Yaaa çok sevindim suan bu ay ovulasyınla takip yaptım tüm günleri değerlendirdim ama hep bu şekildeydi olmaz dediler çok korkuyordum çok sevindim suan :))))Mümkünşekil A ⬇
Ya fazla olan spermler her türlü akıyor bir de söyle bir şey var ben altta olduğumda daha gazla sperm dosarı çıkıyor benim eşim artık keyif almıyor mecburi o şekilde yapmak zorunda kaldık ama olan çok doktor da bana önemli değil olur dedi insallah olurYa ama spermler hemen akıyor, öyle nasıl gitsin kidenesem mi bilemedim
Doktorlar da öyle söylüyor ama internetten baksak mümkün değil gibi gösteriyorlar çok sevindim suanKalınır tabi ki spermler sandığınızdan daha hızlı :)
İnsan olmadıkça her gördüğü okuduğu şeye inanıyor işte tabiki her şey nasip Allah insallah yakın zamanda nasip ederRabbim ol derse her türlü olur merak etmeyinçok fazla kadın var üstte olduğu ilişkiyle hamile kalan
Aminn inşallahİnsan olmadıkça her gördüğü okuduğu şeye inanıyor işte tabiki her şey nasip Allah insallah yakın zamanda nasip eder
İnşallahYa fazla olan spermler her türlü akıyor bir de söyle bir şey var ben altta olduğumda daha gazla sperm dosarı çıkıyor benim eşim artık keyif almıyor mecburi o şekilde yapmak zorunda kaldık ama olan çok doktor da bana önemli değil olur dedi insallah olur
Eğer olabiliyorsa sizi bilgikendirirşmİnşallah
Aynen eşim de hiç hoşlanmıyor ben de hamile kalamıcam senin yüzünden diye eşimin basının etini yedimBen yari ayaktaydim yine kaldim, pozisyonda tukurukde sehir efsanesiymis. Hatta kadinlar kulubu efsanesi burda okuduklarimla panik atak gecirdim.
1- geri cekilme bir korunma yontemi degildir
(Okudum ben sok yillardir eee nie hamile kalmadim o zaman kesin bende bisey var die doktoru nasil darladim.)
2- tukuruk spermi oldurur
(Oo esime dedim tukuruk fln degmicek imkansiz hamile kalamam)
3- pozisyon onemlidir.
(Bakiniz ben)
hepside vardi
Ztn oyle bisey olsa eskiler tukurukle korunur, ayakta iliskiyle ustte iliskiyle korunurdu.
ha bide aradm doktorumu ben hamile kalamicam bu ayda iste bu pozisyonla olmuyomus fln dedmde adamcagiz ne gulmustu halime.
internet guzel iyi hos cok sey ogreniyoruz ama yanlis bilgi kayniyor malesef. Herkes ben bilirim edasinda kesin vee net konusunca bizde inaniyoruz
bu arada su meshur misyoner pozisyonu esimin en sevmedigi pozisyon yasli seksi dioyani dicem o ki bizde o pozisyon pek olmadi.
Allah ol derse ne gunune bakar, ne pozisyonuna , ne yatmasina ne kalkmasina.
gonulden dua edin isteyin gercekten oluyor
Ay çok ümitleniyorum insallah hamileyimdirOlacağı varsa alt üst yan farketmiyor bence buna inandım
Allah sağlıklı hayırlı evlat/lar nasip etsin size.Ay insallah yaaa ben de kalırım
bende bendeAy çok ümitleniyorum insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?