Kadının En Büyüm Düşmanı Neden Yine Kadın?

gucbendeartik

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
552
662
53
Merhaba Hanımlar;
Dün başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Ben çok fazla kadın düşmanlığına şahit olmuş bir insan değilim. Kısaca bahsedeyim. Dün 1 civarı İstanbul’da bir avm’nin otoparkında 2 arkadaşım ile aracımıza ilerlerken bir araç hiç arkasına bakmadan son gaz geri vitesle bulunduğu yerden çıkmaya kalkıştı. Biz de tam o sırada arkasından geçiyorduk. Aracın ne farları yanıyordu nede fren lambası. Benden önceki arkadaşım çok net aracın altında kalacaktı ben kolundan tutup çektim. Sonra baktım arabanın camı açık şoförüde kadın dedim ki “keşke arkaya bakıp çıksanız eziyordunuz bizi” dedim gayet nazik bir ses tonuyla. Araçta 2 erkek (biri sağ koltukta biri arkada) bir de kadın vardı şoför olarak. Sağ koltuktaki adam “ayy kusura bakmayın nolur” dedi. Biz yürümeye devam ederken tam kadın arabadan kafasını uzatıp “yürü git” gibi birşeyler mırıldandı biz dönüp baktık kadına. Kadın aniden gaza yüklendi ve üzerime arabayı sürdü. Ben kendimi arabaların arasına atarak kurtardım. Bildiğiniz yaralamaya teşebbüs etti. İlerledi biraz otoparkta sonra durdu aynadan bakıyor. Bizde sinirlendik ister istemez. Ben “sıkıyorsa in o arabadan karşıma çık” dedim bana arabadan inmeden “O....” diye küfür etti. Hani ne bu kadar küfür edicek bir durum oldu ne de ben kışkırttım. Muhtemelen yanındaki adamlara gösteriş yapmaya çalışıyordu. Adamlar susturmaya çalıştılar. Ben kendi aracıma bindim alelacele peşine düşmeye kalkıştım 3 kat otoparkı dolaştım otopark çıkışında 10 dakika bekledim ama yakalayamadım. Aracın plakasını da sinirden aklımıza gelmedi almak. Diceğim o ki biz kadın dayanışması diye yırtınırken bazı kadınların bu şekilde ilk olarak hemcinsini harcaması çok ama çok rezalet bir durum. Orada 2 erkeğin yanında çok gereksiz bir yere küfür edip kendini rezil etti. Bana hiç birşey olmadı ama hanımlar yapmayın. Giderek deliriyoruz ne gerek var? Herkes öfkeli saygısız tahammülsüz. Bizler yeni nesili inşa ediyoruz evlatlarımıza örnek oluyoruz. Biz güzelleşirsek dünya güzelleşir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ilgisiz sevgisiz bir kadin, yanindakilere gösteris yapmak icin ilgi gormek isteyen bir kadin var karsinizda. Yazik ! Birgun ayni sekilde onunda basina gelirde anlar insallah

Ya okurken yerimde sinir oldum geçmiş olsun. Belki araba kullanmayı beceremeyince ezik hissedip yanındakilere hava atmak istemiştir ruh hastası. Keşke plaka alma imkanınız olsaydı ama

Cinsiyetle ilgisi yok bu olayin.delinin tekine denk gelmissiniz.
Hee kadin kadinin düşmanı midir kesinlikle evet

Kadının kadına düşmanlığı fesatlığı var bu yüzden kötü kadınlar erkekleri bozdu kötü erkeklerde kadınları.. geriye ne kaldı kimsenin kimseye güvenmediği maneviyatsız bir ortam.. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor şu devirde .. Herkes hayatın içinde insan olamaz cinsiyet değil insanlığın cinsiyeti yok .. Aldatmalarda bile kadın kadına kızıyor önce ama erkek de yüz verdi erkekler kadınlara bozuk davrandıkça (haddini bildirmedikçe) kadınlar da erkeklere keza aynı şekilde bu düzen zor düzelir . Allah iyilerle hayrlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi

Kadın erkek farketmiyor terbiyesizmiş ayrıca da saygısız.
Ben de otobüste bir şeyler ikram edildi o an daldım ve uzun yol otobüsü bilirsiniz koltugu yatırdım ama içecek dökülmedigi halde özür diledim.
Kadın ne yaptı içeçek konulan yeri öyle bir vurdu ki sırtım koptu tekme attı belki de göremedim.
Dengesiz çok malesef

Geçmiş olsun sizede. Gerçekten dünyayı çirkinleştirip sonrada oturup izliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Muhakkak kamera vardır yanına asla koymayın şikayet edin de insan olmayı öğrensin köpek!

yaşadığınız durum için o söz geçerli değil
ruh hastası dolu ortalık açık bir tımarhane her yer
seviyesiz bir terbiyesize denk gelmişssiniz sadece
bu erkek de olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…