KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
acaba oda mı 2. üyelikk:44::44:

Sanmıyorum ama insan niye açıklanmasını istemez gerćekten şaşırtıcı olmıyan şeyleri olmuş gibi anlatıp bizle dalga geçiyorlar bazılarınada acayip üzülüyoruz sonra görüyoruzki salak yerine koymuşlar bizi hepsi hikaye

mune birde diyorum , konu içinde sırf birine saldırmak için gelenler oldu 2ci üyelikle. hatta çoğu zaman ,sen onları banladın 2ci üyelik yazdın.onlarda buna dahil değilmi.

Hmmm eğer sırf saldırmak için ikinci üyelik almışsa onları da deşifre edebiliriz, Kazen'e sorayım onaylarsa onları da banlarken gerçek üyeliğiyle yazarım, ki ebiş'e yaptık bunu.

Zaten bundan fazlasını istemiyoruz munecim , asıl üyeliğine zeval gelmeyeceğini bilip , bin bir üyelikle bin bir takla atanlar açıklansın yeter .

Hani tabii bugünden itibaren demeseniz de , şu geçmişte yaşananlara da bir el atsanız , çok geçmişe gitmeye gerek yok ; yakın tarih yeterli

Hmmm eğer sırf saldırmak için ikinci üyelik almışsa onları da deşifre edebiliriz, Kazen'e sorayım onaylarsa onları da banlarken gerçek üyeliğiyle yazarım, ki ebiş'e yaptık bunu.

Yani bu demek oluyorki eskiler açıklanmıyacak öylemi ama fetipörcüyü herkes merak.ediyor :26:

bir kaç kere şahit oldum bunada. valla iyi olur onların açıklanması.örneğin, sashamania ya(nickini tam bilemiyorum,affola:) )
yapılan mesela feciydi. kızı tehdit falan etmişti hatta..

mune ciddi heyecan yarattın valla,devamlı bir "aazzzz sonraaa" diyerek..

fötiför kimmiş vallahi çok meraktayım..:26::26:

tolin, Kazen Sülüman diyor sen şehzade, masaya oturmadan kaybettin ceza puanı müzakeresini

ama ben gördüm kazen mustafanın ölümüne cok uzuldu neyse onemlı degil kazen kimi begeniyosa o 1 numaradır o kadar

Heee, o deliklerden de yakalayıp atıyor patron..Karşında tecrübeli bi üye duruyo bu konuda

Gazamız mübarek ola

Aaaaaaaaa ama
Pargalı gibi arkamızda durman lazım

hallederiz pampaaa olmadı yakarız bu gezegenı yakarızzzz

Son durum belli, onun dışına çıkamam, dalga geçmek için sahte konu açılırsa ve açan kişi ikinci üyelikse ana üyeliği konuda deşifre edilecek, hakaret etmek, var olan hıncını çıkartmak için ikinci üyelik alıp takıntılı olduğu üyeye ağzına geleni söyleyenlerde ifşa edilecek.
Bunun dışında sahte konularda yanılıp geyik yaparsanız, konu dışına çıkarsanız geyikten ceza vermeyiz ama kavga, hakaret, küfür vs olursa ceza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…