KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Geçmemişgünler isimli üyeliğin kim olduğu açıklasın ya
Konularına çok üzülmüştüm duygularımızla oynadı, dalga geçti herkesle

Yok.Geçmiş sayfalarda konuştuk böyle bi konu Gece cevap vermeden çıkmışım.Geç cevap verince biraz alakasız bir geyik oldu
haa. oraları okumadım. bende ceza puanımı falan diye baktım önce sonra sanırım yanlış konu dedim.. olsun. arada farklılıklar güzeldir

kanka bu biraz unutulsun ondan sonra yaparız onuda şımdı yaparsak sitede iyice isyancı mod on oluruz

3 günün var
Yoksa ekşın haber vercek kankan kk sınırları dışında olacak haberin olsun

Seni öne atıyorum böyle ama ben arkandayım ahahha

Bu arada evet şu fetiför açıklansın..Hoş ana üyeliğini tanıyor muyuz acep:44:

ivitttttttt. oldu bu iş. tolin süpersin
tesekkurler
öncekiler için de meraak edilenler vardı,fötiför mesela
ilk onu rica edelim l mune den
munenın sozu var zaten kurdale kesımı fetibörle yapılcak

rica ederım

sırada ceza poıntlerı var kanka onuda halletıkmı kk yı ele gecırebılırız

tesekkurler

munenın sozu var zaten kurdale kesımı fetibörle yapılcak
:

nerde açıklıcak peki? bir başlık mı açıcak nasıl olacak??
fetibörü burda yazsın ama lütfen...
tanıdığımız biri mi çıkıcak acaba?

Nasıl yok artık mune
Konu güncellemek yasak, senelerdir olan bir kural bu, bilmiyorum demeyin, size kuralları öğretemedim diye depresyona girerim ama sevinmeyin sizi de mapusa sürerim

Bi Sair Ruhu sezdim

Eeee Patron onaylamis, acilis yapilacakti nerdekaldi :44:

nerde açıklıcak peki? bir başlık mı açıcak nasıl olacak??
fetibörü burda yazsın ama lütfen...
tanıdığımız biri mi çıkıcak acaba?

yanı bız muneye soyledık bı konu acılacak 2. uyelıklerın deşifre edıldıgı bı konu oraya sadece yonetım yazıcak ordan herkesın kım oldugu acıklanıcak

Bundan sonraki konularda açıklansın, top Mune'de...

Patron bombayı kucağıma atıp gittin

Hanımlar son durum, dalga geçmek amacıyla üye olanların üyelikleri deşifre olacak, ceza puanı silme yok, cezalar için benim verdiğim söz, şayet konu sahteyse, üyelik sahteyse konu dışı yorumlarınıza konu dışı cezası vermem ama polemik, hakaret varsa kimsenin gözünün yaşına bakmam.
Anladığım kadarıyle Kazen deşifre için konu açılmasın, açılan sahte konularda deşifre yapılsın istiyor.
Konuyu kaçırırsanız yakalayan arkadaşlarınızdan ya da benden öğrenirsiniz

Kapı dışarı olmayalım da
biz bi delık buluruz kanka sen raaat ol

konu acılsaydıda ordan takıp etseydık ıyıydı ama neyse evet acılısı yapalım fetibörle ozaman bıde dunkı ist falcılar topıgındekı 2. uyelıkle

mune birde diyorum , konu içinde sırf birine saldırmak için gelenler oldu 2ci üyelikle. hatta çoğu zaman ,sen onları banladın 2ci üyelik yazdın.onlarda buna dahil değilmi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…