• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Günü...

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37
Merhaba herkese...

Öncelikle annelerimiz başta olmak üzere herkesin kadınlar gününü kutlarım.

Sorunuma gelecek olursak. Malum bugün kadınlar günü. İnsan eşinden bişeyler bekliyor. Tek bir çiçek güzel bir cümle... hatırlanma. Bende bugün böyle bekledim. İzinde olduğum için uyuyordum sabah. Eşim işe erken gidiyor. Bugün evi baştan aşağı temizledim. Bi duş aldm eşimi beklemeye koyuldum. Gün içinde netten bir iki defa ve telefondan görüştük. Ama bu görüşmelerin hiçbirinde herhangi bir kutlama olmadı. Bababm ve kardeşim bile kutladılar. neyse dedim. eve geldi gayet normal hoşgeldin beşgittin vs vs yemek hazırladım falan yedik sonra uzanıcam biraz dedi ve yattı.. o an patladım artık tabii. ben yine bişey demezdim ama s ende bi hal var deyip üstüme gelince bende söyledim... bugünün anlamını neler hissettiğimi.. neymiş ticari günmüş yoğunmuş aklına mı gelmiş... (işyerinde facebook açık herkes bugünle ilgili paylaşım yapıyor bilirsiniz)... bağırıştık.. en son bana bağırdı sus yeter rezil etme herkese napıyosan yap dedi ve yattı :( size soruyorum şimdi ben ne yaptım?? ben ondan pahalı bi hediye beklemedim ki... bağırşırken zordan kutladı ama önemi kalmamıştı ki artık... tek bi çiçek yok bi güzel söz yok... sevgililer günü için bende ticari olduğunu düşünüyorum ama kadınlar günü daha farklı bi anlamı var. emekçisinden tut en yüksek tepesindeki kadınına dek... bilmiyorum öyle kötüyüm ki halen uyuyor.. bu kadar mı kötüyüm :(
:14:

Merhaba herkese...

Sorunuma gelecek olursak. Malum bugün kadınlar günü. İnsan eşinden bişeyler bekliyor. Tek bir çiçek güzel bir cümle... hatırlanma. Bende bugün böyle bekledim. İzinde olduğum için uyuyordum sabah. Eşim işe erken gidiyor. Bugün evi baştan aşağı temizledim. Bi duş aldm eşimi beklemeye koyuldum. Gün içinde netten bir iki defa ve telefondan görüştük. Ama bu görüşmelerin hiçbirinde herhangi bir kutlama olmadı. Bababm ve kardeşim bile kutladılar. neyse dedim. eve geldi gayet normal hoşgeldin beşgittin vs vs yemek hazırladım falan yedik sonra uzanıcam biraz dedi ve yattı.. o an patladım artık tabii. ben yine bişey demezdim ama s ende bi hal var deyip üstüme gelince bende söyledim... bugünün anlamını neler hissettiğimi.. neymiş ticari günmüş yoğunmuş aklına mı gelmiş... (işyerinde facebook açık herkes bugünle ilgili paylaşım yapıyor bilirsiniz)... bağırıştık.. en son bana bağırdı sus yeter rezil etme herkese napıyosan yap dedi ve yattı :( size soruyorum şimdi ben ne yaptım?? ben ondan pahalı bi hediye beklemedim ki... bağırşırken zordan kutladı ama önemi kalmamıştı ki artık... tek bi çiçek yok bi güzel söz yok... sevgililer günü için bende ticari olduğunu düşünüyorum ama kadınlar günü daha farklı bi anlamı var. emekçisinden tut en yüksek tepesindeki kadınına dek... bilmiyorum öyle kötüyüm ki halen uyuyor.. bu kadar mı kötüyüm :(

Kimileri önemsiyor kimileri önemsemiyor, eşiniz de önemsemeyen gruptan demek ki. Babanızın ve kardeşinizin kutlaması onunda kutlamak zorunda olduğu anlamına gelmez.

Kibarca kırıldığınızı belli etseydiniz olay buralara gelmezdi, durduk yerde olay cıkarmışsınız.

ben gayet normal bi şekilde söyledim. onun cevapları yüzünden bağırışma noktasına geldi. hiçbirşey yokmuş gibi bu şekilde davranması bana normal gelmiyor.

