Aminnn insallaj siz de hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah sağlıklı hayırlı evlat/lar nasip etsin size.
Robot gibi olduk ya biz söyle yapmamız lazımmış başka şekilde olmaz diye adam soğudu artıkbende bendekafaya takmayalım önümüze bakalım keyfimize ya bu ne böyle 1,5 yıldır evliyim hurafelerden kafam allak buulak
Allah razı olsun.Aminnn insallaj siz de hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aminnn bize de dua edin hamilelerin duaları olurmusAllah razı olsun.
Naaipse 1 ay sonra kavuşacağım
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.
aynen vallaha gözümün içine bakıyor adam emir komuta bizde resmenRobot gibi olduk ya biz söyle yapmamız lazımmış başka şekilde olmaz diye adam soğudu artık
Aynı durumdayızaynen vallaha gözümün içine bakıyor adam emir komuta bizde resmen
Her şeye dikkat ettik ayaklarımı da diktim sonrasında insallaj tutunmusturhamile kalnır ama hemen cıkarmaması gerek ıcınden
inşallah canımHer şeye dikkat ettik ayaklarımı da diktim sonrasında insallaj tutunmustur
İnsallah ulaşmışlardırbence mümkün, spermler yerçekimi nedir bilmezler kısmetlerinde varsa ulaşırlar bence
Canım merhaba gebe misin acaba merak ettim:)aynen vallaha gözümün içine bakıyor adam emir komuta bizde resmen
kuzum yok bu ay bat 23 bekliyorum bakalım Allahım nasip eder inşallahhhCanım merhaba gebe misin acaba merak ettim:)
Bu şekilde olanlar varmış canım ben bu yüzden olmuyor sanıyordum ama meğer eşimin sperm azlığı varmış ondan olmuyormus ayrıca rahim tersliği icin bir şey atayımsana o şekilde hamile kalan baya kişi varmısSelamlar kızlar, çok iyi konuymuş buBenim de rahmimin ters olduğunu söyledi doktor, köpek pozisyonunda daha kolay olur dedi. Normalde eşim de ben de severiz bunu ama o kadar makineleştik ki sıkıldık artık hep aynı hep aynı. Başka başka deniyoruz valla yeter.
Selamlar kızlar, çok iyi konuymuş buBenim de rahmimin ters olduğunu söyledi doktor, köpek pozisyonunda daha kolay olur dedi. Normalde eşim de ben de severiz bunu ama o kadar makineleştik ki sıkıldık artık hep aynı hep aynı. Başka başka deniyoruz valla yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?