KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Onca merak ettik tanıdık çıkacak diye değilmiş. Hiç bir heyecanı kalmadı Tüh.

Mune iyi ki araştırma ruhuma kapılmadan öğrendim tanıdık bir isim olmadığını , şöyle arkasından sitede ekşın olsun diye sen çıkacaktın mesela ya da kazen ... Tadından yenmezdi o zaman

İkinci üyeliğim hiç olmadı, kayıt oldum olalı isimde değiştirmedim, klasik bir üyeyim:))
Ama birgün size bir ekşın yapasım var, sonra mune olarak belirip herkesi mapusa atacağım, doğumları bekliyorum, bebeler kk f tipinde doğmasın diye

normal üyelerde öğrenebilecekmi acaba ?

Sonunu bizde merak ediyoruz parkon , 5 civcivden sonra 1 tavuk olacak sanıyordum ama 6 olunca bu halay böyle devam edecek diye korkmaya başladım bende
Ahahha,bende 5 de biter diyodum.
4 te kalırım,bunlarda en fazla 5 olur nasılsa dediydim
Ama tavuk mantıklıymış bak
Her beş civciv bir tane yeşil tavuk olabülür .

Kazenin şakasına benzemesinde.
Aile faciasına yol açıyodu nerdeyse.
Bir gün banlıycaksan sorun yok

Ne bomba konu olur ama , yapsanıza Hem kuralı sen koydun , 2. üyelikten dalga geçmek için açılan konularda geyik serbest diye , mapusa falan da atamazsın , kapı gibi beyanın var

baaak kaaaacc yasima geldim 2 uyelik hayaaattta almadim

Kesinlillevifsaa olsu ve bunu.neden yapti anlatsin ya

Ne bomba konu olur ama , yapsanıza Hem kuralı sen koydun , 2. üyelikten dalga geçmek için açılan konularda geyik serbest diye , mapusa falan da atamazsın , kapı gibi beyanın var

Merhaba Ausencia
Arkadaşlar ördek horoz deyince gözüme çarptı
Bende renk takıntısı var da, sondaki ördeğin niye daha koyu
Yöneticilere sesleniyorum benimki hep aynı renk olsun lütfen
Ben ki banyom pembe beyaz diye, marketlerde pembe üzeri beyaz çizgili el sabunu arayan insanım. İçime sinmez bi tane koyu ördek filan

Son düzenleme:
biri benim de kulağıma söylesin ya meraktan çatlıycam:44:

Biraz önce o koyu civcivle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldı canım , babası başka olan da varmış genetiği ile oynanmış olan da .

Bu arada benim de banyom mor ve lavanta kokusundan nefret ettiğim halde sırf mor diye o sıvı sabunu kullanıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…