Kadınlar Klübü'nün Suyu Çıktı Artık Arkadaşlar!!

Nilim canım sana okunmuş üflenmişinden gönderir şimdi merak etme sen ..Hatun tek düze satmıyorki Ateş suyu de o bile var..Neysem Allah bereketini arttırsında tatili gidicez birlikte şakkıdı

zaten ben okunmuş suyu kast etmiştim ablacım bal ablam iyi oku he senin nefesin kuvvetlidir ben biliyorum evde neyim kalmayayım sonra kaydirigubbakcemile3​

AKLINADA NASIL GELİR CANIM YA BÖLE MUZİPLİKLER BENDE KORKTUM KAPANIR FALAN AİLEMİZ GİBİ BURASI BİZİM EVİMİZ GİBİ :kedi:

söyle yavrim herkeş gelsin valla:roflol:

Şaşkın seni:roflol:

Dimi ama:icecream:Bende senin gibi düşünüyorumhihoyyyt

Ay ni demek sağlamazmı yavrim sağlar tabüküde:1hug:

Heheheheh
Bak buda güzelmiş,Bu kk su işte böle,adamı güldürürde yanedelikafadulden

hihoyyytBak sanada bir dene gönderdim,nasıl işe yaradığını annat bacım annat da millet azcuk bilgi edinsinnaniknanik

Bööööööööööööööööööö
Ne o rengin soldi yeşildelikafadulden
Heheheheh adamı böyle keklerler işte
muhahahahah:roflol::roflol:

Valla anlatayım her derda devaaaaa ben adıvarın yalancısıyım günah benden gitti..Efendim şöylekii
"Suyu iç beben olacak dedi ay hemen içtim aaaaaa 1 ay geçmedikiiiii ben hamile "kaydirigubbakcemile3
İlk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:

Nilim Evlenme garanti düşün yani bebek bu yerimseniben

Valla anlatayım her derda devaaaaa ben adıvarın yalancısıyım günah benden gitti..Efendim şöylekii
"Suyu iç beben olacak dedi ay hemen içtim aaaaaa 1 ay geçmedikiiiii ben hamile "kaydirigubbakcemile3
İlk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:

aıvar hanım bu özelliğini bana neden söylemdiniz :mymeka::dilcikar:nazlımdan duyuyorum :asigim:

zaten ben okunmuş suyu kast etmiştim ablacım bal ablam iyi oku he senin nefesin kuvvetlidir ben biliyorum evde neyim kalmayayım sonra kaydirigubbakcemile3​

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bide düşün Adıvarla okuyoruz bu sefer garanti bu sefer.Bu sefer olmazsa diğeri kesin.Diğeri olmazsa ötekini cepte bil delikafadulden

Ayol ne nefesinden bahsediyorsunuz siz bağam,bu su kendinden şifalı şaşkınnnnnnn lülülülülülü
ne oluyor burda bakimm :1ninca:
Şey kem küm,kk su abla,içermisin sende :1ninca:
şey acaba bu suların zayıflatanı varmıı ben 25 damacana alıyım CADIARZU:jeyyar:
Aaaaaaa
Oda ni demek bütün metopolizmayı hızlandırıveriyor yerinde duramıyon birden bir bakmışsınki hemen kilo neyim kalmamış fidan gibi olup çıkıvermişsin:lepi:

AKLINADA NASIL GELıR CANIM YA BÖLE MUZıPLıKLER BENDE KORKTUM KAPANIR FALAN AıLEMıZ GıBı BURASI BıZıM EVıMıZ GıBı :kedi:
Yok anam yok sadece bu bir reklam şakkıdı
ılk kobay olmak zordu tabikii ama işe yaradı denedim gördüm tavsiye ederim:lepi:

ışte Budur.ımza:Adıvarkaydirigubbakcemile5

Valla yeşildim MOR oldum:roflol:
Bi su versende rengim düzelse bariiiii :içelim:

Hemen verem yavrim:içelim:afiyet bal şeker ola:içelim:

ALLAH ozaman yaşadık desene
Adıvarım canım ablam şu sudan babamada ALLAH ne verdiyse içirelim belkim bir işe yarar kaydirigubbakcemile3​

aıvar hanım bu özelliğini bana neden söylemdiniz :mymeka::dilcikar:nazlımdan duyuyorum :asigim:

Napsın pazarlamayı bilmiyo eylülüm yaa diyorum söyle özelliklerini şu suyun suyunu çıkarmadan yok diyor yavaş yavaş yapalım bak bir anda nasıl arttı satışlar yerimseniben
Ölürüm sana ben yaaa Allahımmm duyacak sesimizi :eek:

ALLAH ozaman yaşadık desene
Adıvarım canım ablam şu sudan babamada ALLAH ne verdiyse içirelim belkim bir işe yarar kaydirigubbakcemile3​

:roflol::roflol::roflol:

Ablam baba melek bak demedi deme kanat takmıştan beter edicez kaydirigubbakcemile3

Napsın pazarlamayı bilmiyo eylülüm yaa diyorum söyle özelliklerini şu suyun suyunu çıkarmadan yok diyor yavaş yavaş yapalım bak bir anda nasıl arttı satışlar yerimseniben

He ya bana accuk taktik versene deneyimle şey seni:icecream:

öğrenecek daha desene :roflol: işallah duyar işallah :Saruboceq:
Hemen çıktı yola bilem:eek:

:çok üzgünüm:Ah canım yaaa,özür dilerim valla:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktanŞenizcanımmm :asigim:

He ya bana accuk taktik versene deneyimle şey seni:icecream:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yavrum verdik verdikte iç dedik sana şu suyu en başta kendin içtin ne oldu????

İşlerin açıldımı açılmadımı te bukaa daha ne olsun al sana taktik satıcı önce en yakınına içirir suyu kobay 1 sonra kendi kobay 2 ikisinin istekleri olduysa ki oldu şükürler olsun işler açılırda açılır yalan yok aaaananiknanik

superdiiiiiiiiiiiiiiii yaaa bayildim valla emeginize saglik

öğrenecek daha desene :roflol: işallah duyar işallah :Saruboceq:

opuyorumnanaktanŞenizcanımmm :asigim:

Ben şimcik sana 10 damacana yolluyom.
Aç karnına 1 damacana
Sonra banyodada 2 damacana
içer içer sonra şey edersin:jeyyar:
Bak o zaman sen nasıl gösteriyor enerjiyidelikafadulden

X