- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
Böyle bir vaat mi veriyorsun :26::26::26:
Sonuna kadar arkandayım senle atlarım
hem ıp den hemde bılgısayardan anlasılıyo dıye bılıyorum ben:26:Kızlar 2. üyelik olduğu nerden anlaşılıyor acaba, aynı ıp numarasından açılan üyelikten mi? yanlış anlaşılmasın bu arada 2. üyeliğim yokmerak ettim sadece
Bende de bir evet
Kızlar 2. üyelik olduğu nerden anlaşılıyor acaba, aynı ıp numarasından açılan üyelikten mi? yanlış anlaşılmasın bu arada 2. üyeliğim yokmerak ettim sadece
Bende de bir evet
2.Üyelik alacağımbibiyle ugrasamadıgım enerjımıde sana harcıycam bebişim
Ama kimi 2. üyelikler kolay anlaşılmaz ip adresi değişir yada pc değişir falan ama tabi ne olursa olsun 2. üyelik bulundu mu açıklanmalı
Son zamanlarda iyice dalga geçer oldular.
Not2 yi gördüm cümlesini teknolojik bir cihaza bağlayıp nerede gördü diye kk nın reklamlarında tırım tırım aranan safta ben
hatırlıyomusun mune 2 gun yoktu bdv nın halı neydı oyle boslugu goren kk ya saldırmıstı
hatırlıyomusun mune 2 gun yoktu bdv nın halı neydı oyle boslugu goren kk ya saldırmıstı
işte yanı bılemıyoruzkı belkı o 2. uyelık suanda senın benım arkadas lıstemde hatta konustugumuz bırısı ve bızı salak yerıne koyuyo sırf bunun ıcın bıle acıklanmalıAynen zaten aklımdan o günü geçirerek yazmıştım.
Mune nin yokluğunu bildiler takip ediyorlar heralde
Ciddi sorunu vardır hadi anlarım da resmen alay amaçlı konular açılması çok rahatsız ediyor. Bir de bunu yapanın kk da sürekli kullandığı aktif bi hesabı olduğunu bilmek daha da can sıkıcı
aynen o motor olayıda ozaman olmuştusanki bir köstebek var mune gitti dediler saldırdılar resmen o 2 gün
89 oldu
hem ıp den hemde bılgısayardan anlasılıyo dıye bılıyorum ben:26:
thank you
Yok yaw gerçek üyeliğime zor giriyorumne iş yoksamm
ayy akşam akşamm iyi güldümm hehe Allah sizii
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?