Kadınlar Klübü'nün Suyu Çıktı Artık Arkadaşlar!!

kocişe sordum bu arada bize 10 tane yetmezmiş..sen bize ilk parti üretimi komple yolla bacımm..işi garantiye alak..:kedi:

kıs olursa adını adıvar koyarıkkk :roflol:söz bak sana Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bak fazlası fazla fazla üretime giriyo demedi deme .Üçüz Beşiz :1shok:

Adıvar 1--- adıvar2---adıvar3 buyrunnnnnnnnn

Birtanesini zor zapt ediyoruz oyy oyyyyyyyyyy yandık bundan böyle :asigim:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: varyaaa Allahım sanada nasip etsin naniknanik

Hayatım bu su doğumuda kolaylaştırıyo ee sorun varmı yok daha ne sen git kese yapmaya bakalım hadiii bak Özümbüş bekliyor yavaş git önce tazelik verecek su sonra keseyle iyice artacak sonrasını bende bilmiyorum artıkın :jeyyar: :1rolleyes:

:1shok:bişimi yapacak bilmedim bir masaj türümü bu nazlım:1shok:

tırsayımmı tırstırtayımmı :nazar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bak fazlası fazla fazla üretime giriyo demedi deme .Üçüz Beşiz :1shok:

Adıvar 1--- adıvar2---adıvar3 buyrunnnnnnnnn

Birtanesini zor zapt ediyoruz oyy oyyyyyyyyyy yandık bundan böyle :asigim:

olsun bacım 8 senenin acısını çıkartarık ..fazlası göz çıkarmaz bizim için şu aşamada ..mümkünse ikizi geçmesin ama..acük zayıfım malüm taşıyamam daha fazlasını her halsırnaşık şey

çok güldüm:roflol: çok şaşırdım kafamçokkarıştısiper valla
kız bak daha almadan hayat kattı gördünmüzemuszemus

hemen sipariş ver 20-40 tane:roflol:

adıvarım bak nasıl yapıyom satışı:jeyyar:
kocişe sordum bu arada bize 10 tane yetmezmiş..sen bize ilk parti üretimi komple yolla bacımm..işi garantiye alak..:kedi:

kıs olursa adını adıvar koyarıkkk :roflol:söz bak sana Şeniz
ilk partiyle kesin olur bak adını koy kesin uğurludur adıvarım opuyorumnanaktan
he valla almak lazım her derde deva
kocanın ilgisizliği kaynana dırdırı görümce iğnelemelerine birebir
alcem valla
ama evli deelim evlenince artık :1ninca:
al tabi hatta sen kendine bile ses çıkaramaz hale gelirsin bu suyla :nazar:

öyle etkileride var psikolojik tedavide kullandım ben kuzu gibim oldum:roflol::roflol:

alkisalkisalkisGeç kalınmış fakat çokkkk yerinde buluş.Kutlarım sizi.........alkisalkisalkis
Devamını bekliyoruz................
kaydirigubbakcemile5

:1shok:bişimi yapacak bilmedim bir masaj türümü bu nazlım:1shok:

tırsayımmı tırstırtayımmı :nazar:

2 seçenek tırstırt sen bak zaten kaçtı yine kaydirigubbakcemile3

olsun bacım 8 senenin acısını çıkartarık ..fazlası göz çıkarmaz bizim için şu aşamada ..mümkünse ikizi geçmesin ama..acük zayıfım malüm taşıyamam daha fazlasını her halsırnaşık şey
Kıyamam yaa Allahım gönlüne göre versin canım ikiz olsun ozaman tamamdır ben Adıvar gelene kadar alayım siparişleri ona iletirim kendiliğinden iletilir zaten msjlar kaydirigubbakcemile3
Bu arada bende suyla gidip bir çorba yapıyorum 2 dk karıştırıp geliyorum cokacimcoook

kız bak daha almadan hayat kattı gördünmüzemuszemus

hemen sipariş ver 20-40 tane:roflol:

adıvarım bak nasıl yapıyom satışı:jeyyar:

ilk partiyle kesin olur bak adını koy kesin uğurludur adıvarım opuyorumnanaktan

al tabi hatta sen kendine bile ses çıkaramaz hale gelirsin bu suyla :nazar:

öyle etkileride var psikolojik tedavide kullandım ben kuzu gibim oldum:roflol::roflol:

he uğurlu geler dimi :roflol:

Kıyamam yaa Allahım gönlüne göre versin canım ikiz olsun ozaman tamamdır ben Adıvar gelene kadar alayım siparişleri ona iletirim kendiliğinden iletilir zaten msjlar kaydirigubbakcemile3
Bu arada bende suyla gidip bir çorba yapıyorum 2 dk karıştırıp geliyorum cokacimcoook

cümlesinin gönlüne göre versin canım...afiyet olsun bu arada..çorbanın tadına bakınca söyle nasıl olmuş bakem yerimseniben

Geldim,kırmızı alarm verilmişte,hemen hızır acil yetişti olaya yerinde müdahale edildi..
Neler kaçırdım bakalım bakalım:eek:

alkisalkisalkisGeç kalınmış fakat çokkkk yerinde buluş.Kutlarım sizi.........alkisalkisalkis
Devamını bekliyoruz................
kaydirigubbakcemile5

Geç kalmadım şekerim,erken bilem geldin sayılır yane:icecream:
Sıraya gir bakalım,öyle her gelene veremiyoruz,azıcık sizin boyunuza,posunuza,endamınıza bakamamız gerekor:jeyyar:

cümlesinin gönlüne göre versin canım...afiyet olsun bu arada..çorbanın tadına bakınca söyle nasıl olmuş bakem yerimseniben

Aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: Şimdi kapattım valla altını nefis olmuş tefaruatlı bir çorba değil canım yaa domatesli şehriye çorbası buyrun gelin aman canınız çekmesin kolay yapılışı diye yazdım cokacimcoook

Aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: Şimdi kapattım valla altını nefis olmuş tefaruatlı bir çorba değil canım yaa domatesli şehriye çorbası buyrun gelin aman canınız çekmesin kolay yapılışı diye yazdım cokacimcoook

oh ohh afiyet olsun canım..kk suyu lezzet kattı desene cokacimcoook

kaçar tabi bendeki cüsseyi gördü kapıda :jeyyar:

görüşürüz abla masaj sonra işim çok diyip gidiverdi hemen:roflol:

Geldim,kırmızı alarm verilmişte,hemen hızır acil yetişti olaya yerinde müdahale edildi..
Neler kaçırdım bakalım bakalım:eek:
müşteriler kuyruk oldu sen yoksun ortada:umursamaz:

adıvarım nasiplidir Şeniz

gönlü sevgi doludur ya sularıda berketli olur :nazar:

Hem hamişsin,hemide arkidişine yardım ediyosun,eferin sana.
Özümü atıp seni alıcem yanıma söz naniknanik

Cıkss olmaz ben arada kimse yokken çalışırım sürekli çalışmam :umursamaz:

Hem biz tatile gidicez ondan bakıyorum unuttunmu yoksam :jeyyar:

oh ohh afiyet olsun canım..kk suyu lezzet kattı desene cokacimcoook

Hemde nasılll canım yaa icat edenin ellerine sağlık alkisalkisalkis
a.s.

X