Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

Vay be:)) Bunları okuyunca ben hiç bişey yapmıyormuşum dedm :)) gece yüzümü bi kere yıkarım yatmadan,elma sirkesiyle de silerim küçük izlerim için o kadar:) duş diş fırçalama onlar tabiki var saymıyorum ama kuföre iki ayda ancak uğrarım:)) arada oje sürerim,fondöten vs kullanmam bi parlatıcı biraz allık hafif kapatıcı eğer yorgunsam uykusuzsam tamam:) ama ne bileyim kendimi güzel hissediyorum övünmek gibi olcak ama insanlardan hiç olumsuz bir sey duymadım bugune kadar güzelliğim için ... öyle işte :) ama bakımlı hatunlara hayran kaldım yaa ben de yapcam :))))))

Ilk once her kadinin guzel oldugunu ve bunun bakimla daha cok ortaya ciktigini soyleyebilirim. Ben kendimi hic begenmezdim ama bakima baslayinca daha guzel biri oldugumu farkettim tabii kendini begenmislik falan yapmiyorum asla yanlis anlasilmasin..

* bol bol su icmek kesinlikle cok onemli bunu hep yaparim.

* 5 - 10kg fazlam var onun icin diyete basladim artik yagli seyler yemiyorum, sekeri zaten sevmezdim tatliyi da o acidan bi sorunum yok. Ama yaglilari birakinca kesinlikle sivilcelerm azaldi.

* yuzumu avon'un solutions serisinin karma ciltler icin olan serisiyle temizliyoruz. Kopuk temizleyicisi tonigiyle temizleyip ardindan nemlendiricisini suruyorum.

* makyajimi cikarmadan aslllaaa yatmam.

* haftada 2 3 kere kil maskesi yapiyorum.

* makyaji bazen yapmiyorum ama dogal makyaj cok onemli genellikle oyle yaparim.

* Bacaklarimda hafif selulit var bunun icin avondan 3bilyali kremini kullaniyorum.

* Dusta vucut temizleyiciyle vucudumu temizliyorum, ardindan genital bolge sagligi icin ozel temizleyici kullanip en son guzel kokulu dus jelleriyle temizliyorum.

* dustan sonra vucuduma ilk sikilastirici ve nemlendirici kremlerimi suruyorum. Ardindan guzel kokulu kremler surerim.

Saclarim icin

* haftada 2 3 kere sac bakim yagi uyguluyorum 30dk flan bekletip dusa giriyorum.

* Benim sacim genellikle kabariktir eskiden kepek vardi elseve sampuanin mavisi gecirdi kesinlikle hic kalmadi. Ama artik onu kullanmiyorum ve avonun saci kabartmayan sac sampuanini kullaniyorum. Ama glisse baslayacagim cok ovgu var.

* ardindan elidor keratinology serisinin maskesini kullaniyorum sampuani duruladiktan sonra..

* dustan cikinca avonun yeni argan yagini suruyorum ve tariyorum..

* argan yagini biraz beklettikten sonra yine avonun(amma cok avon kullaniyormusum be :) ) kabarmasini onleyen durulanmayan sac kremini suruyorum.

* sacim hafif kuruyunca yani nemli olunca avon naturels sac bakim balsami bademli suruyorum. Hem yumusacik yapiyor hem guzel kokuyor.

* gece boyunca kullanilan yine elidor keratinology serisinin kremini suruyorum durulamadan.

* ayaklarim icin (topugumda sertlesme oluyor) limonlu ayak banyo tuzunu 2 3 litre suyun icine atip 10 15dk ayagimi icinde bekletiyorum. Sonra topugumu ponza tasiyla yumusatiyorum. Ardindan ayak bakim kremi surup uyurken corap giyiyorum. Disari ciktigimda ise spor ayakkabi giydigim icin kokma olmasin diye koku onleyici sprey kullaniyorum.

