- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
- 113
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aslında esi kotu biri degil..sadecd kalipkari tabulari vardi yikamadigi..birde toplum baskisi hakimdi adamda..hani eş evde otursun gibi.tam tersi calismamasi icin direndi mehmet..para icin olsa en bastan izin verirdi.
Derya calismaya baslayinca mutlu oldu ve evlerindeki kavgalar azaldi.moda bunu gordu.birde tesvik cok onemli..bizim hayatimizi cok ornek aldi..tabi tum bu surecler 6 yilda gerceklesti..kolay olmadi..
Feci sallayan size karşi verecegim en güzel cevaptı..nasıl hissediyormuş insan:) emin olmadiginiz bisey ucin bu kadar net yazmaniz ne kadar doğru..neyse konuyu sabote etmeyin daha fazla
Sonunda Mehmet'i de boşadıyazacak diye bekledim ama tahmin ettiğim gibi bitmedi. :)
Kadının kendi ayakları üstünde durması özgüveni olması güzel de eşi kıymetini konuşmayla anlamış gibi değil açıkcası..
Durdu durdu da paralar akarken mi kadının kıymetini anladı.
Kocasının borçlarını bile ödemiş adam daha ne ister tabi..
Bende adam kadından çok paranın kıymetini anlamış gibi geldi bana ya neyse..
Hangi kanal acaba severim oyle programlari .. tvtv dabır program var...ılışkıler uzmanı bır hanfendı var..ona bırı baglanmıstı...aynı sızın gıbı...ınanın hıkaye o snadım ama sonucu husrandı...gıyınmeyı ogretmıs...bakımlı olmayı ogretmıs. ama eşını elınden almıstı ..o sahıp cıktıgı bayan...valla hıkaye oyle bıtcek sandım..neyse sızın derya helal sut emmış derler....oyle biriymiş.
Hangi kanal acaba severim oyle programlari .. tv[/QUkanal adı veriliyormu...veılıyorsa yazayım..bır renk adı olan kanal dıyım...persembelerı.
Anormallik bende ve kötü niyetliyim falan diye düşünmeye başladım.Ben pek sevinemedim nedense. Kadıncağız kendini geliştiremese adam yine onu küçük görecekti. Yani adam eşini sevmiyor, şuanki paketini seviyor. Kadın tırnaklarıyla emeğiyle rica minnet kocasından izin alarak bu günlere gelmiş. Sefasını kocası sürüyor.
Şahsen eşimin beni ben olduğum için sevmesini, değer vermesini isterim, kilolu olsam da, parasız olsam da, güzel güzel kıyafetler giymesem de...
Anormallik bende ve kötü niyetliyim falan diye düşünmeye başladım.
Derya yaşı ile birlikte 5-6 sene sonra muhtemelen her gün temizliğe gitmekten erken çökecek, gücü yetmeyecek.
Sosyal güvencesi, sigortası ise zaten yok.
Para azalınca adam ne yapacak bilmiyoruz çünkü adamın hamuru bozuk
Karısını insan yerine koyması için 4000 lira ve fiziksel değişimlere ihtiyaç duyuyor.
Ortadaki 2 çocuk, evlilik, kadının karakteri adam için önemli değil.
Bu bir başarı öyküsü müdür? Kadının emeğinin sömürülmesi falan mıdır bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?