Kadının fendi erkeği yendi..

Ama belki adamda düzelmiştir biraz daha iyi yönden bakalım:)) bende hemen boşansın derdim :))

Erkek olsam ve eşim benim borçlarımı ödese, o da yetmezmiş gibi daha iyi bir eve taşınsam eşim sayesinde bende düzelirim ama göstermelik düzelme olur bu :) Önemli olan en başında insan gibi davranması. Adamın gerçek yüzü ilerde kadın çalışamadığında tekrar kendini gösterecektir. Bu tamamen duygusal yani suni bir düzelme bana göre. İnşallah yanılırım.

Okuyunca bana temizliğe gelen abla dediğim yardımcı bayan geldi aklıma...Benzer bir hikaye....Kadın neler neler yaşamış lohusayken aldatılmalar, en yakın arkadaşı ile eşini kendi yatağında basmalar neler neler...Sonunda çalışmaya başlamış, işini çok iyi yapıyor ve dediğin gibi arayan arayana, ben 1,5 aydır alamıyorum sıramı savdım bir daha boş gün bulamadım...

Kendine güveni geldi, eşi aşık oldu tekrar, görsen yeni evli çiftler gibiler, tatil giyim gezme, çocuklarını büyüttü üniversitedeler şimdi tam olgunluk zamanı. Ona da hayranım neler neler yaşamış, ha sorsanız şimdi eşini seviyor mu hayır ama yürütüyor çünkü zamanında canını çok yakmış...

Allah hepsinin yolunu açık etsin.

arkadaşımla eşimi yatakta basıcam da parayı bulunca eş bana aşık olacak. vay bana vaylar bana. insanlarda gurur haysiyet kalmamış.

Yok para için değil çünkü kadın kuruş koklatmıyor eşine. Bakımlı kendine güvenen bir kadın oldu, giyim kuşam şık şıkırdım adam sadece bunlara bakan bir tip.

Okuduğunuzda böyle demeniz normal ben de öyle demiştim ama hepsini fitil fitil burnundan getiriyor eşinin emin olun çok akıllı bir kadın :)

ya ne farkeder ki? aldatılmışsın. sen harici başka kadınlarla sevişmiş eşiniz. sen de parayı bulunca oh özgüvenim geldi deyip adamı tekrar yatağına alıyosun. bana iğrenç geliyor.

Derya kocasının borçlarını kapatmış, Derya kazandığı parayla özgüven kazanıp hayırsız kocasını boşamamış.
Kocası için çalışan Derya, para için Derya'ya tutunan Mehmet...ben etkilenmedim.

Hem başlık çok guzel hem içerik...:)gurur duydum

Biz Türk kadınları dağı bile deviririz...başka birşey var bizde...

Kadın kendi ayakları üzerinde durmuş,birşeyler başarmış bu tamam.
Ama bu kadının fendi erkeğini yenememiş bana kalırsa.
Adam kadının emeğini sömürmüş,bu şekilde yakalamışlar mutluluğu.
Derya adına üzücü.
Ama tablo gibi karşıdan bakınca güzel.
Ne diyelim Allah mutlu etsin....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…