* Vucut spreyimi sikarim genellikle disari cikarken vucuduma ama abartmadan.

* ve tabi ki yine abartmadan parfum sikarim..

* disari cikarken ayrica saclarim kabarmasin diye pantene aqua light spreyi kullaniyorum.

Simdilik aklima gelenler bunlar :) herkesin cok guzell olmasi dilegiylee :)

avon kataloğunu görmüş gibi oldum:)

ÇİKOLATA dermişiim. Ckolatayi yiyorum mutlu oluyorum devamli guluyorum. Tabi kilo aliyorum yuzum geriliyo. şaka bi yana

*Ayda 1 kere manikurumu yaptirirm
*Dustan sonra kakaolu kremimi vucuduma surerim
*DİŞ FIRÇASIYLA DUDAĞIMI FIRÇALAYIP VAZELİN SURERİM.(tek duzenli yaptigim sey)
*Duru makyaj yapmayi severim. yani cok malzeme kullansam bile hafif duran makyaj seviyorum.
Vucuduma hic dikkat etmiyorum maalesef. Sagliksiz besleniyorum. Kotu aliskanliklarim var:2:
Bir de yaz kış avene güneş kremi kullanırım.

Son düzenleme:
Hergun duzenli olarak yuzumu garnie saf&temiz serisinin yuz yikama jeliyle yikarim goz kremi ve nemlendiricimi mutlka surerim. Ayda 2 kere kil maskesi yaparim ayrica termal spreylerdende kullaniyorum. Manikur pedikurumu kendim yapiyorum tirnak etlerim yok,torpuledikten sonra pastelin manikur kalemiyle tirnak etlerimi geri itip, cogunlukla french yaparim. Elim cok yatkindir makyajsiz asla sokaga cikmam ama dogal pastel renkleri kullanmayi ve yagli bir cilde sahip oldugum icinde hem saglikli oldugunu dusundugumden hem sivilce yapmadigindan mineral makyaj malz. Kullanirim. Sabah aksam dislerimi mutlaka firclarim bu aralar agiz suyuda kullanmaya basladim. Dustan sonra mutlaka butun vucuduma nemlendirici surerim. Sabah aksam koltuk altima rollon deodorant surerim. Disari cikarken parfum mutlaka kullanirim. Saclarim senelerdir rofleli, 20-25 gunde bir dip boya yaptiririm. Saclarim icin mutlaka sac kremi, maske, serum kullanirim. Son zamanlarda argan yagi kullanmaya basladim hic olmadigi kadar yumusak ve parlak yapti saclarimi. Bakimli gorunmeye guzel giyinmeye herzaman cok dikkat ederim, arkadaslarim kokos oldugumu dusunselerde bence her kadin bakimli olmali. Ne demisler, cirkin kadin yok, bakimsiz kadin var arkadaslar

bende bi süredir kendime bakma konusunda titizlestim :) yaptiklarim sünlar :
Yüzüm için : her sabah ve aksam maden suyunu ve gül suyu karisimi yaptigim tonikle yuzumu siliyorum. Yuzum cok daha aydinlik ve taze duruyor :). Sonra kendime hhaftalik bi cizelge ayarladim. Haftanin iki gunu patates maskesi, iki gunu pirinç suyu, iki gunu de Freeman'in çikolata ve çilek karisimli maskesini kullaniyorum. Bir ggunu de bos birakiyorum ki cildim dinlensin :) artik oyle temizleme jelleri tonikler bilmem neler yok hapsini kaldirdim cildimi kimyasallara mahkum etmek istemiyorum...
Saçlarim içn sampuanima hakiki zytinyagi ile badem yagi katiyorum harika oluyor parlak ve yumusacik. Ama birde su meshur turplu suya baslamak istiyorum hem iyi uzamalari hem dokulmesini azaltmak icin..
vucudum icin her dusta mutlaka dus kremi ve kabak lifi kullanirim.
Sonra ozellikle bol bol su içmeye ozen gosteriyorum ve her sabah plates yapmaya basladim :)) benim bakimimda boylee
özellikle KK nin güzel , bilgili ve tecrübeli kadinlarinin çok yardimi oldu bana kendime uygun bi bakim uygulamam konusunda o yuzden butun KK ya tesekkur ediyorum ve herkese kendine vakit ayirmasini oneriyorum insan gercektn mutlu oluyo :))

