- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
- Konu Sahibi gucbendeartik
-
Ya hani ben bi olay yaşadığımda tartışma vs kadınsa alttan alıp daha nazik olurum o yüzden böyle düşündümKadın düşmanlığı değilde bence kadın manyak .
Geçmiş olsun sizede. Gerçekten dünyayı çirkinleştirip sonrada oturup izliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.Kadın erkek farketmiyor terbiyesizmiş ayrıca da saygısız.
Ben de otobüste bir şeyler ikram edildi o an daldım ve uzun yol otobüsü bilirsiniz koltugu yatırdım ama içecek dökülmedigi halde özür diledim.
Kadın ne yaptı içeçek konulan yeri öyle bir vurdu ki sırtım koptu tekme attı belki de göremedim.
Dengesiz çok malesef
yaşadığınız durum için o söz geçerli değilMerhaba Hanımlar;
Dün başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Ben çok fazla kadın düşmanlığına şahit olmuş bir insan değilim. Kısaca bahsedeyim. Dün 1 civarı İstanbul’da bir avm’nin otoparkında 2 arkadaşım ile aracımıza ilerlerken bir araç hiç arkasına bakmadan son gaz geri vitesle bulunduğu yerden çıkmaya kalkıştı. Biz de tam o sırada arkasından geçiyorduk. Aracın ne farları yanıyordu nede fren lambası. Benden önceki arkadaşım çok net aracın altında kalacaktı ben kolundan tutup çektim. Sonra baktım arabanın camı açık şoförüde kadın dedim ki “keşke arkaya bakıp çıksanız eziyordunuz bizi” dedim gayet nazik bir ses tonuyla. Araçta 2 erkek (biri sağ koltukta biri arkada) bir de kadın vardı şoför olarak. Sağ koltuktaki adam “ayy kusura bakmayın nolur” dedi. Biz yürümeye devam ederken tam kadın arabadan kafasını uzatıp “yürü git” gibi birşeyler mırıldandı biz dönüp baktık kadına. Kadın aniden gaza yüklendi ve üzerime arabayı sürdü. Ben kendimi arabaların arasına atarak kurtardım. Bildiğiniz yaralamaya teşebbüs etti. İlerledi biraz otoparkta sonra durdu aynadan bakıyor. Bizde sinirlendik ister istemez. Ben “sıkıyorsa in o arabadan karşıma çık” dedim bana arabadan inmeden “O....” diye küfür etti. Hani ne bu kadar küfür edicek bir durum oldu ne de ben kışkırttım. Muhtemelen yanındaki adamlara gösteriş yapmaya çalışıyordu. Adamlar susturmaya çalıştılar. Ben kendi aracıma bindim alelacele peşine düşmeye kalkıştım 3 kat otoparkı dolaştım otopark çıkışında 10 dakika bekledim ama yakalayamadım. Aracın plakasını da sinirden aklımıza gelmedi almak. Diceğim o ki biz kadın dayanışması diye yırtınırken bazı kadınların bu şekilde ilk olarak hemcinsini harcaması çok ama çok rezalet bir durum. Orada 2 erkeğin yanında çok gereksiz bir yere küfür edip kendini rezil etti. Bana hiç birşey olmadı ama hanımlar yapmayın. Giderek deliriyoruz ne gerek var? Herkes öfkeli saygısız tahammülsüz. Bizler yeni nesili inşa ediyoruz evlatlarımıza örnek oluyoruz. Biz güzelleşirsek dünya güzelleşir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?