• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kadının üste olduğu pozisyonda hamile kalmak mümkün mü kızllarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bende :-) kafaya takmayalım önümüze bakalım keyfimize ya bu ne böyle 1,5 yıldır evliyim hurafelerden kafam allak buulak :olamaz::KK47:
Robot gibi olduk ya biz söyle yapmamız lazımmış başka şekilde olmaz diye adam soğudu artık😂

Tam hatırlamıyorum ama muhtemelen ben de öyle kaldım. Genelde üstte olurum çünkü. Ayrıca üstte orgazm olma ihtimali daha yüksek kadının. E orgazm da kasilmayi beraberinde getirdiği gibi spermler daha hızlı içeri atılıyor bence😁

Ay insallah ya benim içime bi dert oldu olmazsa diye insallah olur 😄bu ay başaralım bari 😄

Selamlar kızlar, çok iyi konuymuş bu 😄 Benim de rahmimin ters olduğunu söyledi doktor, köpek pozisyonunda daha kolay olur dedi. Normalde eşim de ben de severiz bunu ama o kadar makineleştik ki sıkıldık artık hep aynı hep aynı. Başka başka deniyoruz valla yeter. 🤣

Selamlar kızlar, çok iyi konuymuş bu 😄 Benim de rahmimin ters olduğunu söyledi doktor, köpek pozisyonunda daha kolay olur dedi. Normalde eşim de ben de severiz bunu ama o kadar makineleştik ki sıkıldık artık hep aynı hep aynı. Başka başka deniyoruz valla yeter. 🤣
Bu şekilde olanlar varmış canım ben bu yüzden olmuyor sanıyordum ama meğer eşimin sperm azlığı varmış ondan olmuyormus ayrıca rahim tersliği icin bir şey atayımsana o şekilde hamile kalan baya kişi varmıs

Eklentiler

• 9FADAD04-7330-4CA2-B77D-E8EB3AE650A7.jpeg
    9FADAD04-7330-4CA2-B77D-E8EB3AE650A7.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 543
İlkdefa duydum 😲 tamamda ben kilolu eşim kilolu bu nasıl olacak🤔 ay tövbe yarabbim neler duyup deniyoruz🙈🙊🙉

Back