığım gibi hiç harcamadan bitiyor psikoljimi düşündün mü hiç :1::1::1:
bende dedim yapmayacağım ulan :1: önceden bir ay bitmeden 10.000 sms biterdi :1::1: hep kavgadan ama :1:

Oha kızım..
Bir ay bitmeden 10 bin sms i naısl bitirdiniz..

Ben sizin yerinizde olsam kavga etmem susardım..
Hiç parmaklarınız da mı ağrımıyo dokun dokun..:27::27::27:

Oha kızım..
Bir ay bitmeden 10 bin sms i naısl bitirdiniz..

Ben sizin yerinizde olsam kavga etmem susardım..
Hiç parmaklarınız da mı ağrımıyo dokun dokun..:27::27::27:

çaylaktım daha bilemedim o zamanlar :1::1: bir mesaj yazardım burdan teee afrikaya kadar dilimde uzun yaz yaz bitmiyodu sms bitiyordu işte :1::1:

çaylaktım daha bilemedim o zamanlar :1::1: bir mesaj yazardım burdan teee afrikaya kadar dilimde uzun yaz yaz bitmiyodu sms bitiyordu işte :1::1:

Onun çaylaklıkla alakası yok

Bak mesela bende hayatta kısaltmadan yazarım

Uzun uzun :27:

O zamanlar dediğin bi 6 ay öncesi değil mi ya.. :37:

Back
X