- 25 Eylül 2011
- 7.436
- 11.150
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Güzel seylere vesile olmak mutlu ediyor..:)Hayat işte yarınların ne getireceği belirsiz.
Helal olsun kadına,zorluklara rağmen ayaklarının üstünde durmayı başarmış ne büyük başarılara vesile olmuş.
Çorbada tuzu olan sizide ayrıca tebrik ettim. :)
Esi baya toparladi kendini..esimin katkisi buyuk oldu bunda..arkadas insani ne cok etkiler komusu aslinda bi yonde..simdi masallah cok mutlularÇok etkilendim. Helal olsun kadına bravo vallahi. Ama eşi.. Şu erkekler neden kadın kıymeti bilmez ki.. Art niyetli bi kadın olsa eşinin ona ettiği eziyeti ederdi veya boşardı tam ona layıkmış çünkü.
Sizde hep aynı şeyi yazıp duruyosunuz.neyle itham ettiginizin farkindamisiniz..ilk defa yaziyorum bu komuyu ve bizzat sahit oldugum guzel bi ornegi paylastim..bunu daha önce okumuştum burada
Sizde hep aynı şeyi yazıp duruyosunuz.neyle itham ettiginizin farkindamisiniz..ilk defa yaziyorum bu komuyu ve bizzat sahit oldugum guzel bi ornegi paylastim..
Valla ozellikle.bayram donemleri hergun gidiyordu..simdi pazar gunlerini bosaltti geziyoarlar ailecek:)Her gün temizliğe gitmek mi?
Helal olsun..
Feci sallayan size karşi verecegim en güzel cevaptı..nasıl hissediyormuş insan:) emin olmadiginiz bisey ucin bu kadar net yazmaniz ne kadar doğru..neyse konuyu sabote etmeyin daha fazlafeci salladınız şu anda.
ilk defa yazıyorum böyle bir şeyi. üşenmezseniz bütün mesajlarıma bakabilirsiniz.
itham etmek niyetim olsa önceki konularınıza bakardım daha önce yazmadıysanız zaten öyle yazmazdım.
konu tanıdık geldi ve hatta başlık.
hayır ilk defa paylaşıyorum demeniz yeterliydi.
Aslında esi kotu biri degil..sadece tabulari vardi yikamadigi..birde toplum baskisi hakimdi adamda..hani eş evde otursun gibi.tam tersi calismamasi icin direndi mehmet..para icin olsa en bastan izin verirdi.Sonunda Mehmet'i de boşadıyazacak diye bekledim ama tahmin ettiğim gibi bitmedi. :)
Kadının kendi ayakları üstünde durması özgüveni olması güzel de eşi kıymetini konuşmayla anlamış gibi değil açıkcası..
Durdu durdu da paralar akarken mi kadının kıymetini anladı.
Kocasının borçlarını bile ödemiş adam daha ne ister tabi..
Bende adam kadından çok paranın kıymetini anlamış gibi geldi bana ya neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?