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır..ben buna katılmıyorumm,biraz da malzeme olcak doğuştan..yoksa istediğin kadar cildin güzel olsun,güzel kok,pek faydası yok.....

seni kendime çok benzettim bende aynen banyoda tararım saçlarımı dans etmeye bayılırım vücudum kıvrımlı saçlarım seninki gibi dalgalı ama benim saçım koyu kahve

Banyoya girmeden önce Saçlarıma Özel karışım olan bir yağ sürüyorum ..
3 saat bekletiyorum..
Banyoya gireceğim zaman yüzüme kil maskesi yapıyorum.
Banyoda yüzümü güzelce yıkıyorum, temizliyorum ..
Normal lifle lifimi yapıyorum sonra kabak lifiyle sırtımı lifliyorum . . Banyodan çıkmadan önce saçlarıma elma sirkesi döküyorum ( parlaklık için ) Banyodan çıkınca yüzüme kremimi sürüyorum .. Haaa bide Parfümm.... Parfümsüz asla duramammm...
:) Bunalrı hep yapıyorum ama bazen daha da ayrıntılı bi şekilde yapıyorum bakımlarımı :) Onalrıda yazarsam iyice uzarrr gider.. Kabataslak bunlar :)

Son düzenleme:
çok heves ettim ben de yazayım :)

-Her sabah yüzümü rosensenin temizleme köpüğü ile temizlerim.Çok temizleyici ürün kullandım ama en güzeli bu hem doğal da.

-Daha sonra güneş kremimi sürerim çok beyazım yaz kış güneş kremi kullanırım.

-Makyajım rimelim ve dudak parlatıcımdan ibarettir.Henüz 18 yaşındayım makyajla cildimi bozmaya hiç niyetim yok.

-Saçlarımı hiç boyatmadım beyazlayıncaya kadar da boyatmayı düşünmüyorum.

-Haftada iki kere kuaföre giderim saçlarım her zaman fönlüdür bazen maşa yaptırırım.

-Çikolatayı ve tatlıyı inanılmaz severim ama şu sıralar kendimi frenliyorum kilo vermem lazım :2:

-Yüzüme de en çok yoğurt ve kil maskesi yaparım.Cildimde pek sorun yok ama ufak tefek sivilceler çıktığında imex krem kullanırım.

-Temizlik benim için çok önemli haftada en az iki kere banyo yaparım.Yurtta kalıyorum ama eve gidince iki günde bir banyo yaparım.Ellerimi de sık sık yıkarım.Dişlerime verdiğim önem baya fazla.

-Kaş bıyık olayına gelince doğuştan olsa gerek hiç kaşımı almadım.Sadece birkaç fazlalığı ben cımbızımla alıyorum.Biraz genetik galiba annemde de bende de hiç tüy çıkmaz.

-Şu sıralar meyve ağırlıklı beslenmeye gayret ediyorum.Uyku benim için çok önemlidir uykusuz kalmaya tahammülüm yok.

şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

öyle cok bi sırrım yok aslında ama öncelikle asla yürüyen merdivene,asansöre,şehir dışına cıkmadıgım sürece arabaya vs binmem yürüyüşü tercih ederim.aslında kilom cok ideal bi kilo 1.75 boyum 55 kiloyum ama yediklerimede dikkat ediyorum.öyle cok aşırı makyaj yapmam ama makyajım bi göz kalemi allık bile olsa yüzümü öncelikle ıslak mendille silerim ardından özel cilt temizleyicisiyle yıkarım.ayak kremim var orflimeden almıştım her gece yatmadan sürerim masaj yaparak.mutlaka hergün hatta bazen günde 2 kere banyo yaparım vücut losyonumu sürerim hepsi bukadarr

sabah yüzümü sade suyla yıkarım başka birsey yapamam çünkü işe geç kalırım gece bazen tonik sürerim bazen sürmem hiç istikrar yok bazen sabahları saçımı bile tarayamam
ne bulursam yerim özellikle tatlı hamur işi hiç spor yapmadım sadece kaş ağda boya fön için kuaföre giderim herkes göz çevreme ne kullandığımı sorar ama hiç kullanmadım şimdi hediye geldi onu kullanırım arada cildim yağlı belki ondan
2 küçük çocukla böyle oldum ben de böyle değildim ama artık sıkıldımmmmmmmmm

.

Bende yeni buluşumu paylaşıyım...

okuyanlara faydası olur...

cilt yumuşatıcı olarak aldığım ÜREDERMİ(ilaç değil, üre takviyesi, cildimizde meğer ürede varmış bunu tamamlıyor)...

boyun bölgeme ve çok hafifte gözkenarı kazayağı bölgeme sürüyorum,,, müthiş toparlanma sıkılaşma sağladı

yaş ilerledikçe elastakiyet kaybı oluyor sanırım bunu düzeltti...

harika bişey eczanede satılıyor,

aşırıya kaçmamak kaydıyla vücudun tüm bölgelerine sürülüyor...

yolun yarısını aşan hanımlar mutlaka denemeli...

.

Son düzenleme:
..

Elim değmişken şu bilgimide paylaşıyım...

herşeyin bir yolu yöntemi var...

Çevremden bi çok kişi sivilce sıkılmaz derler, ben korkmadan sıkarım...

vücudun baş yapmış sivilceyi içten kurutma gibi bir yeteneği yok, yüzünde kronikleşmiş sivilceyle aylarca gezen insanlar biliyorum, sıkmaya korkuyorlar...

eller temizce yıkanır, ve sivilce sıkılır, cilt içinde bir kesesi var zaten bu kese iyce boşaltılır, önden cerahat, ardından kan en sonda beyaz saydam bir su gelir, püf noktası suyun gelmesi ... su geldimi işlem tamamdır, kalanı vucut kendi kendine halleder... sivilcede kurur gider

kızartmalardan ve aşırı baharattanda uzak dururum...

.

Son düzenleme:
sabah 30 dakika, akşam 1 saat olmak üzere yüzüme kesinlikle zaman ayırırım.
-sabahları kalkınca önce buz kalıplarım var yüz için minik minik, onlarla yüzüme masaj yaparım 3 4 dakika, kan devran etsin diye. üzerine temizleme jeli, nemlendirici ve tonik uygularım.
-akşamları makyajımı sildikten sonra temizleme jeli, günlük peeling, tonik niyetine gül suyu ve nemlendirici uygularım.

-vücudumu her gün yıkarım, kısa kalmam banyoda, vücut peelingi ve duş jeliyle kese kesin uygularım her gün.
-saçlarımı 4 günde bir yıkarım. kuru saçlarım ve hiç yağlanmıyor. ama yağlanması lazımmış, doğal yağı faydalıymış. hoş benimki 4 günde de yağlanmıyor ama daha fazla duramıyorum tabi.
-düzleştirici / maşa asla ve asla uygulamam.
-saçlarımı yıkadıktan sonra hemen kuaföre giderim, fönsüz dolaşmam.
-doğal bakım uygulamıyorum, kuaförde 2 haftada bir yaptırdığım bakım var. onu yapıyorlar.
-ayda 1 kere kesin kestiririm saçlarımı 1 milim bile olsa..

