Kadının En Büyüm Düşmanı Neden Yine Kadın?

Avm nin otoparkinda kamera var mi? Plakasini oradan alabilirsiniz.
Yaralama vs olmadığı için avm izin vermiyor kamera kayıtlarına bakılmasına. Daha önce bi avm’de aracımın lastiği patlatılmıştı polis çağırdım o şekilde incelettiler kamerayı yoksa izin verilmiyor.

Yani olaya yanlış yerden bakıyorsunuz kadın erkek olmakla değil insan olmakla alakası var. Sizin yerinizde erkek olmaydı da onlara da aynen öyle davranırdı bence çünkü kadın belli ki sorunla terbiyesiz ve alçak karakterli. Böyle birini tespit ettiğinizde şikayet edebiliyorsanız edin derim.

"Kadının düşmanı yine bir kadın" diye zırvalayan tiplerden gına geldi. Bu yaşadığın şey büyük şanssızlık. Çünkü bu tarz şeyleri daha çok erkekler yapar. O kadın da "kafa kız" olmak için erkekleri taklit ediyor işte. Erkek hareketleri yani. O tiplerden de senin gibi tiplerden de bıktım.

Güvenlik kamerası yok mu orada bence peşine düşün bu işin.
Geçmiş olsun.

amin cnm

Arabayı üstünüze sürmüş bence muhakkak yapılabilir bir işlem olmalı , bir emniyeti arayıp danışın isterseniz , yaptığı bir hayat karartabilirdi sonuçta illa yaralama olması gerekmez bence.
Bu arada çok geçmiş olsun...

Bunun kadın olmasıyla ilgisi yok
Deliymiş kadın
Normal değil
Ben geçen karşıya geçiyorum tam adımımı attım eziyordu beni az kalsın kadın .bu tip erkek yok mu.karşıdan karşıta geçmeye çalışıyorsun ezicekler hiç umurlarında değil.kar yağmur çamır kimse yol vermez.öyle beklicen .
İçlerinden bazen insan evladı çıkıyor yol veriyor onada arkadan düt düt yapıp sıkıştırıyorlar pislikler..

Bına da ben gıcığım "kadının en büyük düşmanı yine kadın"
Ne ilgisi var. Sıkımtılı birine denk gelmişsiniz hepsi bu.
Bence "kişinin en büyük düşmanı yine kendisi" çok seviyoruz en ufak aksaklıkta hemcinsimizi gömmeyi.

Gone girl mu izleyip geldin :)

Bence kimseye dikkat etsenize eziyodunuz demeyin. Çünkü kimse aa kusura bakmayin ezmek istememistim falan demez. Kimse o hatayi kabullenmez. Uzgunum ama insan dogasi bu orada ego devreye girer.

Sikayetci olursaniz savcilik aliyor o kayitlari, zaten sikayetci olmalisiniz, kadini erkegi yok bunun, basbaya manyak ve orda sizi oldurebilirdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…