- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
Hemen çıktı yola bilem
:çok üzgünüm:Ah canım yaaa,özür dilerim valla:çok üzgünüm:
zemuszemussefam olsun ohhhhhhh ohhhhhhhhzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen çıktı yola bilem
:çok üzgünüm:Ah canım yaaa,özür dilerim valla:çok üzgünüm:
zemuszemussefam olsun ohhhhhhh ohhhhhhhhzemuszemus
Babuşunun neyü var,önce ona bakalım da çaresi kolay şekerim:1rolleyes:
Etiketleri okumanız önemle rica olnur efenim:
arkadaşlar, artık, bebek isteyenlere, bebekte bebek diyenelere, bire bir kk su, çıktı, eylülün olacak bebeğine, gudurmak isteyenlere, kadınlar, kilo sorunu olanlara, klübünün, nazlinin bebişine, nilberanın koca adayına, suyu, vajinusmus olanlara, yaramaz kocalara
bundan ala reklammı olur bee:jeyyar:
arkadaşlar, artık, bebek isteyenlere, bebekte bebek diyenelere, bire bir kk su, çıktı, eylülün olacak bebeğine, gudurmak isteyenlere, kadınlar, kilo sorunu olanlara, klübünün, nazlinin bebişine, nilberanın koca adayına, suyu, vajinusmus olanlara, yaramaz kocalara
hani hanımefendi bizim siparişler nerdesositososito
olaaaaaaa sesim geliyormu hatta kopukluk var su sesi geliyor ama su gelmiyor:jeyyar:
bir depo su istiyorum lütfen acele edermisiniz banyoda köpüklü kaldımda:kedi:
Şey abla bizim Hıdır gelmiş sizin zile basmış kimse açmamış kapıyı.hani hanımefendi bizim siparişler nerdesositososito
olaaaaaaa sesim geliyormu hatta kopukluk var su sesi geliyor ama su gelmiyor:jeyyar:
bu suyun kaynağı nire acaba mirak ettim şimdikkCADIARZU
özümbüş hala ortak olamadın mı yavrim
ayıpsın heram olmammızemuszemus
gizli ortağım ya gizlilikten dolayı açıklayamıyoruz ortaklığımızı:jeyyar:
:roflol::roflol:damacana hemde :roflol:Ben şimcik sana 10 damacana yolluyom.
Aç karnına 1 damacana
Sonra banyodada 2 damacana
içer içer sonra şey edersin:jeyyar:
Bak o zaman sen nasıl gösteriyor enerjiyidelikafadulden
acil acil adoş yetişşş :roflol:hani hanımefendi bizim siparişler nerdesositososito
:kedi: şey şey benn :kedi:
bütün hepsi bir suda mı mevcud .:uhm:
.yoksa hepsi için ayrı ayrı sular mı var..:uhm:
ayrı yapsan daha iyi olar gibi..biri romatizma için alırken aynı anda başka bir sıkıntısıda vardır bir denede onun için alarkaydirigubbakcemile5
bana bebek için yolla bidene tıp çare olamadı daha belkim su çare olar :CüvCüv:
Temem gülüm:icecream:merak etme babuşuda yola getürürz biz alim allah:jeyyar:
hımmm ben sana ayriyetten özel anlatırım neler olduğunu zemuszemus
Evet heheheh:roflol:
Bumudur Budur :lepi: :lepi: :lepi:
Özümmü banamı hıhh biraz zorsüprizzzzzözümbüş hala ortak olamadın mı yavrim
kaydirigubbakcemileGeliyor sanada 10 yetermi şimcilik:kedi: şey şey benn :kedi:
Ay hepsünü yazamadım,bir zahmet sizd ekleyüverünsositosositohani anaç şişman hatunları zayıflatma suyu değilmiydi bu beni kandırdınmı:çok üzgünüm:
Evet canım,denemek istermüsün şakkıdıvajinusmus olanlara :roflol:
bu içiyorsunuz susuzluk derdiniz sona eriyor :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:Ay evete evet aynen öyle :roflol:Acilll durummm delikafadulden
Tabii banyado yapılıyor zira her yüzümüzü yıkayışımızda bile 5 yıl geri gidiyoruz dimi Adıvarım bakın Özümbüşte kullanıyor köpüklü kalması dahada işe yaracak zira bekledikçe 1 yıl ekleniyor gençliğinize alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5Mersü şekerim,harika olan sizlersiniz,beni sizler varettiniz beeedelikafadulden
ablam süpersin delikafadulden
Kim ne demiş,ne demiş,gizli ortakmı hani nerde,ben neden göremiyom:tomato:ayıpsın heram olmammızemuszemus
gizli ortağım ya gizlilikten dolayı açıklayamıyoruz ortaklığımızı:jeyyar: