• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar arası tasarruf ve yardımlaşma

Gamzeli1001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
8
5
1
26
Hayırlı geceler çok merak ettiğim bir soruyu sizinle paylaşıp dillendirmek bilgi almak isterim Kadınlar arasında paralı gün yapmak kârına mı yoksa zarara mı giriyor varsa bi avantajı söyleyinbekliyorum...😇😇😇

Hayırlı geceler çok merak ettiğim bir soruyu sizinle paylaşıp dillendirmek bilgi almak isterim Kadınlar arasında paralı gün yapmak kârına mı yoksa zarara mı giriyor varsa bi avantajı söyleyinbekliyorum...😇😇😇
Valla 5senedir tspiyolar beni de kattilar ama hic biriktirmedim hep borca harca gitti.

Para deger kaybedebilir sonucta ocak ayıyla aralık ayında aynı fiyata aynı ürünü alamıyorsun ancak altın olsa baya kar edilebilir 😍

Biz sürekli yapıyoruz seviyorum ben zorunlu birikim gibi bişi

Bunu sormak için mi üyelik açtınız

Evet ama onuncu kişi oldugunu ve en son sana sıra gelecegini düşünelim ocak ayında sırası gelenin aldıgı altınla ekim ayındaki aynı miktar altını alamayacak :)
Mantıklı aslında dediğin ama benim o kadar ihtiyacım yok öyle bakıyorum o yüzden olaya mantıken dediğin doğru katılıyorum 😊

Back
X