• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
uleyn son laci ördeklerimiz yok olmuş. yeşil ışık olmuş. ühüüüüüüüüüüü:53::43:

ahada geldi şimdi...:)

Son düzenleme:
Çırçıtlı hatunda 2. üyelik çıkmış...alışveriş için elimi attığım kuruyor :60:

inşallah laci ördekleriniz diğer ördeklerinizi yer bu akşam :27: :kıskançlıktan çatlayan 2 ördekli üye smileyi:

Bedduaya bak yareppim ya:19:
7. ördeğim aynı horozdan olsun ama lütfen, 1 tane laci vakvak yeter:ssz:

sayfayı yenileyince düzeldi diyorum size onlar özürlü başınıza iş alıcaksınız :27::27::27:

Offf bende google amcaya sordum, boşanan kadınlar kaşardır kk diye hiç bişey çıkmadı, çatlıcam şimdi meraktan:43:

Edit: motor demiş yav, yanlış okumuşum:44:

haha buna güldüm işte altı okumadan üstü okuyunca yanlış anlamışsın bacım dicektimki tam sonra fark etmişsin

Yaaa, bizi yüksek koltuklarda bir elinde viskisi bir elinde avrupa sigarasıyla oturmuş, onu banlıyor, şunu himayesine alıyor, bu düşünceyi savunmayanı dışlıyor diye hayal edenler sanıyor ki bize herşey çok kolay:ssz:
Üyelerin dertlerini bile dinliyoruz biz, elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz ama bir bakıyorsun birgün beğenmedikleri birşey yaptığımızda hemen çürük yumurtayı savuruveriyorlar.
Yüksek koltuklarımız döner ve hakiki deri:60::60: ben koltuğa her oturuşumda imitasyon kürkümü giyip sinsi bir gülüş ifadesi takınıyorum:51:

güzin abla imajı belirmiştiki gözümde hakiki deri koltuk bozdu birden imajı :1:

ana bi tane ördeğim olmuş. 2.ci üyelik durumları ne oldu son durum nedir ifşa edileceklermi bnmde şüphelendiğim biri var

Biraz paylaşımcı olun, tek ördekle gezen kardeşlerinize verin ördeklerinizin birkaçını:51:
Hadi ben kaçar, yemek zamanı, ev halkının doyurulması lazım, onlara google görsellerden yemek fotoğrafı açıp karınlarını doyurmam lazım, eeee xs bedeni korumak kolay değil:60::60:

kimseye vermem valla, 22.000 mesajım var benim yea, bu saçları değirmende ağartmadım:1::1::1:

Biraz paylaşımcı olun, tek ördekle gezen kardeşlerinize verin ördeklerinizin birkaçını:51:
Hadi ben kaçar, yemek zamanı, ev halkının doyurulması lazım, onlara google görsellerden yemek fotoğrafı açıp karınlarını doyurmam lazım, eeee xs bedeni korumak kolay değil:60::60:

hadi gene iyisin mune günlerdir kiblemelerle sana yaptığım işkencenin intikamını kazen bugun bı telefonla aldı korkun benden:47::47::47::47::47::52:

Back