Kadınlar çalışmasın demişti ama...

Evet böylelerine ne diyoruz:

Ele veriri talkını kendi yutar salkımı

ya da

Tencere dibin kara seninki benden kara

vs...

birdaha kolay kolay boyle acıklamalar yapamaz sanırım kızım kocaman kadın demiş ee bizde kocaman kadınlarız ozaman oyle yorumlar yapıp yok elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor diye kadınları sanki kotu birsey yapıyormus gibi bir konuma sokmıycan işte sonra insanlar senin kızında calısıyor dedimi memlekette mesela bitti benim kızımın calısması tartısılıyor demiycen memlekette mesele yokda sende kadınların calısıp calısmamasına hamileyken sokaga cıkmamasınımı konusuyorsun diye sorarlar

"Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor" diyen Ömer Tuğrul İnançer'in kızının üst düzey bir şirkette çalıştığının ortaya çıkmasının ardından, İleri Haber, öğrenci değişim programı Erasmus'u "Orgasmus"sözüyle hedef alan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'un kızının Erasmus programıyla Paris'e gittiği ortaya çıkardı. İnançer'in kızı gibi Kaplan'ın kızı da, babasının gerici görüşlerine karşı çıkıyor.

28 Eylül'de Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısında Erasmus programına katılan üniversitelileri "Cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü" olarak nitelendiren Kaplan, "Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler" demişti. Erasmus'u hedef almasının dışında Boğaziçi, ODTÜ ve Bilkent'in yıkılması gerektiğini yazması nedeniyle de büyük tepki çeken Kaplan'ın kızı E.K., İleri Haber'in haberine göre babasının sözlerinin aksine Boğaziçi Üniversitesi'nde okudu ve Erasmus programıyla Sorbonne Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti.

Kaplan, Erasmus'u hedef alan yazısında şu satırlara yer vermişti:

"Erasmus kuşağı' geliyor! Ülkesine, insanına, ruhköklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve 'ahmaklaştırılan' bir kuşak bu!

Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler.

Durum bu kadar vahim yani!

Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü' yetiştirme projesidir!"

Kısacası Yusuf Kaplan'ın kızı da babasına rağmen okumayı, öğrenmeyi tercih etti.

İslamcı Camia'nın liderlerinin kızları babalarına rağmen kendi yollarında gidiyor.

Geleceğimiz gençler vr çocuklarımız onlara güveniyoruz

Daha kendi kızına söz geçirememiş... Sert çıkışlar yapıp duruyor anca, yemiş sonunda lafını.

Evlenince de hamile haliyle sokağa çıkar, ayyyy ne fenaaa Gel biz senle hulahop çevirelim parkon
Töbe bismillah müdürüm
Hulohop çevirmek için beyin izin verdi mi bikerem sana
Ben çevirmem beyimsiz

Beyime sorayım çevirebilirsin derse çeviririm, niye bunu düşünemedim ki Şimdi ben terbiyesiz mi oldum parkon
Terbiyesiz olsan yine iyi müdürüm
Neyseki ben seni çevirmeden yakaladım.
Bidaha beyine danışmadan evden dışarı bile çıkmak yok, dışardada beyinin 3 adım gerisinden yürüycen , yoksa olmaz bak

Nasrettin Hoca demiş ya hani, senin kızın niye açık giyiniyor dediklerinde, yakışıyor haspaya diye.

Onun gibi. O direktörlüğe de babasının sayesinde gelmiş olabilir.

Diğer kadınlara ne yapıp ne yapmayacağını söylediği için, bir ödül olarak.

Bunlar hep dinle beslenen, dini kendilerine para kapısı yapmış insanlar. "Din halkın afyonudur" derleri. Halkı dinle uyutuyorlar. Halkın çoçukları imam-hatiplere, kendi çoçuklarını yabancı kolejlere, halkın çoçuklarına Osmanlıca, kendi çoçuklarına ABD de İngiliz'ce, halkın çalışan Kadınları o....pu, kendi çoçukları hayırlı evlat, baklava Çalan halk çoçuklarına yıllarca hapis, kendi çoçuklarına para iade hemde faiziyle...
Öff öff suç sizde değil ki, size inan benim güzel memleketimin, güzel ama cahil insanlarında.

Ey zamanında bu adamı destekleyenler (ıyk rte gibi oldum ), buradan da anlıyoruz kii bütün o saçma sapan açıklamalar sadece İran'laşma yolunun argümanlarıymış, ortalığı karıştırmak amacıyla söylenmiş, inanarak söyleseymiş kendi kızına da uygulattırırmış değil mi? Bir daha her denilene doğruuu diye atlamadan bi durun, düşünün, irdeleyin tamam mı? Hadi canım hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…