Kadının her günü

Gelincik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.884
2.898
133
33
Merhba arkadaslar su pandemi dönemnde herseyleri salmışken hayatı braz planlı mı yasamaya mı calssak birbirimizi motve etsek günlerimizi dha vermli gecirsek

Bn byle yazmayo seviyrm arkadasm begenmednse görmemezlikten gelebilirsn!
Gozlerim kaniyor arkadasim bu nasil sevgi Türk dil kurumundan nasıl mahrum birakildin. Bende bunu gördüm ne gunah isledimde bu sevgiyle karşilastim adete gozlerime kizgin yaglar dökülmüscesine üzüldüm.

Hyr anlamadm ne yapmaya calstıklarnı enteresan kişilikler🙄
Niye enteresan oldum ben şimdi? Alt tarafı düzgün yazmanız konusunda uyardım. Çünkü gerçekten kötü duruyor ve okumayı zorlaştırıyor. Hani bir paragrafta bir iki harfi atlamayı anlarım da dha vermli falan yazmak nedir yani anlayamıyorum.

Niye enteresan oldum ben şimdi? Alt tarafı düzgün yazmanız konusunda uyardım. Çünkü gerçekten kötü duruyor ve okumayı zorlaştırıyor. Hani bir paragrafta bir iki harfi atlamayı anlarım da dha vermli falan yazmak nedir yani anlayamıyorum.
Eee sizde atlıyosnz işte nedn benmki höze battı ki bnde bunu anlamadm

Konudan konu çıkar ben lisede iken ya da şöyle diyeyim msn kullanılan zamanlarda şöyle yazım türü vardı,
Shelam nhasılsın bhende gheldim xd bhen shana nhapdım gibi 🤣🤣🤣

Eee sizde atlıyosnz işte nedn benmki höze battı ki bnde bunu anlamadm
Ben nerede atlamışım göremedim? “Dha vermli” sizin yazdığınızdan alıntıladım. İşte harf atlamanın yanında bir de höze gibi yazım yanlışları girince Türkçe katili gibi oluyorsunuz

Back
X