• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının En Büyüm Düşmanı Neden Yine Kadın?

Avm nin otoparkinda kamera var mi? Plakasini oradan alabilirsiniz.
Yaralama vs olmadığı için avm izin vermiyor kamera kayıtlarına bakılmasına. Daha önce bi avm’de aracımın lastiği patlatılmıştı polis çağırdım o şekilde incelettiler kamerayı yoksa izin verilmiyor.

Merhaba Hanımlar;
Dün başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Ben çok fazla kadın düşmanlığına şahit olmuş bir insan değilim. Kısaca bahsedeyim. Dün 1 civarı İstanbul’da bir avm’nin otoparkında 2 arkadaşım ile aracımıza ilerlerken bir araç hiç arkasına bakmadan son gaz geri vitesle bulunduğu yerden çıkmaya kalkıştı. Biz de tam o sırada arkasından geçiyorduk. Aracın ne farları yanıyordu nede fren lambası. Benden önceki arkadaşım çok net aracın altında kalacaktı ben kolundan tutup çektim. Sonra baktım arabanın camı açık şoförüde kadın dedim ki “keşke arkaya bakıp çıksanız eziyordunuz bizi” dedim gayet nazik bir ses tonuyla. Araçta 2 erkek (biri sağ koltukta biri arkada) bir de kadın vardı şoför olarak. Sağ koltuktaki adam “ayy kusura bakmayın nolur” dedi. Biz yürümeye devam ederken tam kadın arabadan kafasını uzatıp “yürü git” gibi birşeyler mırıldandı biz dönüp baktık kadına. Kadın aniden gaza yüklendi ve üzerime arabayı sürdü. Ben kendimi arabaların arasına atarak kurtardım. Bildiğiniz yaralamaya teşebbüs etti. İlerledi biraz otoparkta sonra durdu aynadan bakıyor. Bizde sinirlendik ister istemez. Ben “sıkıyorsa in o arabadan karşıma çık” dedim bana arabadan inmeden “O....” diye küfür etti. Hani ne bu kadar küfür edicek bir durum oldu ne de ben kışkırttım. Muhtemelen yanındaki adamlara gösteriş yapmaya çalışıyordu. Adamlar susturmaya çalıştılar. Ben kendi aracıma bindim alelacele peşine düşmeye kalkıştım 3 kat otoparkı dolaştım otopark çıkışında 10 dakika bekledim ama yakalayamadım. Aracın plakasını da sinirden aklımıza gelmedi almak. Diceğim o ki biz kadın dayanışması diye yırtınırken bazı kadınların bu şekilde ilk olarak hemcinsini harcaması çok ama çok rezalet bir durum. Orada 2 erkeğin yanında çok gereksiz bir yere küfür edip kendini rezil etti. Bana hiç birşey olmadı ama hanımlar yapmayın. Giderek deliriyoruz ne gerek var? Herkes öfkeli saygısız tahammülsüz. Bizler yeni nesili inşa ediyoruz evlatlarımıza örnek oluyoruz. Biz güzelleşirsek dünya güzelleşir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. :KK200:
Yani olaya yanlış yerden bakıyorsunuz kadın erkek olmakla değil insan olmakla alakası var. Sizin yerinizde erkek olmaydı da onlara da aynen öyle davranırdı bence çünkü kadın belli ki sorunla terbiyesiz ve alçak karakterli. Böyle birini tespit ettiğinizde şikayet edebiliyorsanız edin derim.

"Kadının düşmanı yine bir kadın" diye zırvalayan tiplerden gına geldi. Bu yaşadığın şey büyük şanssızlık. Çünkü bu tarz şeyleri daha çok erkekler yapar. O kadın da "kafa kız" olmak için erkekleri taklit ediyor işte. Erkek hareketleri yani. O tiplerden de senin gibi tiplerden de bıktım.

Güvenlik kamerası yok mu orada bence peşine düşün bu işin.
Geçmiş olsun.

Kadının kadına düşmanlığı fesatlığı var bu yüzden kötü kadınlar erkekleri bozdu kötü erkeklerde kadınları.. geriye ne kaldı kimsenin kimseye güvenmediği maneviyatsız bir ortam.. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor şu devirde .. Herkes hayatın içinde insan olamaz cinsiyet değil insanlığın cinsiyeti yok .. Aldatmalarda bile kadın kadına kızıyor önce ama erkek de yüz verdi erkekler kadınlara bozuk davrandıkça (haddini bildirmedikçe) kadınlar da erkeklere keza aynı şekilde bu düzen zor düzelir . Allah iyilerle hayrlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi
amin cnm

Yaralama vs olmadığı için avm izin vermiyor kamera kayıtlarına bakılmasına. Daha önce bi avm’de aracımın lastiği patlatılmıştı polis çağırdım o şekilde incelettiler kamerayı yoksa izin verilmiyor.
Arabayı üstünüze sürmüş bence muhakkak yapılabilir bir işlem olmalı , bir emniyeti arayıp danışın isterseniz , yaptığı bir hayat karartabilirdi sonuçta illa yaralama olması gerekmez bence.
Bu arada çok geçmiş olsun...

Bunun kadın olmasıyla ilgisi yok
Deliymiş kadın
Normal değil
Ben geçen karşıya geçiyorum tam adımımı attım eziyordu beni az kalsın kadın .bu tip erkek yok mu.karşıdan karşıta geçmeye çalışıyorsun ezicekler hiç umurlarında değil.kar yağmur çamır kimse yol vermez.öyle beklicen .
İçlerinden bazen insan evladı çıkıyor yol veriyor onada arkadan düt düt yapıp sıkıştırıyorlar pislikler..

Bına da ben gıcığım "kadının en büyük düşmanı yine kadın"
Ne ilgisi var. Sıkımtılı birine denk gelmişsiniz hepsi bu.
Bence "kişinin en büyük düşmanı yine kendisi" çok seviyoruz en ufak aksaklıkta hemcinsimizi gömmeyi.

"Kadının düşmanı yine bir kadın" diye zırvalayan tiplerden gına geldi. Bu yaşadığın şey büyük şanssızlık. Çünkü bu tarz şeyleri daha çok erkekler yapar. O kadın da "kafa kız" olmak için erkekleri taklit ediyor işte. Erkek hareketleri yani. O tiplerden de senin gibi tiplerden de bıktım.

Gone girl mu izleyip geldin :)

Bence kimseye dikkat etsenize eziyodunuz demeyin. Çünkü kimse aa kusura bakmayin ezmek istememistim falan demez. Kimse o hatayi kabullenmez. Uzgunum ama insan dogasi bu orada ego devreye girer.

Sikayetci olursaniz savcilik aliyor o kayitlari, zaten sikayetci olmalisiniz, kadini erkegi yok bunun, basbaya manyak ve orda sizi oldurebilirdi de.

Back