Merhaba herkese...

senin kötülüğünle ilgili bi durum değil canım erkekler böyle konuları pek önemsemiyo doğumgünlerini bile zar zor kutlarlarken kadınlar gününü taktıklarını hiç sanmıyorum.Belki sen daha önceden bugünü bu kadar önemsediğini eşine belli etseydin en azından bi cümleyle kutlardı benimde sevgilim var o da kutlamadı mesela :) ama kalplerin kırılması kavga çıkcak kadar büyük bi mesele değil boşver bu kadar tepki verme eşine

bu tarz günlere o kadar fazla anlamlar yüklüyoruz ki kutlanmayınca da böyle kırgınlıklar yaşıyoruz..eşinin tepkisi daha yumuşak olabilirdi tabii orası ayrı.

senin eşin yine de kibar sayılır..bugün bir arkadaş güya kadınlar günümüzü kutlayacak gelmiş yanımıza aynen şöyle diyor..

"karılar gününüz kutlu olsun"..

öküz mü desem odun mu desem bu insana ne desem bilemedim..

ben gayet normal bi şekilde söyledim. onun cevapları yüzünden bağırışma noktasına geldi. hiçbirşey yokmuş gibi bu şekilde davranması bana normal gelmiyor.

Mutlaka öyledir.

Üstüne fazla mı gittiniz? Ufacık birşey yüzünden huzurunuzdan olmayın.

tamam önemsemeyebilir ama kalbimi neden kırıyor? belli ki ben önemsemişim bişey beklemişim ben öyle söylediğim an kalkıp bağırmak yerine bunu yumuşak şekilde açıklayabilir... lanet olsun bende böyleyim işte.. nerden söyledim ben söylemesem aklına bile gelmezdi. huyumdur en küçük şeyi takıp üzülmek... off off

senin kötülüğünle ilgili bi durum değil canım erkekler böyle konuları pek önemsemiyo doğumgünlerini bile zar zor kutlarlarken kadınlar gününü taktıklarını hiç sanmıyorum.Belki sen daha önceden bugünü bu kadar önemsediğini eşine belli etseydin en azından bi cümleyle kutlardı benimde sevgilim var o da kutlamadı mesela :) ama kalplerin kırılması kavga çıkcak kadar büyük bi mesele değil boşver bu kadar tepki verme eşine

teşekkürler yorumun için...

Son düzenleme:
Mutlaka öyledir.

Üstüne fazla mı gittiniz? Ufacık birşey yüzünden huzurunuzdan olmayın.

yoo hayır. işten geldiğinde sarılı öptü hatta özlediğini bile söyledi... yemek yedik gayet normak uzanacağını söyleyince kırıldım. birazda yüzüm asıktı tabi sorunca falan bu noktaya geldi. benim kızdığım ben ağlamaya başladığımda bile umarsızca söylenmesi ve hiçbişey yapmaması.

bu tarz günlere o kadar fazla anlamlar yüklüyoruz ki kutlanmayınca da böyle kırgınlıklar yaşıyoruz..eşinin tepkisi daha yumuşak olabilirdi tabii orası ayrı.

senin eşin yine de kibar sayılır..bugün bir arkadaş güya kadınlar günümüzü kutlayacak gelmiş yanımıza aynen şöyle diyor..

"karılar gününüz kutlu olsun"..

öküz mü desem odun mu desem bu insana ne desem bilemedim..

kendince kutlamak istemiş ne denir ki :26:

Eşin seni anlıyor, seviyor, değer veriyor mu?
Bunları eğer hayatınızın geneline yayabildiyseniz bir güne özel kutlama olsa ne olur olmasa ne olur.

Eşin seni anlıyor, seviyor, değer veriyor mu?
Bunları eğer hayatınızın geneline yayabildiyseniz bir güne özel kutlama olsa ne olur olmasa ne olur.

Bu saydıklarınla ilgili bir sorunumuz yok. Ama evlendikten bir süre sonra ilk zamanlarki o kıyamama,dayanamama durumu kalmadı... Bir tartışmada ağladığımda genelde tek başıma kalıyorum... Son zamanlarda eften püften şeylerden tartışır olduk zaten.. Ama baktığımda hep onun dik kafalılığı var. Çok aşırı inattır. Ve sabit fikirlidir. Bu yüzden çok kavga ediyoruz. Asla hatalı olduğunu kabul etmez. Özür dileyeceği bir durum mu oluştu dileyene kadar huzur falan kalmıyor... Sanırım bugün tepki vermeyişi beni bu yüzden kırdı. Hepsinin birikimi.

