- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.295
- 498
- Konu Sahibi Gelincik78
Aşk olsun Calci arada topluca hamama gittiğimizi neden söylemiyorsunYok yaa kitap okuyup muhabbet ediyoruz. Ortak okumalar yapıyoruz. Zorlama yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun Calci arada topluca hamama gittiğimizi neden söylemiyorsunYok yaa kitap okuyup muhabbet ediyoruz. Ortak okumalar yapıyoruz. Zorlama yok![]()
Sımarıklık?Di mi ama? Gununu verimli gecirmek isteyen bir zahmet “canim boyle yazmak istiyor” simarikligini bir kenara birakmali
Bana gore oyle. Ben birilerinden fikir/yardim istiyorsam ve o insanlar bir yanlisim konusunda beni uyarsa “canim boyle istiyor” diyemem ben utanirimSımarıklık?
SiZ bastan okudunz mu mesjları siZce normal kibar bi uyarmıydıBana gore oyle. Ben birilerinden fikir/yardim istiyorsam ve o insanlar bir yanlisim konusunda beni uyarsa “canim boyle istiyor” diyemem ben utanirim
Yazımında ki eksikliktir oHehhh bnde ne eksik diyodm
Once harfleri yutmadan mi yazabilsek sonra bakariz plan yapariz.
Bakin ilk uyariyi alintiladim. Bence gayet sempatik bir uyari olmusSiZ bastan okudunz mu mesjları siZce normal kibar bi uyarmıydı
Bak ne güzel dedin keyfim bilirYazımında ki eksikliktir o
Bir kere forumun kurallarindan biri de düzgün yazmak ama keyfin bilir
Sonra hevesim diye diye![]()
Bn sempatiklik olarak okumadm resmen ukalacaydıBakin ilk uyariyi alintiladim. Bence gayet sempatik bir uyari olmus
Cok keyifli görünmüyorsun ama burdanBak ne güzel dedin keyfim bilir
Evet yazmayı bilen herkes ukalalık yapıyor, sanki herkes bilmek zorundaymış gibi. Boşver sen onları, tok açın halinden anlamaz diye boşuna dememişler.Bn sempatiklik olarak okumadm resmen ukalacaydı
Bu tarz olaylar keyfimi kaçıramazCok keyifli görünmüyorsun ama burdan
Bilen keyfin kaçtı sanki![]()
Valla siz bilirsiniz, hala ayni uslupla yaziyorsunuz. Diger arkadaslarin fikrini bilemem elbette ama verimli gun konusunda benden pek bir fikir cikmaz daha baskaBn sempatiklik olarak okumadm resmen ukalacaydı
O belli zaten kmse konuyla ilgili fikir belirtmek için değilde nasıl tartısırz laf sokarız niyetyle gelmşValla siz bilirsiniz, hala ayni uslupla yaziyorsunuz. Diger arkadaslarin fikrini bilemem elbette ama verimli gun konusunda benden pek bir fikir cikmaz daha baska
Hic oyle bir uslup yok aslinda kimsede. Siz fazla alingan olabilir misiniz?O belli zaten kmse konuyla ilgili fikir belirtmek için değilde nasıl tartısırz laf sokarız niyetyle gelmş
Hic oyle bir uslup yok aslinda kimsede. Siz fazla alingan olabilir misiniz?
Kelimeler dhru yazılmalı sınarıklıl bir de smdi alıngan mı oldm pesssHic oyle bir uslup yok aslinda kimsede. Siz fazla alingan olabilir misiniz?
Kelimelerin dogru yazimi degil, uslubunuzda sorun. Aman her neyse size iyi geceler diliyorum, umarim verimli gun gecirmek icin cozum bulabilirsinizKelimeler dhru yazılmalı sınarıklıl bir de smdi alıngan mı oldm pesss![]()
Tskler tatlımKelimelerin dogru yazimi degil, uslubunuzda sorun. Aman her neyse size iyi geceler diliyorum, umarim verimli gun gecirmek icin cozum bulabilirsiniz