- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
- Konu Sahibi Gelincik78
Trt çocuk kanalında değilsin niloyalıtospik lütfen pembe bulutlu cümleler kurup burda sevimlilik yapmaHarfleri yutma diyete mi girdin naptınsesli harfler de lezzetlidir yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trt çocuk kanalında değilsin niloyalıtospik lütfen pembe bulutlu cümleler kurup burda sevimlilik yapmaHarfleri yutma diyete mi girdin naptınsesli harfler de lezzetlidir yani
Kptm y bn ymylm mn glr snrBn d bgndm. B kny sdc sssz hrf yzcgm. Snk yrnm vrml gcck gb hssdyrm.
Türkçeyi çok iyi bilen insanları hep merhametli sevgi dolu daha kibar sanardım . Anlatacaklarını ılımlı anlatan insana sevdiren sevilen bla blaGozlerim kaniyor arkadasim bu nasil sevgi Türk dil kurumundan nasıl mahrum birakildin. Bende bunu gördüm ne gunah isledimde bu sevgiyle karşilastim adete gozlerime kizgin yaglar dökülmüscesine üzüldüm.
Hani ne okuyorsun senValla benim gunlerim gayet verimli geciyor; kitap falan okuyorum, size de tavsiye ederim![]()
Ykm gld bnm, gl gdlm nly.Kptm y bn ymylm mn glr snr
Krem karemelOnce harfleri yutmadan mi yazabilsek sonra bakariz plan yapariz.
Ahan da geldi belalimHani ne okuyorsun sen![]()
Örtmenin geldi okumaktan kaytarıyorsun galiba he di bakimm saç mı açıp boyuyorsun yoksa yineValla benim gunlerim gayet verimli geciyor; kitap falan okuyorum, size de tavsiye ederim![]()
Aynn mn hlv ypr snrYkm gld bnm, gl gdlm nly.
Anaaaa cattik arkadas ahahahaha o verim sayilmaz, o zorunluluk. Verim olan kitapÖrtmenin geldi okumaktan kaytarıyorsun galiba he di bakimm saç mı açıp boyuyorsun yoksa yine![]()
Haha her yerde yakalarım. Ama okuman mutlu etti beniAhan da geldi belalimhala son av elimde
![]()
Seni sevdigimi en son ne zaman soylemistim minik sevgi pitircigimHaha her yerde yakalarım. Ama okuman mutlu etti beni![]()
Oppss yazınca dedim banı yedim500 internal server error verdi site kesin bizim yüzümüzden![]()
Allah iyiliğini versin ne güldüm gözümden yaş geldiBn gdrm ssl hrfm klr, dstlr bn htrlsn.
Ahh kalbimmSeni sevdigimi en son ne zaman soylemistim minik sevgi pitircigim![]()
Okunacak çok kitap var, nerden başlasak bilmiyorum. Tembelim ben. Kendimi dürtüp o kitaplardan birini elime almam lazım. Hayır alsam mesela bitirmeden de bırakamıyorum ama işte o ilk dürtü önemli.Kitap okumakla başlayabilirsiniz