- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gelincik78
Merhba arkadaslar su pandemi dönemnde herseyleri salmışken hayatı braz planlı mı yasamaya mı calssak birbirimizi motve etsek günlerimizi dha vermli gecirsek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn byle yazmayo seviyrm arkadasm begenmednse görmemezlikten gelebilirsn!Once harfleri yutmadan mi yazabilsek sonra bakariz plan yapariz.
Doğrusunu biliyorsanız böyle yazmak neden? Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam forum kurallarında düzgün Türkçe kullanımı da vardı.Bn byle yazmayo seviyrm arkadasm begenmednse görmemezlikten gelebilirsn!
Böylesi kolayma geliyoDoğrusunu biliyorsanız böyle yazmak neden? Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam forum kurallarında düzgün Türkçe kullanımı da vardı.
Gozlerim kaniyor arkadasim bu nasil sevgi Türk dil kurumundan nasıl mahrum birakildin. Bende bunu gördüm ne gunah isledimde bu sevgiyle karşilastim adete gozlerime kizgin yaglar dökülmüscesine üzüldüm.Bn byle yazmayo seviyrm arkadasm begenmednse görmemezlikten gelebilirsn!
Ama okurken hoş durmuyor, ayrıca iki harf fazla yazmak zorunuza gidiyorsa hayatınızı planlı yapmak çok daha zordur sizin içinBöylesi kolayma geliyo![]()
Nyse ki bn bişi hissetmiyorumGozlerim kaniyor arkadasim bu nasil sevgi Türk dil kurumundan nasıl mahrum birakildin. Bende bunu gördüm ne gunah isledimde bu sevgiyle karşilastim adete gozlerime kizgin yaglar dökülmüscesine üzüldüm.
Bu siZn düşüncenizAma okurken hoş durmuyor, ayrıca iki harf fazla yazmak zorunuza gidiyorsa hayatınızı planlı yapmak çok daha zordur sizin için
Ayni dili konusmuyoruz ondandir.Nyse ki bn bişi hissetmiyorum![]()
O zaman dha fazla konusmaya devm etmeAyni dili konusmuyoruz ondandir.
caliyi dolaşmak hayirlisidir.O zaman dha fazla konusmaya devm etme![]()
Hyr anlamadm ne yapmaya calstıklarnı enteresan kişiliklermotiveden çok kaos oluşmuş![]()
Niye enteresan oldum ben şimdi? Alt tarafı düzgün yazmanız konusunda uyardım. Çünkü gerçekten kötü duruyor ve okumayı zorlaştırıyor. Hani bir paragrafta bir iki harfi atlamayı anlarım da dha vermli falan yazmak nedir yani anlayamıyorum.Hyr anlamadm ne yapmaya calstıklarnı enteresan kişilikler![]()
Eee sizde atlıyosnz işte nedn benmki höze battı ki bnde bunu anlamadmNiye enteresan oldum ben şimdi? Alt tarafı düzgün yazmanız konusunda uyardım. Çünkü gerçekten kötü duruyor ve okumayı zorlaştırıyor. Hani bir paragrafta bir iki harfi atlamayı anlarım da dha vermli falan yazmak nedir yani anlayamıyorum.
Ben nerede atlamışım göremedim? “Dha vermli” sizin yazdığınızdan alıntıladım. İşte harf atlamanın yanında bir de höze gibi yazım yanlışları girince Türkçe katili gibi oluyorsunuzEee sizde atlıyosnz işte nedn benmki höze battı ki bnde bunu anlamadm
Yani bn ne konusu acmısım millet ne diyo begenmiyosan yazmaKonudan konu çıkar ben lisede iken ya da şöyle diyeyim msn kullanılan zamanlarda şöyle yazım türü vardı,
Shelam nhasılsın bhende gheldim xd bhen shana nhapdım gibi![]()