- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
"Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor" diyen Ömer Tuğrul İnançer'in kızının üst düzey bir şirkette çalıştığının ortaya çıkmasının ardından, İleri Haber, öğrenci değişim programı Erasmus'u "Orgasmus"sözüyle hedef alan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'un kızının Erasmus programıyla Paris'e gittiği ortaya çıkardı. İnançer'in kızı gibi Kaplan'ın kızı da, babasının gerici görüşlerine karşı çıkıyor.
28 Eylül'de Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısında Erasmus programına katılan üniversitelileri "Cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü" olarak nitelendiren Kaplan, "Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler" demişti. Erasmus'u hedef almasının dışında Boğaziçi, ODTÜ ve Bilkent'in yıkılması gerektiğini yazması nedeniyle de büyük tepki çeken Kaplan'ın kızı E.K., İleri Haber'in haberine göre babasının sözlerinin aksine Boğaziçi Üniversitesi'nde okudu ve Erasmus programıyla Sorbonne Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti.
Kaplan, Erasmus'u hedef alan yazısında şu satırlara yer vermişti:
"Erasmus kuşağı' geliyor! Ülkesine, insanına, ruhköklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve 'ahmaklaştırılan' bir kuşak bu!
Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler.
Durum bu kadar vahim yani!
Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü' yetiştirme projesidir!"
Kısacası Yusuf Kaplan'ın kızı da babasına rağmen okumayı, öğrenmeyi tercih etti.
İslamcı Camia'nın liderlerinin kızları babalarına rağmen kendi yollarında gidiyor.
Töbe bismillah müdürümEvlenince de hamile haliyle sokağa çıkar, ayyyy ne fenaaaGel biz senle hulahop çevirelim parkon
Bu adami soyledikleri dogru diye destekleyenler burda da vardi .Simdi ne diyecekler merak ediyorum.
haci hoca tipleri ,buyuk konusanlari hic sevmem .
Beyime sorayım çevirebilirsin derse çeviririm, niye bunu düşünemedim kiTöbe bismillah müdürüm
Hulohop çevirmek için beyin izin verdi mi bikerem sana
Ben çevirmem beyimsiz
Terbiyesiz olsan yine iyi müdürümBeyime sorayım çevirebilirsin derse çeviririm, niye bunu düşünemedim kiŞimdi ben terbiyesiz mi oldum parkon
Ben ne yaptım böyle, ne kadar kötü şeyler yaptımTerbiyesiz olsan yine iyi müdürüm
Neyseki ben seni çevirmeden yakaladım.
Bidaha beyine danışmadan evden dışarı bile çıkmak yok, dışardada beyinin 3 adım gerisinden yürüycen , yoksa olmaz bak
Ben ne yaptım böyle, ne kadar kötü şeyler yaptımKınayın beni, ayıplayın
İdolümsün parkon, bundan sonra sen nasıl yapıyorsan aynısını yaparım, beyimi asla üzmem artık
Kınadım bile.
Ben karar verdîm kocamdan toplu izin aldım". Ne istersen yapabilirsin, yeterki bana bulaşma "didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?