-akşamları dizi veya film izlerken, ayaklarım için sıcak su yaparım, içine banyo tuzu atarım. su soğuyana kadar içinde kalır yaklaşık 20 dk. sonra vazelin sürüp kalın çorap giyerim. uyumadan önce çorabı çıkartıp bir kere sudan geçirip topuklarıma normal nemlendirici sürüp öyle yatarım. topuklarım yumuşacıktır hep, ayak bakımım bu şekilde.
-bol bol kremlenirim, aromalı kremler kullanırım genelde vücudum için.

-uyumadan 30 dk önce aromalı mum yakarım odam güzel kokar, bath & body works'u tavsiye ederim zaten koku konusunda. aradığınız aramadığınız bir dünya şey var kişisel bakım ve vücut kokularıyla ilgili.

ayrıca en önemlisi : paramı nerelere harcayacağımı bilirim.
-günlük kıyafete asla çok para harcamam.
-dolapta bulunması gereken belli parçaları kaliteli yerlerden alır, geri kalanını butik / pasaj veya mağaza indirimlerinden alırım.
bu şekilde de aksesuara ve cilt bakımıma harcayabileceğim daha çok para kalır.
-çanta en önemlisi bence bu arada, kaliteli düzgün asil çantalar alırım. çanta ayakkabıya para harcarım. kıyafete değil.

daha çok vardır da, aklıma gelenler şimdilik bu kadar :)

Yazılanları okuyunca hiç bakım yapmadığımı anladım Bi arada sırada saçıma zeytinyağı sürüyorum bi de kil maskesi o kadar. Onlar da üşenmezsem tabi Kınıyorum kendimi! Hatun dediğin az bakımlı olur ayol!! :))

uzun zamandır kimse bir şey yazmamış güncelliyim kızlar bakım tiyolarımızı yazalım birbirimizden örnek alalım biraz:) şuaralar forum sayesinde keşfettigim avokado yagını kullanıyorum saçlarımda yumuşacık yapıyor mis gibi kokusu var vazgeçmem ondan 4tane alıp stokladım:) yüzüm için yosun maskesi,kil maskesi ,zerdeçal maskesi kullanıyorum bunlardan memnunum ,yüz fırçası alıcam oda çok övülmüş birtane edinip sürekli kullanmayı planlıyorum aynı şekilde vücut fırçasıda selülit için iyimiş onuda denicem,bunun dışında french yaparım tırnaklarıma,makyaj yapmayıda çok severim ama sürekli yapmam öle bakkala bile rimelsiz gitmeyenlerden degilim,giyim kuşama önem veririm en önemli güzellik tiyosununda gülümsemek ve iyi kalpten geçtigine inanıyorum sevgiler

Cholencim buz kaliplarinin icinde sadece su mu var ? Bazilari balli ,yesil caylida yapabiliyor .
Gunluk giyim nasildir ? Giyinirken nelere dikkat edersin ?
Bir de favori cilt ve makyaj urunlerini yazarsan ,sevinirim.
Buyuk bir keyifle okudum yazini

O degil de genel olarak herkes duzlestiricinin,sac boyamanin,bitkisel sampuanlarin ve beyaz sabunun saclari matlastirdigini; krem ve yaglarla bakim yapanlar da saclarinin daha parlak ve hacimli oldugunu soyluyor.

Sanirim ben cok anormalim ki krem ve o yararli dediginiz cogu yag sacimi bir garip yapiyor Saclarimi duzlestirmezsem ne parlaklik ne hacim hic bir sey yok-ki saclarimin uclari sapasaglam masallah- . Saclarimi boyadigimdan beri da daha yumusaklar Suratima bir nemlendirici sursem en gec ertesi gun sivilcelerim hortluyor

Uzayli miyim neyim hehe *kikirdar*

Cildinizin kışın neme daha fazla ihtiyacı olduğunu defalarca duymuşsunuzdur. Ancak pul pul dökülen ve tahrip olmuş bir cilde ne yapmalısınız? Hiçbir şey için geç değil, merak etmeyin!

