acaba oda mı 2. üyelikk:44::44:
mune birde diyorum , konu içinde sırf birine saldırmak için gelenler oldu 2ci üyelikle. hatta çoğu zaman ,sen onları banladın 2ci üyelik yazdın.onlarda buna dahil değilmi.
Hayirli ugurlu olsun Millet, darisi diger Isyanlara
sırada ceza puanları var
Patron bombayı kucağıma atıp gittin
Hanımlar son durum, dalga geçmek amacıyla üye olanların üyelikleri deşifre olacak, ceza puanı silme yok, cezalar için benim verdiğim söz, şayet konu sahteyse, üyelik sahteyse konu dışı yorumlarınıza konu dışı cezası vermem ama polemik, hakaret varsa kimsenin gözünün yaşına bakmam.
Anladığım kadarıyle Kazen deşifre için konu açılmasın, açılan sahte konularda deşifre yapılsın istiyor.
Konuyu kaçırırsanız yakalayan arkadaşlarınızdan ya da benden öğrenirsiniz
Hmmm eğer sırf saldırmak için ikinci üyelik almışsa onları da deşifre edebiliriz, Kazen'e sorayım onaylarsa onları da banlarken gerçek üyeliğiyle yazarım, ki ebiş'e yaptık bunu.
bir kaç kere şahit oldum bunada. valla iyi olur onların açıklanması.örneğin, sashamania ya(nickini tam bilemiyorum,affola:) )Hmmm eğer sırf saldırmak için ikinci üyelik almışsa onları da deşifre edebiliriz, Kazen'e sorayım onaylarsa onları da banlarken gerçek üyeliğiyle yazarım, ki ebiş'e yaptık bunu.
ben kedımı feda edıyorum sizin içinSansimizi cokmu zorluyoruz neee
evet kanka bu bı unutulsun ondan sonraBu isyanın üzerinden biraz geçsin ama
Ceza puanlarını bilemem, aracı da yapmayın beni, Kazen Sülüman'ın etkisindeyken Şehzade Mustafa konumuna düşmek istemem
ben kedımı feda edıyorum sizin için
evet kanka bu bı unutulsun ondan sonra
kazen bence bızı o konudada dinler muhteşem şehzade 2. kazen
tolin, Kazen Sülüman diyor sen şehzade, masaya oturmadan kaybettin ceza puanı müzakeresini
biz bi delık buluruz kanka sen raaat ol
sırada ceza puanları var
Ceza puanlarını bilemem, aracı da yapmayın beni, Kazen Sülüman'ın etkisindeyken Şehzade Mustafa konumuna düşmek istemem
Heee, o deliklerden de yakalayıp atıyor patron..Karşında tecrübeli bi üye duruyo bu konuda
Gazamız mübarek ola
Aaaaaaaaa ama
Pargalı gibi arkamızda durman lazım
aaa tolin gitii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?