geçenlerde biri benimde adımı verere,kazene mune ak üyelerede saymış dökmüştü. ve sanırım 7ci üyeliğiydi. bak onun üyeliklerini çok merak ediyorum.
geçenlerde biri benimde adımı vererek,kazene mune a üyelerede saymış dökmüştü. ve sanırım 7ci üyeliğiydi. bak onun üyeliklerini çok merak ediyorum.
bende en çok geçmemişgünler i merak ediyorum
bende en çok geçmemişgünler i merak ediyorum
bırak geçsin gitsin, adını anınca gelecek diye korkuyorum
fetibörden sonra ben inancımı yitirdim bdv ye.. O kıza çok üzülmüştüm ya
benimde ceza pointimi 10 point arttıran şahıs
o fetipörcü değilmi patatez yazan :26: sonradan görmüştük 2. üyelik diye demekki bizle dalga geçiyormuş meğer
o ebis miydi? hatta ebis aramızda dolanıyor olabilir şu an. pardon o fetibörcüymüş :)))
Tamam hanımlar, o zaman şöyle bir anlaşma yapalım, eğer üye birkaç kere üyelik almışsa ve bu üyelikleri sizlerle dalga geçmek, sataşmak vs gibi sebepler için almışsa ve bunu oyun haline getirmişse deşifre edelim ama hemen ilk vukuatında açıklamamızı beklemeyin olmaz mı?
o konuyu görmedim. bana söylediler. gerçekten onun konularını ve diğer üyeliklerini bilmek istiyorum. adım geç tiği için.O konuyu hatırlıyorum.Editörler demişti ve ayrıca senin ismini de belirtmişti.Kişisel olarak kafaya takmıştı :26:
Tamam hanımlar, o zaman şöyle bir anlaşma yapalım, eğer üye birkaç kere üyelik almışsa ve bu üyelikleri sizlerle dalga geçmek, sataşmak vs gibi sebepler için almışsa ve bunu oyun haline getirmişse deşifre edelim ama hemen ilk vukuatında açıklamamızı beklemeyin olmaz mı?
kazen süleyman olup isyan çıkaranları mıstafa gibi boğdurtmasın:18::18:
o ebis miydi? hatta ebis aramızda dolanıyor olabilir şu an. pardon o fetibörcüymüş :)))
ben su size küfredeni merak ediyorum mune
sonucta onun 3. uyelıgıydı kendi de söyledi
bence onu söylemelisin
Kazen adına konuşamam ama yapabilir
hayır mune sizin bilginiz dahilinde olmayan her üyelik açıklanmalı bir kere affedelım demek bıle suça teşfik etmektir
direnkk
ebis nesrince nickini kullanıyo galiba bi ara mune yazmıştı ebis diye çünkü bi konusunu kapatırken
bunu söylemem yasak değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?