Annem gelip "kadınlar günün kutlu olsun" diyene kadar ben bile hatırlamadım bugünü:37:

Her günün bizim günümüz olduğunu, bugünün ne manasız bir gün olduğunu unutmayın ve bu yüzden sinirlerinizi yıpratmayın lütfen:ssz:

Benim icin sadece dogum gunleri onemlidir. Oteki gunleri takmam. Sen takiyorsan cicegi sen al, kadinlar gunun kutlu olsun de. Seneye kesin unutmayacaktir:)

Son düzenleme:
Annem gelip "kadınlar günün kutlu olsun" diyene kadar ben bile hatırlamadım bugünü:37:

Her günün bizim günümüz olduğunu, bugünün ne manasız bir gün olduğunu unutmayın ve bu yüzden sinirlerinizi yıpratmayın lütfen:ssz:

Çok haklısın. Ama dedim ya,ben kutlamasını geçtim,tavrı yanlıştı. Sadece bugün değil. Son zamanlarda ayrı düştüğümüz her konuda anlayıp dinlemeden asıp kesiyor... Konuşmaya çalıştığımda sorunumuz yok bizim konu kapandı diyor... Oysa asıl sorun bu işte. Konuşamama. Bu kadar da ön yargılı olunmazki :44:

Ben bi bayan olduğum halde bu tarz özel günler bana saçma geliyor.
Doğum günü dışında nedense diğer günler bana hep fazladan ve sıradan gelmiştir.
Kadınlar günü, sevgililer günü herhangi bir günden farklı değil benim için.
Eşim evliliğimizde yeterince kadın olduğumu hissettiriyor bana, kadınlar gününde dile getirmesine gerek yok. Veya sevgililer gününde eşimden bişey beklemem hediye vs. gibi.

Bana fazla abartmışsınız gibi geldi, benim düşüncemden ötürü.
Bi başkası için 'ne demek kardeşim, insan böyle bi günü unutabilir mi' yanıtını alabilirsiniz.

Ama özünde mutluysanız, çok da irdelemeyin bu tarz şeyleri.

takılmayın bu kadar unutmuştur işte olabilir ya insanız
tabi siz söyledikten sonraki tavrına yorum yapamıcam..

benim sevgilim de unutmuş hatta bugün msj bile atmadı hiç yoğun günüdür bugün.
sonra iğneledim tabi
o da benim içiin her gün senin günün bugünün ayrı önemi yok vs falan dedi demese de aslında çok takılmadım

huzur zor bulunuyor kaybetmemenizi öneririm...

Ben bi bayan olduğum halde bu tarz özel günler bana saçma geliyor.
Doğum günü dışında nedense diğer günler bana hep fazladan ve sıradan gelmiştir.
Kadınlar günü, sevgililer günü herhangi bir günden farklı değil benim için.
Eşim evliliğimizde yeterince kadın olduğumu hissettiriyor bana, kadınlar gününde dile getirmesine gerek yok. Veya sevgililer gününde eşimden bişey beklemem hediye vs. gibi.

Bana fazla abartmışsınız gibi geldi, benim düşüncemden ötürü.
Bi başkası için 'ne demek kardeşim, insan böyle bi günü unutabilir mi' yanıtını alabilirsiniz.

Ama özünde mutluysanız, çok da irdelemeyin bu tarz şeyleri.

Aynı fikirdeyim. Bende takmazdım normalde. Ama bugün ne olduysa şeytan dürttü. Daha önceki atışmalardan kalan bir hırs sanırım. Şuan halen uyuyor. Uyandığımda daha yumuşamış olacağım sayenizde. Teşekkür ederim. :)

Aynı fikirdeyim. Bende takmazdım normalde. Ama bugün ne olduysa şeytan dürttü. Daha önceki atışmalardan kalan bir hırs sanırım. Şuan halen uyuyor. Uyandığımda daha yumuşamış olacağım sayenizde. Teşekkür ederim. :)

Gerçi bu tartışmanızdan sonra bi daha kadınlar gününü unutmaz herhalde:1:

Back