Kuru ve kaşıntılı bacaklar

Çözüm: Nemlendirmeden önce sabunla yıkamak!

Bacaklarınız kuru ve kaşıntı yaratıyorsa, nemlendirmeden önce sabunla yıkayın.

Duruladıktan sonra kurulamadan yoğun olarak vazelin uygulayın.

Böylece nemi vazelinle birlikte cilde hapsetmiş olursunuz.

Pul pul olmuş cilt

Kuru, çatlaşmış, tahriş olmuş bir cildin en iyi çözümü süttür.

Küveti doldurun ve içine 4-5 bardak süt ilave edin.

Yalnız suyun sıcak değil, ılık olmasına dikkat edin. 20 dakika bu banyoda kalın.

Amino asit, A ve D vitaminleri cilde nüfuz eder. 20 dakika sonra fırçalayın ve durulayın. Ardından yoğun nemlendirici uygulayın.

Nemlendiricinizi vücut içine çekmiyor

Eğer cildiniz nemli kalmıyor, nemlendiriciyi içine çekmiyorsa, balla yüz maskesini deneyin.

2 çorba kaşığı tam yağlı süt ile 2 kaşık balı iyice karıştırın ve bir macun gibi koyu bir kıvama gelince yüzünüze sürün.

10 dakika bekletin.

Hem cildiniz nemlenecek, hem kuru ve hassas olan yerler sakinleşecektir.

Yüzde kuru yamalar

Burun çevresi, yanaklar ve alnın ortası gibi cildinizde sizi rahatsız eden alanlar var ise; cilt bakımı sizin için kaçınılmaz olacaktır.

Her gün yüz fırçanızla cildinizi fırçalayın.

Cilt bakım kremlerini düzenli olarak kullanın.

Ancak temel bir cilt bakımı yaptırarak kışın kötü etkilerinden kaçınmanın yollarını arayın.

Kuru el ve ayaklar

Kapalı ayakkabılar ve tüm gün bilgisayar başında çalışan eller.

Akşam yoğun nemlendiricili bir el kremi kullanın ve üstüne pamuk eldiven giyin.

Vazelinlediğiniz ayaklarınıza da pamuk çoraplar giyerek bütün gece yumuşamasını sağlayın.

Kırılan tırnaklar ve tırnak etleri

Çözüm katikül yağı, diğer adıyla manikür yağı olarak da bilinir.

Çatlamış tırnak etlerini soğuk kış havalarında onarmanın en kolay yollarından biridir.

Ayrıca tırnaklarınıza güçlendirici cila sürün ve soğuk havada dışarı çıkarken mutlaka eldiven giyin.

Saç derisinde pullanma

Kışın saçlar kurur. Özellikle klima veya kalorifer gibi evin içindeki havayı kurutan cihazlar yüzünden, saç derisi pul pul dökülmeye başlar.

Saç derisini nemlendiren özel bakım kremlerinden alın ve saç diplerinden ucuna kadar uygulayın.

Ardından sıcak suyu açın ve altında bir saç havlusu tutun. Elinizi yakmamaya dikkat edin.

Havlunun suyunu sıkın ve başınıza sarın. Havlu soğuyana kadar bekleyin. Böylece sürdüğünüz krem saça ve derinize nüfuz edecektir.

Nemlenmiyor

Eğer cildiniz tüm banyo uygulamaları, kremleri ve bakıma rağmen hala kuru görünüyorsa, artık konuya içeriden müdahale etmenin zamanı gelmiş demektir.

Hemen bir beslenme uzmanına gidin ve nerede hata yaptığınızı bulun.

Muhtemelen son derece hatalı besleniyorsunuz.

Cilt sadece dışarıdan değil, içeriden de beslenerek sağlık kazanır.

Alıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…